Gå til indhold Gå til primær navigation

Døre

Download vores katalog

Døren der passer til din stil

Skal du have ny dør? Med det store udvalg af døre i høj kvalitet hos Outline, kan du finde præcis den type dør, du leder efter – og det er uanset, om du er på udkig efter facadedøre, foldedøre, hæveskydedøre, terrassedøre eller en anden type dør.


Når du vælger din nye dør hos Outline, er nøgleordet kvalitet. Vores produktion og dygtige medarbejdere sikrer, at vi udelukkende sender kvalitet ud ad døren. Det er vi så overbeviste om, at vi tilbyder dig 10 års garanti på din dør - underordnet om det er en TRÆ, TRÆ/ALU eller TRÆ/ALU Energy dør.

Få inspiration til dit valg af hoveddør

Mangler du inspiration til, hvilken hoveddør der egner sig bedst til din bolig, kan du prøve vores smarte dørvælger. Her kan du få en god fornemmelse af, hvilken farve og hvor meget glas, du foretrækker.
Du kan også downloade vores dørvælger-app, hvor du kan tage et billede af din bolig, så du kan se hvilken dør, der passer bedst til din bolig, der passer bedst til din bolig.

Kvalitet til tiden

Hos Outline er vi specialister i at levere døre til tiden – og med vores lynhurtige leveringstider sikrer du, at du ikke skal vente længere end højest nødvendigt på dine nye døre. Vi har mere end 30 års erfaring med at levere kvalitet lige til døren.

Find din nærmeste forhandler og kom et skridt nærmere din nye dør.