< Tilbage til Forside
Farve Vifte

Farver

Hos Outline behøver det hele ikke være sort/hvidt. Vores vinduer og døre er tilgængelige i et bredt udvalg af farver, der kan matches med den nuværende æstetik i din bolig. Outline tilbyder 11 standardfarver, samt fire ekstra sabléfarver, der tilfører struktur til udseendet. Hvis du ikke kan finde den ønskede farve blandt vores standard sortiment, kan det muligvis vælges som en RAL- eller NCS-farve mod et lille tillæg i prisen.

Du kan også vælge en to-farvet løsning, fx hvid indvendig og sort udvendig mod et mindre tillæg.

 

STANDARDFARVER RAL

Udover vores standardfarver nedenfor, tilbyder vi levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Bemærk: Farverne her på siden kan variere alt efter skærmindstilling. Farver vist på skærm afhænger meget af skærmens kvalitet, og derfor anbefaler vi altid, at man ser farven på en fysisk farveprøve, inden farven vælges. Især hvis du vælger stærke farver, eller farver der findes i flere nuancer.

Bestil farveprøve

Vi anbefaler altid, at man ser farven på en fysisk farveprøve, inden farven vælges. Bestil en (eller flere) af nedenstående foretrukne farver på en træ og/eller aluminiums-profil, så du kan vurdere farvevalget ud fra de faktiske farver.

Bestil fysisk farveprøve

RAL9010 Ren Hvid
Ren Hvid
RAL 9010
RAL9001 Creme Hvid
Creme hvid
RAL 9001
RAL7016 Antracit Blaa
Antracit grå
RAL 7016
RAL7035 Lys Graa
Lys grå
RAL 7035
RAL9005 Dybsort
Dybsort
RAL 9005
NCS S8010 G30Y Umbragroen
Umbragrøn
NCS S8010-G30Y
NCS S4550 Y80R Svenskroed
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
RAL5013 Kobolt Blaa
Kobolt blå
RAL 5013
RAL8016 Mahognibrun
Mahognibrun
RAL 8016
RAL6009 Fyrgroen
Fyrgrøn
RAL 6009

SABLÉFARVER

Sabléfarverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Sabléfarver bruges på ydersiden, eksempelvis på dørens/vinduets udvendige alu, og den rustikke stil i sabléfarverne giver et praktisk look grundet overfladens struktur. 

Sablé fås til TRÆ/ALU og TRÆ/ALU Daylight-serierne.

Sable Noir 900
Sablé Noir 900
Udvendig Sablé
Sable Noir 2100
Sablé Noir 2100
Udvendig Sablé
Sable Bleu 2600
Sablé Bleu 2600
Udvendig Sablé
Sable Gris 2900
Sablé Noir 2900
Udvendig Sablé

LASURFARVE 

Vi tilbyder kun lasurfarve på træ på indvendig side. Lasurfarve er en tynd transparent maling, som giver et naturligt look idet at træets struktur kan anes igennem lasurfarven. Hos Outline kan du vælge ”Natur”, som giver et naturligt udtryk. Når du vælger lasurfarver til dine vinduer og døre, fremhæves træets naturlige struktur, og derved opnår du et flot og oprindeligt look til dine vinduer/døre. 

Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarve.

Hvid Lasur Farve
Natur
Indvendig Lasurfarve

RAL- eller NCS-farver – hvad er forskellen? 

RAL- og NCS farver er farvesystemer. Farvesystemer er et vigtigt redskab til at identificere farver og nuancer for på den måde at kunne blande præcis den samme farve igen.

RAL-farver 

RAL er en forkortelse for ”Reichsausschuß für Leiferbedingungen”, som er et farvesystem, der blev opfundet i 1920’erne. Det er et farvesystem, som baseres på 210 forskellige farvenuancer, hvor de enkelte farver betegnes med en 4-cifret kode. RAL-farver er det mest anvendte farvesystem indenfor vinduer og døre. På den måde er koden for en hvid farve for vinduer/døre ofte RAL 9010, som er en ren hvid farve til vinduet eller døren. På samme måde er lys grå en RAL 7035, og en dyb sort farve er RAL 9005. 

NCS farvesystemet 

NCS er en forkortelse for Natural Color System, og er et meget anvendt system til farvekoder. Det er baseret på 6 elementære farver: rød, blå, grøn, gul, sort og hvid. Ud fra disse 6 grundfarver gives en farvekode, ud fra hvor tæt de er på en af de 6 farver. Man kan altså identificere rigtig mange farvenuancer ud fra de 6 elementærfarver.

Hos Outline kan du vælge den NCS-farve, du ønsker til din bolig, mod et mindre tillæg. 

 

Murermester

Forskellige farver indendørs og udendørs

Du kan sagtens vælge forskellige farver indendørs og udendørs på døren, afhængig af dine ønsker og behov. Hvis du ønsker et lyst look indenfor, anbefaler vi at vælge hvid på indersiden, da det er en neutral farve, der kan passe til al slags indretning i hjemmet. Du kan også vælge en lasurfarve. Med denne farve træder træets struktur igennem, hvilket giver et naturlig udseende på vinduet.

Vi anbefaler også at anvende en lys farve, som hvid RAL 9010, eller creme hvid RAL 9001, hvis dine vinduer er små, da en lys farve vil fremhæve vinduerne, og en mørk RAL farve kan få dine små vinduer til at syne mindre.

Du kan eksempelvis vælge en mørk farve på ydersiden af hoveddøren, og en hvid farve på indersiden af hoveddøren. 

En to-farvet løsning kan tilvælges mod en mindre mer-pris.

ÉN BOLIG - MANGE MULIGHEDER

Der findes utallige muligheder for farvevalg- og farvekombinationer. Her er det vigtigt at du kigger på hvad der passer bedst til din boligtype og stil.

Gul Murermestervilla2

De klassiske farver 

De klassiske farver som sorte og hvide farver er et populært valg – og med god grund. For når du vælger en af disse farver ved du, at de ikke bliver umoderne og går af mode med tiden.

Hvide farver anvendes desuden typisk til den klassiske byggestil, og ønskes der mere kontrast til boligens øvrige stil, kan man med fordel anvende sorte og mørke farver. 

80Er Villa Rød

Sæt præg på din bolig med en markant farve 

Farvernes virkning på boligen er stor. En markant farve til fx hoveddøren, vil sætte et helt særligt præg på boligen. Hvis du ønsker at give boligen lidt kant eller skille dig ud, kan du prøve med en med en markant farve til døren, som kan give din bolig en stærk karakter.

Nogle vælger derfor at give yderdøren en helt anderledes farve end vinduerne. Du kan eksempelvis vælge vores svensk rød farve, som er NCS S4550Y80R. 

Outline Trae 290X168

Overvejelser omkring farvevalget 

Husk at skærmens farver kan variere. Dit valg af farve bør derfor vælges ud fra en farveprøve, som giver det rigtige indtryk af farven.

Du kan bestille farveprøver på både træ og træ/alu profiler i alle vores standardfarver. Dvs. både alm. farver, sable og lasurfarver. 

Bestil gratis farveprøve!

Designgalleri

PRØV VORES DESIGNGALLERI

Designgalleriet giver dig mulighed for at prøve forskellige farver af på forskellige vinduestyper samt skifte tag- og facadefarve mm. Dette kan hjælpe dig til det rette farvevalg og vinduesvalg.

Prøv designgalleriet her

Loading...