VINDUER TIL ALLE TYPER BOLIGER

Når du vælger nye vinduer fra Outline, producerer vi dine vinduer og døre på mål efter dine ønsker og behov. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere, om din bolig er klassisk eller moderne, så producerer vi efter dit behov, og i netop den farve du ønsker. Vores vinduer er udviklet, designet og produceret i Farsø af FSC®-certificeret kernefyrretræ. Så når du vælger Outline vinduer, vælger du et dansk kvalitetsprodukt, der er designet til at holde i mange år.

 

Designgalleri

vinduer på mål 

Vi producerer dine vinduer og døre på mål og efter dine ønsker og behov. Har du bestemte ønsker til mål, farvevalg, greb, sprosser eller andet, finder vi en løsning.

Er du i tvivl om, hvilke vinduer, der passer til din bolig, kan du prøve Outlines Designgalleriet.

Besøg Designgalleriet

Find Forhandler (3)

Outlines vinduer forhandles til private via byggemarkeder

Tag fat i en af vores mange forhandlere, som står klar til at hjælpe dig videre.

Find forhandler

Daylight2

Daylight – smalle rammer og masser af dagslys

For dig der drømmer om smalle rammer, god energi og masser af dagslys, har vi skabt Daylight-serien. En stilren serie af vinduer med ekstra smalle rammer, som giver dagslys i dit hjem og samtidig har en meget høj isoleringsevne, der holder på varmen og skaber et behageligt indeklima. Vinduerne er lavet i træ/alu og kan fås med både 2- og 3-lags glas – begge med energimærke A, og dermed må 2-lags glas typen også anvendes i helårsboliger.

Læs mere om vinduesserien Daylight

Sommerhus Vinduer Og Døre

Klassiske vinduer med sprosser

Nogle af de mest populære vinduer er vinduer med sprosser – og med god grund. Sprosser er lavet til en romantisk og charmerende stil og skaber et traditionelt og æstetisk udtryk. Det er et klassisk valg til ældre boliger som murmestervillaer, gamle byhuse og eksklusive palæer, men små-sprossede vinduer er også blevet et populært valg til nybyg for at skabe et autentisk udtryk.

Læs mere om vinduer med sprosser 

Daylight Facade

HVILKE VINDUER SKAL JEG VÆLGE?

Hvilket vindue du skal vælge, kommer an på mange ting. Vi har opdelt vores vinduesserier i tre kategorier, der gør det nemmere for dig at finde det vindue, der passer bedst til din hustype; sommerhuse og fritidshuse, helårshuse og Daylight-serien med de smalle stilrene linjer.

Læs mere om de tre kategorier her

Guide Til Vinduer Opslag

Outlines vinduesguide

Vinduesguiden giver dig et godt overblik over de grundlæggende ting, du skal vide om Outline vinduer og døre.

Download vinduesguide PDF

Farve Vifte

Hvilken farve skal du vælge?

Farven på dine vinduer er vigtig for husets samlede udtryk. Hos Outline kan du vælge lige præcis den farve, du ønsker – og det behøver ikke engang være den samme udvendig og indvendig. Det vigtigste er, at farven på dine vinduer passer til huset.

Vi har hjulpet dig lidt på vej ved at udvælge ti standard-farver i forskellige nuancer af hvid, grå, rød, grøn, brun, blå og sort. Alle dybe og klassiske. Du kan også vælge at få lasurfarve på den indvendige side. Det er en tynd og transparent maling, som fremhæver træets naturlige struktur og udseende.

Vælger du træ-alu-vinduer tilbyder vi yderligere fire såkaldte sablé-farver, som har en anden struktur i overfladen og derfor får et mere ru look.

Og hvis du drømmer om en helt særlig farve, kan det også lade sig gøre. Vi kan levere dine vinduer i næsten alle RAL- eller NCS-farver mod et lille tillæg i prisen.

Læs mere om vores farver og muligheden for at få tilsendt gratis farveprøver lige her.

Vinduesgreb

Hvilke greb skal du vælge?

Et greb skal ligge godt i hånden. Og så skal det selvfølgelig have et design, der passer til dit vindue og dit hjem.

Vælger du bondehusvinduer eller dannebrogsvinduer, bliver de leveret med anverfer og stormkrog, som passer særlig godt til den klassiske stil. Vil du hellere have et paskvilgreb, leverer vi gerne klassiske vinduer med vores standardgreb mod et lille tillæg i prisen.

Vælger du vinduer fra serien Daylight med smalle vinduesprofiler, bliver de leveret med vores særlige designgreb, hvor du som tilvalg kan få indbygget børnesikring eller nøglelås.

Alle andre vinduer leveres med vores standard-greb. Grebet er udformet lidt forskelligt afhængig af, hvordan vinduet åbner, og om du ønsker særlige funktioner i grebet. Du kan for eksempel som tilvalg få greb med børnesikring eller nøglelås.

Se alle vores greb her

Topstyret Inspiration

Nye vinduer skaber et bedre indeklima

Hos Outline går vi op i dit indeklima. Vores vinduer er alle sammen indeklimamærket og afgiver derfor ingen giftige stoffer til dit hjem. Samtidig holder de så godt på varmen, at du kan slippe for gener som kuldenedfald og træk. Og hvis du vælger vinduer med indbygget friskluftsventil, kan du lufte ud, selvom du ikke er hjemme. Det er alt sammen med til at sikre frisk luft og et sundt indeklima i din bolig døgnet rundt.

Læs mere her

Omoutline10

God kvalitet. Produceret i Danmark

Hos Outline leverer vi vinduer i dansk kvalitet, der holder. Det er ikke bare noget, vi siger. Det er noget, vi arbejder for hver eneste dag.

Alle vores vinduer har været i hænderne på vores dygtige medarbejdere i Farsø. De har styr på produktionen fra start til slut og sender kun kvalitet og solide produkter ud ad døren. Hvert og et af dem er designet og bygget til, at du kan have glæde af dem i mange år.

✓Vi bruger kun FSC®-certificeret træ i produktionen fra ansvarligt drevne skove

✓Vi udvælger kvalitetstræ med en kerneandel på mindst 90 procent

✓Vi er medlem af både Dansk Vindues Verifikation (DVV) under Vinduesindustriens Garantiordning og af Byg Garanti under Dansk Byggeri

Loading...