Gå til indhold Gå til primær navigation

STYR DIN BOLIG FRA TELEFONEN

STYR DIN BOLIG FRA TELEFONEN

Rigtig mange danskere er plagede af indbrud og frygter dagligt at komme hjem til en bolig, hvor der har været uventet besøg. Endnu flere har problemer med overophedning, kuldenedfald eller høj luftfugtighed, og det er alt sammen faktorer, der spiller en vigtig rolle for trivslen i din hverdag.   

Faktisk kan et dårligt indeklima have større skadelige konsekvenser både for dig og for din bolig. Ikke alene kan det nemlig give helbredsproblemer som hovedpine, træthed og åndedrætsbesvær, men det kan også resultere i fugtskader og skimmelsvamp, som i sidste ende koster dyrt i reparationsregninger. 

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan indeklimaet er i din bolig. Oplever du for eksempel kulde, træk, overophedning eller høj luftfugtighed? Så er det en god idé at handle. Med moderne ”smart home”-teknologier til husets døre og vinduer kan du let imødekomme problemstillingerne.

Her kan du med din smartphone eller tablet som fjernbetjening køre solafskærmningen i stuen ned i dagtimerne eller automatisk styre temperaturen på radiatoren. Du kan også forebygge indbrud ved for eksempel at få et hurtigt overblik over, om alle dine vinduer og døre er lukkede og låst samt fjernstyre lys og persienner, så det syner af aktivitet – også når du ikke er hjemme.

Outline tilbyder dig en lang række ”smart home”-teknologier, der kan hjælpe dig til at få de helt perfekte boligforhold og afskaffe dagligdagens gener.

Læs om vores produkter her: http://iot.beta.inwido.dk/

DET GÅR STÆRKT I BYGGEBRANCHEN...

… og hastighed og tilgængelighed er blevet afgørende faktorer for succes. Derfor introducerer Outline nu et kundewebsite, som giver trælaster og deres udvalgte proff kunder mulighed for at beregne priser og bestille vinduer og døre online døgnet rundt. Vi kalder det Outline 24/7.

Vores 24/7 kundeportal giver trælasterne og deres udvalgte tømrermestre/erhvervskunder mulighed for at beregne priser og bestille vinduer og døre døgnet rundt.
Som erhvervskunde kan du kontakte din lokale forhandler/trælast og høre mere om muligheden for
24/7-bestilling.

24/7 FORKORTER VEJEN FRA TILBUDSGIVNING TIL LUKKET ORDRE

FORDELE FOR DIG SOM TRÆLAST/FORHANDLER

  • Indtast vinduer og mål for dine kunder 24/7

  • Eller inviter dine erhvervskunder til selv at bruge Outline 24/7

  • Vis eller send tilbudet til din kunde

  • Ved accept sæt tilbuddet i ordre ved Outline med det samme

  • Du og dine kunder forkorter vejen fra tilbudsgivning til lukket ordre

FORDELE FOR DIG SOM ERHVERVSKUNDE/HÅNDVÆRKER

  • Indtast vinduer og mål ude ved din kunde 24/7

  • Vis eller send tilbud til din kunde, inden du kører igen

  • Eller sæt tilbuddet i ordre direkte ved Outline med det samme

  • Du forkorter vejen fra tilbudsgivning til lukket ordre