Gå til indhold Gå til primær navigation

Inwido - Europas største vindueskoncern

Vi er en del af en større gruppe virksomheder, som er forenet i ambitionen om forsat at udvikle og forbedre folks velvære i hjemmet. Samlet set har vi mere end 200 års erfaring med vinduer og døre på adskillige markeder. Vi arbejder løbende på at udvide vores forbrugerindsigt, så vi forsat kan tilegne os viden om forbrugernes behov og dermed levere produkter og services, der lever op efterspørgslen.

We ARE Inwido
Inwido er Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Koncernen opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig og eksporterer til en række lande. I 2016 havde Inwido en omsætning på godt 4,5 mia. DKK med ca. 4.000 ansatte. Koncernens hovedsæde er placeret i Malmø, Sverige. Inwido Denmark er en del af Inwido koncernen, og ved løbende at have fokus på forbrugernes behov kan vi tilbyde intelligente designløsninger, som forbedrer folks velvære i hjemmet.
www.inwido.com

Inwido Denmark
Inwido Denmark omfatter de store danske vinduesproducenter KPK Døre & Vinduer, OUTLINE Vinduer, FROVIN Vinduer & Døre og brandet ART ANDERSEN CPH, som udvikler intelligent designtilbehør til vinduer og døre. Produktionen af vinduer og døre foregår i Danmark, og med hovedsæde i Aalborg beskæftiger Inwido Denmark ca. 550 medarbejdere på landsplan.

Kontaktoplysninger:

Inwido Denmark A/S
Østre Havnegade 18
9000 Aalborg
Tlf: +45 9863 2444

www.inwido.dk 

 

TILBAGE TIL OM OUTLINE