Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Spar på varmeregningen

Vælg energi-rigtige vinduer

Der er store besparelser at hente med energirigtige vinduer. Faktisk sker op til 30 % af varmetabet i et rum gennem vinduerne. Det kaldes i fagsprog et varmetab og måles i en U-værdi, der er en fælles betegnelse for det samlede varmetab i dine vinduer og inkluderer både rude, karm og ramme.

Vinduets varmetab afhænger altså af vinduets størrelse, rudetype og hvilket materiale, karmen er lavet af. Så jo mere energieffektive de er, jo mere sparer du på varmeregningen. Når du vælger vinduer fra Outline, sparer du energi – blandt andet takket være VarmKant, EnergiRuder og EnergiSprosser.

ENERGIRUDER HOLDER PÅ VARMEN OG VARM KANT GIVER BEDRE ISOLERING

Alle vores vinduer er med Energiruder, hvilket betyder, at rudernes inderste glaslag er belagt med en tynd, usynlig metalfilm. Den sørger for, at solens stråler nemt trænger ind, og at varmen bliver inde i huset i stedet for at sive ud. Dermed sparer du både på varmeregningen og minimerer træk og kondensproblemer.

Vi har skiftet den traditionelle metalramme mellem termoglasruderne ud med en isolerende, plastbelagt ramme i rustfri stål. Derved får du et vindue med en varm kant i hele ruden og en væsentlig bedre isoleringsevne – og samtidig minimeres kondensproblemer i vinterhalvåret.

ENERGISPROSSER MED GOD SAMVITTIGHED

Vinduer med sprosser har haft ry for at være mindre energivenlige. Med Outlines energisprosser får du både det klassiske, hyggelige sprosselook og en god energi-samvittighed. Her er de mange små ruder nemlig skiftet ud med én stor, og sprosserne er samlet og monteret uden på glasset, så vinduet isolerer ekstra godt.

Outlines energisprosser ligner traditionelle sprosser til forveksling, og på vores træ og træ/alu-vinduer og -døre er energidprosserne med aluminium udvendigt og træ indvendigt.

Læs mere om sprosser