Gå til indhold Gå til primær navigation

Hæveskydedøre

i Træ/alu Energy

Få en energibesparende og pladsbesparende hæveskydedør i træ/alu
En træ/alu hæveskydedør med 3-lags glas og Energimærke A giver dig både besparelser på din energiregning og i forhold til pladsen i dit hjem, da en hæveskydedør ikke kræver svingplads. Samtidig opnår du et stort, flot lysindfald og en imponerende let adgang til haven eller terrassen. 

Når du vælger en hæveskydedør i træ/alu får du derfor ikke alene en praktisk løsning – du får også en kvalitetsdør, der kræver minimal vedligeholdelse og som passer til dit hjem og din stil.  Hæveskydedøre fåes både med enkeltrettet og dobbeltrettede hæveskydedøre. Se herunder.

Farver

Vær desuden opmærksom på, at farverne her på siden vil variere alt efter skærmindstilling - og ved udskrift efter printeren.

Ral farver:

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Ren hvid

RAL 9010

Creme hvid

RAL 9001

Antracit grå

RAL 7016

Lys grå

RAL 7035

Dybsort

RAL 9005

Umbragrøn

NCS S8010-G30Y

Svensk rød

NCS S4550-Y80R

Kobolt blå

RAL 5013

Mahognibrun

RAl 8016

Fyrgrøn

RAL 6009

Lasur farver:

Indvendigt tilbyder vi følgende lasurfarver. Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver.

Hvid

Indvendig Lasur farve

Natur

Indvendig Lasur farve

Sablé farver

Sablé farverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Sablé fås til Træ/Alu og Træ/Alu Energy serierne.

Sablé Noir 900

Udvendig Sablé

Sablé Noir 2100

Udvendig Sablé

Sablé Bleu 2600

Udvendig Sablé

Sablé Gris 2900

Udvendig Sablé

Glas

Klar glas

Alt klart glas fra Outline Vinduer er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg.

Klar glas

Ornament glas

Med mønster - Der er mange muligheder for ornament glas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig.

Cotswold
Satin
Silvit
Pacific
Stippolyte
Grossartic
Abstracto

SOLAFSKÆRMENDE GLAS

Et oplagt valg ved større sydvendte facadepartier, så man lader lyset ind – men holder varmen ude. Læs mere om solafskærmende glas.

 

LYDDÆMPENDE GLAS

Primært til brug i byer og hvor trafikstøj er på et generende niveau. Kan sænke den gennemtrængende lyd med op til 38 dB. Læs mere om lyddæmpende glas.

 

PERSONSIKKERHEDSGLAS

Opbygget så risikoen for personskade minimeres. Læs mere om personsikkerhedsglas.

Greb
Hæveskyde-dørsgreb
Tilbehør og sikring

Tilbehør

Skræddersy dine vinduer og døre med et bredt udvalg af originalt Outline-tilbehør. Vælg fx greb, beslag, elektriske låsesystemer og lysninger.

Læs mere om tilbehør til døre.

Sikring

Alle vinduer og døre fra Outline leveres med en standard sikringspakke – uden at det koster ekstra.

Sikringspakke Plus
Vi tilbyder desuden "Sikringspakke Plus", der sikrer dig endnu bedre mod indbrud og giver større tryghed med indbygget børnesikring. 

Læs mere om sikring af døre.

Dørtyper

Hæveskydedør

Hæveskydedøre betjenes ved at dreje grebet 180° nedad, hvorved døren hæves og kan skydes til siden. Døren kan sænkes og fastholdes i vilkårlig position, men er kun aflåst i lukket, sænket stilling (greb opad).

Dobbeltrettet hæveskydedør

Dobbeltrettede hæveskydedøre kan åbnes helt op til begge sider, hvilket giver en stor, bred åbning ud til terrassen eller haven. Døren leveres fra 3,5 m og op til 8 meters bredde og muliggør et stor, flot lysindfald i boligen. Leveres usamlet for at lette håndteringen i fragt samt på byggepladsen.