Gå til indhold Gå til primær navigation

Sikring

Et Sikkert hjem giver tryghed

I Danmark bliver der i gennemsnit begået 4 indbrud i timen. Det er en kedelig statistik og derfor er tyverisikring naturligvis med i prisen, når du køber vinduer hos Outline. 

Indbrud er typisk først noget man virkelig tænker på, når man har oplevet det
Og fordi indbrud er en rigtig ubehagelig oplevelse, har vi valgt at alle Outline vinduer og døre leveres med en standard sikringspakke – uden at det koster dig en krone ekstra! Sikringspakken sikrer dine vinduer og døre særdeles godt mod indbrud.

Gør det ekstra svært for tyven med Sikringspakke Plus
Bor du et sted med stor risiko for indbrud? Eller ønsker du bare at gøre endnu mere for at holde potentielle indbrudstyve væk? Så kan du udbygge dine Outline vinduer og døre med ”Sikringspakke Plus”.  Ved at vælge Outlines Sikringspakke Plus får du også større tryghed med små børn i hjemmet, for med indbygget børnesikring skal I ikke bekymre jer om, at jeres barn går på opdagelse uden opsyn og faldulykker fra vinduer.

Husk at lukke vinduet helt, når du tager hjemmefra!
Hvis vinduet står i ventilationstilling/på klem, kan tyven nemmere komme ind, så mange forsikring selskaber dækker ikke, hvis vinduet ikke har været lukket ordentligt.

DOWNLOAD SIKRINGSOVERSIGT