Gå til indhold Gå til primær navigation
Nyhed

Outline vil ansætte 40-50 nye medarbejdere

Efterspørgslen stiger på døre og vinduer

Outline Vinduer oplevede i 2016 en enorm efterspørgsel på døre og vinduer, og det er en udvikling, der ser ud til at fortsætte i 2017. Derfor vil den nordjyske vinduesproducent, der er en del af Inwido-koncernen, nu ansætte hele 40-50 nye medarbejdere, hvoraf de første 15 allerede er ansat. Resten ansættes i løbet af de kommende måneder, og staben vokser således samlet set fra 250 til omtrent 300 medarbejdere - en stigning på cirka 20 procent:

- Vi har mere travlt end nogensinde, og derfor får vi brug for at ansætte 40-50 nye medarbejdere for at kunne følge med i produktionen, fortæller direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen, og fortsætter:

- Det er normalt, at man i vinduesbranchen har færre ansatte om vinteren, hvor det er lavsæson, for så at ansætte igen i foråret. Men i år har vi stort set sprunget lavsæsonen over, og det er selvfølgelig positivt, siger han.

En branche i vækst
Ifølge Jens Sørensen er der flere faktorer, der har betydning for Outlines positive udvikling. Først og fremmest sker der i øjeblikket mange ejendomshandler, hvilket automatisk fører til flere renoveringsopgaver, der blandt andet indebærer skift af døre og vinduer. Samtidig er der kommet skub i nybyggeriet af enfamiliehuse og større projektbyggerier.

- Der er generelt set en opadgående kurve i byggeriet, hvilket helt naturligt øger salget af døre og vinduer. Samtidig er danskproducerede byggematerialer kommet i højere kurs, da flere købere ser en værdi i, at produktionen foregår i Danmark – dels fordi mange danskere forbinder det med høj kvalitet og et højt serviceniveau, og dels fordi leveringstiden er kortere, forklarer han og fortsætter:

- I den forbindelse har vi en af markedets korteste leveringstider på ned til en uge, hvilket også har betydning for vores vækst, da det er med til at gøre os attraktive og konkurrencedygtige.

Samtidig understreger Jens Sørensen, at Outlines udvidede produktpalette også spiller en stor rolle i forhold til den stigende efterspørgsel. Alene det seneste år er vinduesvirksomheden kommet på banen med adskillige nye produkter, som blandt andet tæller et nyt dreje-kip vindue, en bredere foldedør og en energimæssig opdatering af Træ/Alu Energy-serien:


- Vi har fået flere og bedre produkter på hylden, som gør, at vi i endnu højere grad kan levere kundetilpassede løsninger. Det skaber øget salg og bidrager således også til, at vi har fået endnu mere travlt i produktionen, slutter han.