Gå til indhold Gå til primær navigation

Websitet bruger Cookies

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af næsten alle websites, og i nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en lille stump tekstdata, der gemmes i din webbrowser og som kan læses af enten outline.dk eller en af vores partnere. Den gør det muligt at genkende din computer og indsamle information om, hvilke sider og funktioner din browser besøger.

Cookies kan dog ikke registrere, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Outline.dk anvender cookies til flere formål. Du modtager information om, at sitet sætter cookies, inden de sættes efter gældende lovgivning.
Se mere om cookies og det juridiske grundlag i “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”

Cookies til statistik
Hvis du ikke længere ønsker, at vi indsamler statistik om din anvendelse af outline.dk, kan du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald ikke kan logge på eller bruge andre funktioner, der forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg.

Afvis eller fjern cookies
Du kan altid afvise og/eller fjerne cookies på din computer ved at ændre under Indstillinger i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager. 

Privacy Policy

Du kan indsende oplysninger til os via forskellige formularer på vores webside

Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og kun medarbejdere hos vores salgs - og marketingsafdeling har adgang til oplysningerne.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du har desuden altid mulighed for at få korrigeret, udleveret, begrænset vores behandling af eller slettet oplysningerne. Du kan også altid gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du skal blot henvendelse dig til vores salgsafdeling.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, for at opfylde de formål, som beskrives i denne politik. Hvis du afmelder dig fra vores tjenester, fjerner vi dine personoplysninger, så snart vi kan, med undtagelse af anonymiserede oplysninger, som vi kan gemme til statistiske formål.

Dine rettigheder

  • Du har som registreret hos os flere rettigheder, som du bør kende.
  • Du har ret til vederlagsfrit at begære en registerudskrift en gang per år.
  • Du har ret til at få dine personoplysninger korrigeret, hvis de er fejlagtige, ufuldstændige eller misvisende, og ret at begrænse behandlingen af personoplysninger, til de bliver ændret.
  • Du har ret til at blive glemt, men sletning af personoplysninger kan ikke ske, hvis de er påkrævet for at opfylde aftalen, eller hvis en anden dansk eller europæisk lov, domstols- eller myndigheds beslutning går imod dette, samt hvis det er baseret på legitim interesse. Hvis du skulle mene, at der ikke er legitime grunde, eller at den legitime interesse er uberettiget, har du ret til at gøre indsigelser mod behandlingen.
  • Du har også ret at trække et samtykke tilbage, indgive en klage over behandlingen til Datatilsynet og gøre indsigelse mod direct marketing.

Du kan til enhver tid klage til Datatilsynet eller anden kompetent tilsynsmyndighed over vores behandling af dine oplysninger. Dette kan du gøre ved at tage direkte kontakt til tilsynsmyndigheden.

Den overordnede ansvarlige for behandling af personoplysninger i Inwido Denmark A/S er Brian Frimor. Han kan kontaktes på e-mail privacy@inwido.dk