Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Bondehusvinduer i træ eller træ/alu

Uanset om dine bondehusvinduer fra Outline er af træ eller træ/alu, så giver vi 10 års garanti. Og både vores træ og træ/alu bondehusvinduer er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Hvis du vælger bondehusvinduer af træ, frem for træ/alu bondehusvinduer, får du et levende materiale. Du får klassiske vinduer, der påvirker indeklimaet positivt og som har et autentisk udtryk. Og sidst men ikke mindst får du kvalitetsvinduer, der holder i mange år.

Vælger du træ/alu bondehusvinduer, får du det bedste fra to verdener. Vores bondehusvinduer i træ/alu består af fyrretræ med en udvendig kappe af pulverlakeret aluminium. Det betyder, at den indvendige side af vinduerne fremstår helt naturlig, mens den udvendige side kan modstå vind og vejr – og kræver minimal vedligeholdelse.

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Energirigtige vinduer holder varmen inde og regningen nede

Der er store besparelser at hente med energirigtige bondehusvinduer, for faktisk sker op til 30 % af varmetabet i et rum gennem vinduerne.

Vores bondehusvinduer er produceret med energiruder. Det betyder, at rudernes inderste glaslag er belagt med en tynd, usynlig metalfilm. Den sørger for, at solens stråler nemt trænger ind, uden at varmen ryger ud. På den måde kan du både minimere træk og kondensproblemer og holde varmeregningen nede.

Vores klassisk vindue med sprosser er også optimeret til at matche alle gældende energikrav. Derfor får du kvalitetsvinduer med energisprosser – uanset om du vælger 2-lags eller en 3-lags vinduer.

Læs mere om energivenlige vinduer

FAQ

Hvordan adskiller bondehusvinduer sig fra andre typer af vinduer, og hvad gør dem særligt velegnede til at bevare den originale stil og charme i mit gamle hus?

Bondehusvinduer har sprosser, som giver designet et særligt klassisk præg og et idyllisk udtryk, grundet de vand- og lodrette sprosser, som skaber et hyggeligt look. Dette gør også, at de ofte anvendes i ældre huse, men også i nyere boliger kan man med fordel anvende bondehusvinduer for at give boligen charme. Deres sidehængte design indbyder ligeledes til idyl, når begge sidehængte rammer åbnes udad, og her anvender man oftest såkaldte anverfere til at holde vinduet fast i åben position.

Hvordan kan jeg sikre, at mine bondehusvinduer er energieffektive og isolerende, mens de stadig bevarer det autentiske udseende og den oprindelige karakter i mit hjem?

Med Outlines energiglas kan du spare penge på varmeregningen, og sikre energieffektive vinduer som isolerer boligen – og ved at anvende energisprosser, sikrer du både at bevare det autentiske udseende og klassiske stil, da disse typer sprosser er pålimet glasset. Det betyder, at glasset består af ét stykke glas, fremfor små enkelte glasfelter af separate stykker glas, hvilket ikke er energivenligt– derfor anbefaler vi altid at bruge energisprosser fremfor gennemgående sprosser, for at sikre optimal energieffektivitet – og samtidig bevare det idylliske udtryk!

Hvad er de forskellige materialer, som bondehusvinduer kan fremstilles af, og hvordan påvirker de prisen og holdbarheden af ​​mine vinduer?

Du kan vælge dine bondehusvinduer i både træ/træ og træ/alu. Hvis du ønsker et autentisk træ-look i eksempelvis dit sommerhus, kan du vælge træ/træ. Hvis du ønsker mindst muligt vedligehold af dine vinduer, anbefaler vi at du vælger bondehusvinduer i træ/alu. Her er der monteret en aluminiumsprofil på vinduet udvendigt, hvilket kræver væsentlig mindre vedligeholdelse.