Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Træ/alu vinduer og døre

Der er mange fordele ved at vælge træ/alu vinduer fra Outline. Med et vindue i træ/alu får du et vindue, der både er smukt at se på og samtidigt er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Til nybyggeri og renovering

Træ/Alu serien med 3-lags glas har en rudetykkelse på 47 mm og egner sig både til nybyggeri såvel som renovering.

Vores Træ/Alu -serie er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Det bedste fra to verdener til nybyg og renovering

Træ/alu vinduer og døre fra Outline kombinerer det bedste fra to verdener. Med træ indvendigt får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade indvendig, og udvendigt får du en smuk og praktisk finish i pulverlakeret aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse, og derved får du flotte vinduer og døre i mange år frem. Det er vi så sikre på hos Outline, at vi tilbyder dig 10 års garanti på dine træ/alu vinduer og døre.

I vores helårsserie kan du vælge træ eller træ/alu vinduer med 3-lags glas og en optimeret isoleringsevne, og serien kan bruges til både renovering og nybyg.

Vi producerer ligeledes træ/alu vinduer med 2-lags glas; men bemærk at disse kun må anvendes til sommerhuse og uopvarmede bygninger, iflg. de skærpede BR18 krav.

Læs mere om kravene her

Træ 3-lags glas

Træ/alu 3-lags glas

Fingerskarret kvalitetstræ

Outline vinduer og døre fremstilles af FSC®-certificeret kernetræ, der har en kerneandel på 90% på de flader der vender ud mod vejrlig, og træet stammer fra langsomt voksende nordisk fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke i træet.

Vinduer og døre er overfladebehandlet i henhold til 2-ØKO systemet. Det er en miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima.

Download brochurer

PDF til professionelle