< Tilbage til Forside

Materialer


Er du på udkig efter nye vinduer og døre i høj kvalitet? Uanset om dine nye vinduer skal være Træ, Træ/Alu, eller Træ/Alu Daylight med smalle rammer finder du et stort udvalg af kvalitetsvinduer hos Outline.

Nøgleordet for os er kompromisløs kvalitet. Alle vores vinduer er derfor DVV-mærkede, CE-mærkede og bærer indeklimamærket, hvilket både sikrer, at kvaliteten er i top og bidrager til et sundt indeklima. Ligeledes er vores vinduer produceret af FSC®-certificeret træ. Denne type træ har en struktur, som giver dine vinduer og døre ekstra lang levetid og modstandskraft over for de skiftende danske vejrforhold. Vinduerne er dermed designet til at holde i mange år – og derfor får du også 10 års garanti på dine nye vinduer. Det er dansk kvalitet, der holder.

Vores Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Daylight-serier er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.​

Trævinduer

Træ

Vinduer og døre produceret i hårdfør, nordisk kernefyrretræ. Til dig der ønsker et naturligt udseende. Kræver mere vedligehold end træ/alu, men overfladebehandlingen gør dem robuste.

Læs mere om træ

Træ Alu Materiale

Træ/alu

Træ/Alu-serien kombinerer det bedste fra to verdener; nordisk fyrretræ indvendigt og praktisk, vejrbestandig aluminiumsbeklædning udvendigt, som kræver minimalt vedligehold.

Læs mere om træ/alu

Daylight Materialer

Daylight

Træ/Alu Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, og som er har en markedsførende isoleringsevne med 3-lags glas.

Læs mere om Daylight

Outline Sommerhus Vinduer1

3-lags træ vinduer med energimærke A. Til renovering og nybyg

 

Læs mere her

Find din forhandler

Har du brug for personlig rådgivning, et tilbud eller pris på montering?

Find forhandler eller montør

Loading...