Gå til indhold Gå til primær navigation
Nyhed

Outline fortsætter sponsorat af HIK

Outline fortsætter sponsorat af HIK

Begejstringen over succesdrengene fra Hobros superligahold vil ingen ende tage. Alle elsker eventyret om de nordjyske fodboldspillere, der både tiltrækker nye fans og bevæger gamle tilhængere. Det gælder også Outline Vinduer, der som mangeårig hovedsponsor ser tilbage på den overraskende rejse, sponsoratet har været, og på fremtiden, som selvfølgelig indebærer et fortsat samarbejde. 

Det er vist de færreste, som endnu ikke har hørt om ”eventyret i Hobro” – et lokalt 2. divisions fodboldhold, der på meget kort tid spillede sig mod Superligaen og efterfølgende har vundet over det ene tophold efter det andet. For både fans og sponsorer har det været et sandt fodboldeventyr at følge det forbløffende fodboldhold fra Hobro, som ovenikøbet består hovedsageligt af fodboldspillere på halv tid, der har almindelige job på sidelinjen. 
En af Hobro IK’s trofaste fans er Outline Vinduer. De har nemlig været fast hovedsponsor for Hobro IK gennem tre år, og det har været noget af en rejse, fortæller Kristoffer N. Sørensen, som er Outlines nordjyske salgskonsulent: 
- Det er så stort at være med på sidelinjen. Hobro IK overrasker igen og igen, og det er mange år siden, jeg har set noget lignende i dansk fodbold. Vi har været med fra begyndelsen og håber selvfølgelig at kunne følge dem hele vejen til en medalje. 
Af samme grund har Outline Vinduer netop gentegnet deres sponsorat som ”Super Sponsor +” med den nordjyske klub for 2015. Vinduesproducenten har selv dybe rødder i Nordjylland og synes, at det har stor betydning at støtte et lokalt, nordjysk hold. Samtidig ser Kristoffer N. Sørensen også flere ligheder mellem Hobro IK’s rejse og Outline Vinduer, der begge har rykket sig markant, bare på hver deres spillebane: 

- Hobro IK lå i lang tid i 2. og 1. division, og her ser jeg helt klart en parallel til Outline Vinduer. I mange år lå vi selv under de store spillere i vinduesbranchen, men pludselig tog det fart, og i dag befinder vi os også i en helt anden liga. 

Der er ingen tvivl om, at Hobro IK er en af de mest spændende men også finurlige udviklinger, der længe er sket i dansk fodbold, og det vækker opsigt og glæde hos de fleste. Men det tiltrækker også spirende fans fra andre klubber, som i virkeligheden burde være hårde konkurrenter: 
- Til forskellige arrangementer møder jeg mange fans fra andre klubber. De er selvfølgelig trofaste over for deres eget hold, men mange indrømmer faktisk, at de også hepper lidt på Hobro. Bare fordi de er noget helt specielt, slutter Kristoffer N. Sørensen.