Gå til indhold Gå til primær navigation

Klar glas

& ornament glas

Alt klart glas fra Outline er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg:

Med mønster - Der er mange muligheder for ornamentglas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig. Til rum hvor der ønskes dagslys og samtidigt minimalt indkik.

 

Vi ved, at ruder ikke bare er glas. Derfor har alle vinduerne hos Outline forskellige egenskaber til dine specifikke behov.

Spar på din varmeregning med energiglas
Alle vinduer og døre fra Outline har energiglas som standard. Det mærker du med det samme på din varmeregning.

Begræns støj med lyddæmpende glas
Bor du et sted med meget støj, kan du begrænse generne med lyddæmpende glas i dine vinduer.

Skru ned for solen med solafskærmende glas
Har du brug for at skærme for solen i de varme sommermåneder, kan du med fordel vælge vinduer med en tynd metalfilm, der virker som filter og afskærmer for solen.

Undgå ulykker med sikkerhedsglas
Har du steder, hvor der er risiko for, at nogen overser og går ind i en rude eller får glas ned over sig, hvis ruden går i stykker? Vores sikkerhedsglas er både hærdet og lamineret, så du får en ekstra stærk og sikker løsning.

Stop indbrud med sikkerhedsglas
Hvis du vil forhindre indbrud, så er lamineret sikringsglas et godt bud. Ruden forhindrer mange indbrud, da den er utrolig holdbar og svær at slå i stykker.

Blænd af med ornamentglas
I rum hvor du gerne vil være ugeneret, men samtidig have lys ind – fx i dit badeværelse – er frostet glas eller mønsterglas en god idé. Vi har 7 forskellige typer, du kan vælge imellem.

Klar glas

Klar glas

Ornament Glas

Cotswold

Silivit

Satin

Pacific

Stippolyte

Grossartic

Abstracto