Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Bondehusvinduer i træ eller træ/alu

Uanset om dine bondehusvinduer fra Outline er af træ eller træ/alu, så giver vi 10 års garanti. Og både vores træ og træ/alu bondehusvinduer er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Hvis du vælger bondehusvinduer af træ, frem for træ/alu bondehusvinduer, får du et levende materiale. Du får klassiske vinduer, der påvirker indeklimaet positivt og som har et autentisk udtryk. Og sidst men ikke mindst får du kvalitetsvinduer, der holder i mange år.

Vælger du træ/alu bondehusvinduer, får du det bedste fra to verdener. Vores bondehusvinduer i træ/alu består af fyrretræ med en udvendig kappe af pulverlakeret aluminium. Det betyder, at den indvendige side af vinduerne fremstår helt naturlig, mens den udvendige side kan modstå vind og vejr – og kræver minimal vedligeholdelse.

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Energirigtige vinduer holder varmen inde og regningen nede

Der er store besparelser at hente med energirigtige bondehusvinduer, for faktisk sker op til 30 % af varmetabet i et rum gennem vinduerne.

Vores bondehusvinduer er produceret med energiruder. Det betyder, at rudernes inderste glaslag er belagt med en tynd, usynlig metalfilm. Den sørger for, at solens stråler nemt trænger ind, uden at varmen ryger ud. På den måde kan du både minimere træk og kondensproblemer og holde varmeregningen nede.

Vores klassisk vindue med sprosser er også optimeret til at matche alle gældende energikrav. Derfor får du kvalitetsvinduer med energisprosser – uanset om du vælger 2-lags eller en 3-lags vinduer.

Læs mere om energivenlige vinduer