Terrassedøre

En terrassedør er et must til de fleste hjem. Den giver nemlig mulighed for at skabe nem og hurtig udgang til altanen, terrassen eller haven og terrassedørenpasser ind i både nye og ældre huse. Terrassedøren er særligt velegnet som en forlængelse af vinduespartiet og bidrager på den måde til et stort og naturligt lysindfald i din bolig.

Hos Outline har vi et stort udvalg af terrassedøre i høj kvalitet, som vi producerer på mål efter dine ønsker og behov. Vælg f.eks. mellem træ eller træ/alu, med eller uden sprosser, 2- eller 3-lags glas og forskellige kehl-profiler. Uanset hvilken terrassedør du vælger, får du altid 10 års garanti.

TRÆ
TRÆ/ALU
SMAL RAMME TRÆ/ALU

 

Terrassedoere1

Fordele ved Outline terrassedøre

  • Fås i alle vinduesserierne
  • Vælg enkelt eller dobbelt terrassedøre
  • Passer godt til både nybyg og traditionelle parcelhuse
  • Fås med 2- og 3-lags glas i træ og træ/alu
  • Skræddersyet løsninger
  • Du får altid 10 års garanti
Terrassedoere4

LUK UDELIVET INDENFOR MED EN TERRASSEDØR

Gør årstidernes smukke og skiftende farver til en naturlig del af dit hjem med en havedør fra Outline. En terrassedør, som også kaldes en vinduesdør, giver ikke blot en nem og hurtig udgang til haven, men er samtidig med til at skabe lys og rummelighed indenfor. Vælg mellem en enkelt eller dobbelt terassedør afhængigt af, hvor bred en åbning du ønsker.

Terrassedoere3
Terrassedøre

Terrassedør I TRÆ ELLER TRÆ/ALU

Uanset hvilken terrassedør du vælger, kan vi garantere høj kvalitet. Vores døre er produceret af fyrretræ med en stor kerneandel og er registreret i databasen for byggeprodukter, der kan anvendes i Svanemærket byggeri. Vælger du en terrassedør i træ, får du et levende og naturligt materiale, der bidrager til et autentisk udtryk og et godt indeklima, mens vores træ/alu-døre kræver minimum vedligeholdelse og er optimeret til at modstå vind og vejr.

Træ 5

Træ

Vinduer og døre lavet i hårdfør, nordisk kernefyrretræ.
Til dig, der ønsker et naturligt materiale.

Læs mere om træ

Alu 5

Træ/alu

Det bedste fra to verdener. Fyrretræ indvendigt og praktisk, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt.

Læs mere om træ/alu

PROFILER

Indvendigt kan du vælge mellem to forskellige profiler (kehl).

25Mm Uden Kehling

SPROSSER

vælger du et design med sprosser, tilbyder vi 3 forskellige energi-sprosser.

Sprosser (3)

FARVER

Hos Outline kan du vælge præcis den farve, du ønsker til din terrassedør. Vi har hjulpet dig på vej og udvalgt 11 forskellige standardfarver, som passer til det meste. Derudover har vi fire forskellige sabléfarver, som du også kan vælge, hvis din terrassedør er af træ/alu, og du ønsker et udtryk i stil med granit.

Ønsker du en ganske særlig farve eller en lidt anden nuance, kan vi levere din terrassedør i næsten alle RAL-og NCS farver mod et mindre tillæg.

Langt de fleste vælger samme farve på terrassedøren som på deres vinduer – i hvert fald på den udvendige side. Du kan nemlig sagtens vælge en farve ude og en anden inde. Det har stor betydning for både lysindfald og look, om rammer og karme er malet lyse eller mørke indenfor. Eller om de måske har fået en omgang gennemsigtig lasurmaling på den indvendige side, så man kan se træets årer igennem. Det er også en mulighed hos Outline. Du kan tilkøbe en to-farvet løsning mod en mindre merpris.

Dybsort
RAL 9005
Umbra grøn
NCS S8010-G30Y
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
Kobolt blå
RAL 5013
Ren hvid
RAL 9010
Antracit grå
RAL 7016
Lys grå
RAL 7035
Fyr Grøn
RAL 6009
Creme Hvid
RAL 9001
Mahognibrun
RAL 8016
Dybsort RAL 9005
Umbra grøn NCS S8010-G30Y
Svensk rød NCS S4550-Y80R
Kobolt blå RAL 5013
Ren hvid RAL 9010
Antracit grå RAL 7016
Lys grå RAL 7035
Fyr Grøn RAL 6009
Creme Hvid RAL 9001
Mahognibrun RAL 8016
Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler
Klik Ventil

Udluftning

Hvis du ønsker nem udluftning vha. terrassedøren, kan du også tilvælge klikventil. På den måde kan du sikre nem og behagelig udluftning i hjemmet, mens døren er lukket.
Med vores terrassedørsgreb med bremse kan du desuden sikre behagelig udluftning på varme dage, da du kan åbne døren og lukke grebet i, mens døren står åben. 

