Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Fordele ved terrassedøre

  • Fås i alle vinduesserierne
  • Vælg enkelt eller dobbelt terrassedøre
  • Passer godt til både nybyg og traditionelle parcelhuse
  • Fås med 2- og 3-lags glas i træ og træ/alu
  • Skræddersyet løsninger
  • Du får altid 10 års garanti

Træ og træ/alu

Uanset hvilken terrassedør du vælger, kan vi garantere høj kvalitet. Vores døre er produceret af fyrretræ med en stor kerneandel og er registreret i databasen for byggeprodukter, der kan anvendes i Svanemærket byggeri. Vælger du en terrassedør i træ, får du et levende og naturligt materiale, der bidrager til et autentisk udtryk og et godt indeklima, mens vores træ/alu-døre kræver minimum vedligeholdelse og er optimeret til at modstå vind og vejr.

Farver

Udover vores standardfarver kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Sortiment

Her er en oversigt over vores sortiment af yderdøre, der er velegnede til terrassen, altanen eller som havedør.

Hos Outline har vi terrassedøre både som enkelt- og dobbeltdør. De kan bruges som en forlængelse af vinduespartiet, så du får en nem udgang og et stort, naturligt lysindfald i rummet. Ønsker du en bredere åbning, anbefaler vi at udforske vores udvalg af terrasse skydedøre eller vores foldedøre, som giver mulighed for at forene hjemmet med naturen.

FAQ om terrassedøre

Skal en terrassedør vedligeholdes?

Alle vores vinduer og døre produceres i fyrretræ fra nordiske skove og kommer med 10 års garanti. Hvis du ønsker at passe på døren, anbefaler vi et årligt eftersyn, som du nemt selv kan stå for. 

Læs mere om vedligeholdelse her

Hvor lang garanti er der på terrassedøre?

Vi tilbyder 10 års garanti på vores udvalg af altandøre i træ og træ/alu, som er en udvidet garanti udover VinduesIndustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Hvad er standardmål på terrassedør?

Hos Outline skræddersyer vi døren, så den er tilpasset boligens eksisterende mål og dine ønsker. Men et standardmål for en terrassedør ligger på omkring 948x2118 mm.

Hvad koster en terrassedør?

Kontakt din nærmeste Outline-forhandler for at få en pris på en ny havedør.

Bør en terrassedør åbne indad eller udad?

Som hovedregel er den udadgående, så døren ikke fylder i rummet, men åbner ud til terrassen, altanen eller haven. Men du kan vælge begge muligheder ved Outline.

Når yderdøre åbner udad, sparer du plads inde i hjemmet, men hvis der er begrænset plads udenfor, anbefaler vi, at døren er indadgående.

Hvordan måler man op til en terrassedør?

Vi har skabt en vejledning til, hvordan du tager mål, så du kan få den helt rigtige dør til boligen.

Se vores opmålingsvejledning her

Hvordan monterer man en terrassedør?

Det kan du gøre ved at se vores vejledningsvideoer, der viser, hvordan du selv monterer din nye terrassedør. Hvis du ønsker en professionel montering, kan du kontakte din nærmeste Outline-montør og få en hjælpende hånd.

Find forhandler her

Find vejledning her