Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Bygningsrelement 2020

I henhold til Bygningsrelementet 2018 (BR18) er det pr. 1. Januar 2018 ikke længere tilladt at anvende vinduer med en energiklasse lavere end B – hverken til nybyggeri eller udskiftning i ældre boliger. Derfor udgår C-mærkede vinduer til boligbyggeri, og Outline tilbyder derfor B- og A-mærkede produkter fremadrettet. I tabellen herunder kan du se de forskellige værdier for Outline vinduer på hhv. B- og A mærkede elementer. 

Når du har besluttet dig for valg af vindue, størrelse og udformning, kan du spørge efter alle energimæssige oplysninger om præcis de Outline-vinduer, du ønsker at købe, hos din lokale trælast eller byggemarked.

I et nyt hus skal de detaljerede energioplysninger anvendes som dokumentation for, at bygningsreglementets energikrav er opfyldt for din nye bolig. Skifter du vinduer ud i dit eksisterende hus, kan de detaljerede energioplysninger om de nye vinduer føre til, at dit hus forbedrer sin energiklasse i forhold til før udskiftningen.

Energiskema for Outline vinduer

Energikompasset

Find vej gennem ”vinduesjunglen”
Se, hvor i din bolig du med fordel kan bruge B-mærkede vinduer, og hvor A-mærkede vinduer vil være mest optimale.

Prøv Energikompasset her