Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Træ/alu vinduer og døre

Der er mange fordele ved at vælge træ/alu vinduer fra Outline. Med et vindue i træ/alu får du et vindue, der både er smukt at se på og samtidigt er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Det bedste fra to verdener til nybyg og renovering

Træ/alu vinduer og døre fra Outline kombinerer det bedste fra to verdener. Med træ/alu får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade indvendigt, og udvendigt får du en smuk og praktisk finish i pulverlakeret aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse, og derved får du flotte vinduer og døre i mange år frem. Det er vi så sikre på hos Outline, at vi tilbyder dig 10 års garanti på dine træ/alu vinduer. og døre.

Vores 2-lags træ/alu serie egner sig godt til udskiftning af enkelt eller flere vinduer i en bolig, hvor øvrig efterisolering ikke nødvendigvis finder sted.

I vores 3-lags serie får du  en optimeret isoleringsevne med en u-værdi på 0,80 W/m2K, hvilket betyder at vinduerne har en ekstra god isoleringsevne, og dermed egner godt til nybyggeri eller renoveringsprojekter, hvor der foretages efterisolering af boligen.

Træ/alu 2-lags

Træ/alu 2-lags

Træ/alu 3-lags

Træ/alu 3-lags

Til nybyggeri og renovering

Med energimærke A, 3-lags ruder og en rudetykkelse på 43mm kan træ/alu 3-lags både bruges til nybyggeri og renovering – og serien kan nemt kombineres med træ/alu-produkterne.


Se hvordan med Energikompasset

Træ/alu 3-lags tal og værdier

Fingerskarret kvalitetstræ

Outline vinduer og døre fremstilles af FSC®-certificeret kernetræ, der har en kerneandel på 90% på de flader der vender ud mod vejrlig, og træet stammer fra langsomt voksende nordisk fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke i træet.

Vinduer og døre er overfladebehandlet i henhold til 2-ØKO systemet. Det er en miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima.

Download brochurer

PDF til professionelle