Gå til indhold Gå til primær navigation

TRÆ/ALU DAYLIGHT

VINDUER

Markedets bedste isoleringsevne og masser af dagslys i boligen

Outline Daylight er produceret med Træ/Alu udvendigt, som sikrer minimal vedligeholdelse og samtidig får du smukt træ indvendigt. Daylight er designet med ultra smalle vinduesrammer. Den samlede rammekonstruktion udgør bare 65 mm, hvilket giver et stilrent udtryk og meget mere dagslys i boligen. Og så har Daylight elementerne tilmed markedets bedste isoleringsevne med 3-lags glas løsningen, der har en U-værdi på bare 0,68 W/m2K, og dermed også energimærke A.

Daylight produceres nu også med 2-lags glas med energimærke A. Derved er begge løsninger forberedt til de forventede BR20 krav, og begge elementtyper er selvfølgelig DVV-godkendte og med 10 års garanti.

Se alle vinduestyperne og inspirationsbilleder længere nede på siden.

Farver

Ral farver:

Vær desuden opmærksom på, at farverne her på siden vil variere alt efter skærmindstilling - og ved udskrift efter printeren. 

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Ren hvid

RAL 9010

Creme hvid

RAL 9001

Antracit grå

RAL 7016

Lys grå

RAL 7035

Dybsort

RAL 9005

Umbragrøn

NCS S8010-G30Y

Svensk rød

NCS S4550-Y80R

Kobolt blå

RAL 5013

Mahognibrun

RAl 8016

Fyrgrøn

RAL 6009

Lasur farver:

Vi tilbyder vi kun pladedøre i farverne hvid og natura. På pladedøre må der desuden forventes naturlige farve- og strukturforskelle på dørpladens finer. Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver.

Hvid

Indvendig Lasur farve

Natur

Indvendig Lasur farve

Sablé

Sablé farverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. 

Sablé Noir 900

Udvendig Sablé

Sablé Noir 2100

Udvendig Sablé

Sablé Bleu 2600

Udvendig Sablé

Sablé Gris 2900

Udvendig Sablé

Glas

Klar glas

Alt klart glas fra Outline Vinduer er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg.

Klar glas

Ornament glas

Med mønster - Der er mange muligheder for ornament glas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig.

Cotswold
Satin
Silvit
Pacific
Stippolyte
Grossartic
Abstracto

Solafskærmende glas

Et oplagt valg ved større sydvendte facadepartier, så man lader lyset ind – men holder varmen ude. Læs mere om solafskærmende glas.

Lyddæmpende glas

Primært til brug i byer og hvor trafikstøj er på et generende niveau. Kan sænke den gennemtrængende lyd med op til 38 dB. Læs mere om lyddæmpende glas.

Personsikkerhedsglas

Opbygget så risikoen for personskade minimeres. Læs mere om personsikkerhedsglas.

Tilbehør

Skræddersy dine vinduer og døre med et bredt udvalg af originalt Outline-tilbehør. Vælg fx beslag, glastyper, anti-kondensglas mm.

Se udvalget af Daylight tilbehør her 

Vinduestyper

Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue kører i glidebeslag og åbnes forneden. Når du skubber vinduet ud, glider vinduesrammen samtidig ned foroven. Det betyder, at du både får luft ind foroven og forneden og dermed effektivt luftet ud. Daylight topstyrede vinduer leveres med justerbare hængsler.

Sidehængte vinduer

Et sidehængt vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt).
Leveres kun med 3-lags glas.

Sidestyret vinduer

Den sidestyret åbningsfunktion, kan åbnes 90° og muliggør vinduesvask på ydersiden af ruden indefra, hvilket er praktisk fx ved etagebyggeri.

Kombination

Vinduestypen består af et fastkarm vinduer og et topstyret vindue. Det kan kombineres på mange forskellige måder – og bruges ofte i større vinduespartier.

Dannebrogsvinduer

Et dannebrogsvindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt).

Bondehusvinduer

Et bondehus vinde er 2-fags sidehængt vindue.

Fastkarmsvinduer

Faste partier kan ikke åbnes, men bruges tit i større vinduespartier sammen med f.eks. sidehængte eller topstyrede vinduer. Vi leverer disse elementer med faste karme på 50 mm som standard, og som faste rammer i 65 mm på forespørgsel.

Download Daylight brochure her

Masser af dagslys og god energi

Efterspørgsel på lys og åbne rum er stor, og flere og flere boliger bliver bygget eller istandsat med fokus på at øge lysindfaldet og dermed gøre rummene mere indbydende. Daylight-serien passer perfekt til dette formål, da de giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer.

Træ/Alu Daylight vinduernes moderne design med rene, slanke linjer passer særdeles godt til nybyggeri, men er ligeledes velegnede til renoveringsprojekter, hvor ældre vinduer med brede rammer og ringe isoleringsevne skal erstattes med energivinduer i topklasse, som giver masser af lysindfald. Daylight vinduet er udviklet med bl.a. rullepaskvil og sikkerhedsslutblik som standard, hvilket gør indbrud meget vanskeligt.

Du kan med fordel supplere dine nye Daylight energivinduer med Træ/Alu Energy døre. På den måde sikrer du, at varmen ikke slipper ud hverken gennem vinduer eller døre.

Se hvor meget du kan spare på varmeregningen herunder med 3-lags glas løsningen.