Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Træ/alu vinduer med mange fordele

Vinduer og døre i træ/alu er et populært valg blandt mange – og med god grund. Med den indvendige træramme og den udvendige aluminiumskappe får du et vindue, der er smukt indenfor og modstandsdygtigt udvendigt. Det betyder mindre vedligehold og et bedre indeklima.

Det kan være en god investering at vælge vinduer i træ/alu til din bolig. Kombinationen af den isolerende indvendige træramme og det modstandsdygtige aluminium udvendigt sikrer dig et solidt vindue med mange fordele. Blandt andet et bedre indeklima, mindre vedligeholdelse, lang levetid og et klassisk eller moderne udtryk.

Det rette valg til både nybyg og renovering

Vinduer i træ/alu kombinerer det bedste fra to verdener. Den indvendige træramme skaber et flot og klassisk udtryk indenfor i hjemmet, mens vinduet udvendigt er af aluminium, der kan modstå al slags vejr og derfor kræver minimal vedligeholdelse.

Med et bredt udvalg af vinduer i træ/alu kan du vælge lige de vinduer, der passer bedst til din bolig – hvad enten det er nybyg eller et renoveringsprojekt. Vælg f.eks. mellem en bred palet af farver, forskellige typer af glas, ruder med 2 eller 3 lags glas, forskellige greb – og meget mere.

Træ 2-lags glas

Træ/alu 3-lags glas

Fingerskarret kvalitetstræ

Der er mange fordele ved at vælge vinduer i træ eller træ/alu. Hos Outline producerer alle vinduer og døre i FSC®-certificeret kernetræ, der stammer fra langsomt voksende nordisk fyr, der giver tætte åreringe og stor styrke i træet. Samtidig har vi sørget for at give alle vinduer og døre en miljøvenlig overfladebehandling i henhold til 2-ØKO-systemet.

Det betyder, at du får kvalitetsvinduer, der er modstandsdygtige over for al slags vejr. Det giver et godt indeklima og sparer dig for hyppig vedligeholdelse. Hvis du blot sørger for at pleje vinduet et par gange om året, holder det i mange år.

FAQ om træ/alu

Hvad er træ/alu vinduer?

Vinduer i træ/alu kombinerer det bedste fra to verdener. Den indvendige træramme skaber et flot og klassisk udtryk indenfor i hjemmet, mens vinduet udvendigt er af pulverlarkeret aluminium, der kan modstå al slags vejr og derfor kræver minimal vedligeholdelse.

Hvad er forskellen på trævinduer og træ/alu vinduer?

Træ/alu vinduer koster mere end trævinduer. Men det er en god investering i det lange løb. Vinduer i træ/alu er beklædt med en aluminiumskappe, som kan stå imod al slags vejr og derfor kræver mindre vedligehold og har en længere levetid.

Hvilke fordele er der ved træ/alu vinduer?

Der er mange fordele ved at vælge vinduer i træ/alu. Den udvendige kappe af aluminium er modstandsdygtig og kan stå imod al slags vejr. Det gør, at vinduet har en lang levetid og kræver minimum vedligeholdelse. Derudover skal vinduet ikke males, men blot rengøres et par gange om året.

Hvad koster træ /alu vinduer?

Hos Outline har vi ikke en fast prisliste. Det skyldes, at prisen f.eks. afhænger af vinduestype, størrelse, tilkøb af udstyr og dele, boligstørrelse med mere. I stedet kan du på denne side se en række priseksempler på forskelige boligtyper, så du kan få en idé om din pris på nye vinduer og døre. Find priseksempler her

Er træ/alu godt til vinduer?

Der er mange fordele ved at vælge vinduer i træ/alu. Den udvendige kappe af aluminium er modstandsdygtig og kan stå imod al slags vejr. Det gør, at vinduet har en lang levetid og kræver minimum vedligeholdelse. Vinduet skal ikke males, men blot rengøres et par gange om året.

Hvor længe holder træ /alu vinduer?

Det kan være svært at sige præcist, hvor længe vinduer i træ/alu vil holde. Hos Outline siger vi, at vinduer i træ /alu godt kan holde 30-40 år, hvis du sørger for at vedligeholde dem i det omfang, de kræver. De behøver ikke at blive malet udvendigt løbende, som vinduer i træ eksempelvis gør. De skal blot vaskes et par gange om året, f.eks. med en klud eller en blød børste, og så skal hænglserne smøres og støv fjernes. Læs mere om vedligeholdelse her