Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Materialer


Er du på udkig efter nye vinduer og døre i høj kvalitet? Uanset om dine nye vinduer skal være Træ, Træ/Alu, eller Træ/Alu Daylight med smalle rammer finder du et stort udvalg af kvalitetsvinduer hos Outline.

Nøgleordet for os er kompromisløs kvalitet. Alle vores vinduer er derfor DVV-mærkede, CE-mærkede og bærer indeklimamærket, hvilket både sikrer, at kvaliteten er i top og bidrager til et sundt indeklima. Ligeledes er vores vinduer produceret af FSC®-certificeret træ fra Norden. Denne type træ har en struktur, som giver dine vinduer og døre ekstra lang levetid og modstandskraft over for de skiftende danske vejrforhold. Vinduerne er dermed designet til at holde i mange år – og derfor får du også 10 års garanti på dine nye vinduer. Det er dansk kvalitet, der holder.

Vores Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Daylight-serier er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.​