Gå til indhold Gå til primær navigation

Lynlevering
På kun 4 dage

Vi har reduceret Lynlevering af danskproducerede vinduer fra 7 til kun 4 dage. Med vores førende Lynlevering har vi gjort Danmarks stærkeste vinduesproduktion endnu stærkere. Og det er vi stolte af. For så vinder I tid i en travl hverdag.

Der er selvfølgelig mange andre måder at spare tid på. Men indrømmet: nogle er bedre end andre …

 

 

Se her hvordan du sparer tid, når du skal af med svigermor. Længere nede på siden, kan du se hvordan du kan spare tid i kaffepausen. Del her:

Nu bliver 7 til kun

4 dage

Vi har gjort Danmarks stærkeste vindues-produktion endnu stærkere.
Fordi vi ved, at I har travlt.

Danmarks stærkeste levering af vinduer og døre

Outline tilbyder som de eneste i Danmark Lynlevering af vinduer og døre på kun 4 dage*. Og det gør vi for at hjælpe jer. For vi ved, at I har travlt. Med Outline Lynlevering sparer I derfor uvurderlig tid ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud.

Lynlevering med 10 års garanti
Vi sætter en ære i at tilbyde danskproduceret kvalitets-håndværk. Og det gælder naturligvis også for 4 dages Lynlevering. I modtager derfor Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. Det er jeres sikkerhed for lynhurtig levering af kompromisløs dansk kvalitet.

* Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer vi 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser såsom buede, skrå og 2-farvede elementer. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Hør nærmere hos Outline Kundecenter eller ved din lokale forhandler.

Kaffepausen - endnu en måde at spare tid på.....

4 dages leveringstid >

2 ugers leveringstid >

3-4 ugers leveringstid >

Reserverede puljer til kæderne

Vi afsætter dagligt en speciel pulje reserveret til din kæde. Outlines Kundecenter vil til enhver tid være behjælpelig med en status på jeres pulje.