Gå til indhold Gå til primær navigation

Outline Plus Socialt ansvar i trygge rammer

Vi gør årligt plads til mange praktikanter på vores fabrik

Som en større virksomhed i vores lokalområde synes vi, det er naturligt at tage et socialt medansvar over for de borgere, der ikke har det så let. Vi giver mennesker, der har svært ved at få et arbejde, en ny chance for at vise deres værdi, og vi sætter stor pris på deres indsats.

En ny start
Derfor har vi sammen med Vesthimmerlands kommune startet et projekt, som vi kalder Outline Plus, hvor vi årligt gør plads til et større antal praktikanter på vores fabrik i Farsø. Blandt deltagerne er fx nydanskere, der mangler erfaring fra en dansk arbejdsplads, unge som mangler et springbræt for at komme i arbejde, og folk som efter lang tids sygdom har brug for at få afprøvet, hvor meget og hvilken type arbejde, de trives med.

Parat til job
Ideen med praktikforløbet i vores Plus-afdeling er at hjælpe den enkelte projektdeltager med at blive mere ”jobparat”. Vi arbejder blandt andet med mødestabilitet, forståelse for kvalitet, evne til samarbejde, effektivitet m.v. Altså forhold der skal kvalificere deltagerne til nemmere at få et job - enten hos os eller i en anden virksomhed i området.

Vil du være med?
Vi gør det her, fordi vi mener, der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive en del af Plus-teamet i Outline, så kontakt din sagsbehandler i Vesthimmerlands Kommune og hør nærmere.

Vi giver mennesker, der har svært ved at få et arbejde, en ny chance for at vise deres værdi, og vi sætter stor pris på deres indsats

Jette Marie Madsen, Projektkoordinator (på billedet til venstre herunder sammen med projektmedhjælper Heidi).