Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

OUTLINE SERVICEPAKKE

Til dig der vil slippe for vedligehold

Outline vinduer er produceret til at holde i mange år, og derfor yder vi også 10 års garanti. En vis grad af vedligehold er dog nødvendigt, for at dine vinduer kan holde sig flotte i mange år frem. Men vil du slippe for vedligehold, kan du nu trygt overlade det til os ved tilkøb af Outlines Servicepakke.

Når du tilkøber servicepakken med dine nye vinduer og døre, sender vi en montør ud, som foretager eftersyn og vedligehold på dine vinduer et år efter købet. Så kan du læne dig tilbage og bare nyde udsigten gennem dine vinduer.

TILKØB AF SERVICEPAKKEN - KØBSBETINGELSER

Tilkøb

Outlines servicepakke kan tilkøbes ved køb af nye vinduer eller senest 3 år efter købet, gældende fra leveringsdatoen. Eftersyn og vedligehold foretages på op til 12 elementer - yderligere elemententer kan tilføjes efter aftale til en mindre merpris. Spørg efter pris ved din nærmeste forhandler.

Vores servicemontør kommer ud og foretager eftersyn samt vedligehold på dine vinduer, et år efter de er blevet leveret.

Forudsætninger 

Gælder udelukkende oplukkelige Outline elementer og på oprindelige montageadresse.

Pakken bliver kun tilbudt kunder, som har elementer, der er under 3 år gamle. Ønsker du herefter at tilkøbe endnu et servicebesøg kan dette gøres for det efterfølgende år.

Serviceaftalen dækker gående vinduer, men ikke tilkøb så som el-slutblik, Secure You, Yale Doorman, magnetkontakter mv.