Overvej, om det vil være rart, at din dør kan stå på klem, halvåben eller helt åben uden at blæse op eller i. Så kan du tilvælge en såkaldt friktionsbremse, der gør det muligt at fiksere døren i den ønskede position. Bremsen betjenes nemt via dørgrebet og holder døren på plads – med mindre at det blæser kraftigt.

Bemærk, at en terrassedør med friktionsbremse kun kan åbnes til 90 grader. Ønsker du en dør, der skal åbne længere op end det, kan den ikke fås med indbygget bremse.

Terrassedørsgreb Med Nøgle

Bedre sikring med lås

Hvis du vil opnå større sikkerhed med din terrassedør, kan du tilvælge terrassedørsgreb med lås indvendigt, da det besværliggør flugt med tyvekoster for indbrudstyven. Her anbefaler vi, at du ikke lader nøglen sidde i døren, når du forlader hjemmet – på den måde sikrer du, at der ved evt. indbrud, ikke en mulig flugtvej.

Terrassedørsgreb Standard

Greb til terrassedøre

Som udgangspunkt bliver din terrassedør leveret med vores standardgreb på indvendig side og intet greb på den udvendige side. Standardgrebet er i mat aluminium og har indbygget friktionsbremse, så du kan lade døren stå åben, så den fikseres i den position, du ønsker.

Har du andre ønsker til grebet på din terrassedør, står vi klar med en stribe tilvalg:

- Du kan få vores standardgreb i hvid.
- Du kan få greb med nøgle og lås, med og uden cylinder, integreret eller separat.
- Du kan få greb på udvendig side – med eller uden nøgle.

Læs om terrassedørsgreb her 

Åbningsretninger

Skal terrassedøren åbne indad eller udad?

Du bestemmer selv, om du vil have din terrassedør til at åbne indad eller udad. De fleste vælger en udadgående terrassedør, som ikke kræver plads indenfor og er let at smække op på vid gab, når udelivet kalder.

Men hvis pladsen udenfor er trang, kan en indadgående terrassedør være en god løsning. Så fylder den åbne dør ikke på terrassen eller altanen, og du kan møblere den, som det passer dig.

Bor du et sted, hvor vinden nemt får fat i døren, når den står åben, kan det også være en fordel med en indadgående dør. For selvom vores terrassedøre er udstyret med en friktionsbremse, så du kan lade den stå åben og sikre, at den ikke blæser op og i, kan den være svær at holde i kraftig vind.

Terrassedoere4

Terrassedøren gør det let at lufte ud

Med en terrassedør behøver du bare slå døren op og lade den friske luft strømme ind. Lettere bliver det ikke. Derudover har du mulighed for som tilvalg at få en friskluftsventil i din nye terrassedør, som gør det muligt at lufte ud, selvom døren er lukket. Ventilen åbner og lukker med et enkelt klik og hjælper dig med at få frisk luft i huset, selvom du ikke er hjemme

FAQ OM TERRASSEDØRE

Skal en terrassedør vedligeholdes?

Alle vores vinduer og døre produceres i fyrretræ fra nordiske skove og kommer med 10 års garanti. Hvis du ønsker at passe på døren, anbefaler vi et årligt eftersyn, som du nemt selv kan stå for. 

Læs mere om vedligeholdelse her

Hvor lang garanti er der på terrassedøre?

Vi tilbyder 10 års garanti på vores udvalg af altandøre i træ og træ/alu, som er en udvidet garanti udover VinduesIndustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Hvad er standardmål på terrassedør?

Hos Outline skræddersyer vi døren, så den er tilpasset boligens eksisterende mål og dine ønsker. Men et standardmål for en terrassedør ligger på omkring 948x2118 mm.

Hvad koster en terrassedør?

Kontakt din nærmeste Outline-forhandler for at få en pris på en ny havedør.

Bør en terrassedør åbne indad eller udad?

Som hovedregel er den udadgående, så døren ikke fylder i rummet, men åbner ud til terrassen, altanen eller haven. Men du kan vælge begge muligheder ved Outline.

Når yderdøre åbner udad, sparer du plads inde i hjemmet, men hvis der er begrænset plads udenfor, anbefaler vi, at døren er indadgående.

Hvordan måler man op til en terrassedør?

Vi har skabt en vejledning til, hvordan du tager mål, så du kan få den helt rigtige dør til boligen.

Se vores opmålingsvejledning her

Hvordan monterer man en terrassedør?

Det kan du gøre ved at se vores vejledningsvideoer, der viser, hvordan du selv monterer din nye terrassedør. Hvis du ønsker en professionel montering, kan du kontakte din nærmeste Outline-montør og få en hjælpende hånd.

Find forhandler her

Find vejledning her

Loading...