Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Klassiske vinduer med sprosser

Stilsikre sprossevinduer i traditionelt design

Sprossede vinduer er et populært valg af vinduer, takket være deres traditionelle og æstetiske design. De er et oplagt valg til ældre boliger, som f.eks. murmestervillaer, gamle byhuse, bondehuse og eksklusive palæer. Men småsprossede vinduer er også gået hen og er blevet populært for nybyggeri, for at skabe et mere autentisk udtryk og undgå, at det hele bliver for sterilt.

Sprossede vinduer findes i mange varianter og størrelser, ligesom du kan vælge, om dine sprossevinduer skal være i træ eller træ/alu. Energisprosserne, der er mere effektive end de traditionelle gennemgående sprosser, er særligt modstandsdygtige over for vind og vejr.

24 MM SPROSSER

Småsprossede vinduer i 24 mm er en elegant løsning, hvor sprosserne er slanke og sikrer et maksimalt lysindfald. Vores Daylight-serie leveres kun med denne type sprosse uden kehling (tilvalg).

24mm uden kehling indvendigt
24mm med kehling indvendigt
24mm udvendigt

42 mm sprosser

Sprossevinduer med 42 mm sprosser bliver typisk anvendt til boliger i en landlig eller klassisk stil.
Her kan du vælge, om de skal være med eller uden kehling indvendigt og udvendigt alt afhængigt af, hvor detaljerede dine sprosser skal være i udskæringen.

42mm uden kehling
42mm med kehling
42mm udvendigt

60 mm sprosser

Er du til en mere massiv sprosse, skal du vælge dem med 60 mm. Denne type sprosse anvendes ofte i store vinduespartier, hvor fx oplukkelige elementer skal integreres, eller i døre med et glasparti øverst.

60mm uden kehling indvendigt
60mm med kehling indvendigt
60mm udvendigt

Vinduer med sprosser