Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Farver

”Det behøver ikke kun være sort/hvidt” 

Outlines vinduer og døre fås i et væld af forskellige farver, der matcher din bolig. 

Outline har 12 standardfarver, du kan vælge imellem og derudover 4 udvendige Sabléfarver, der har en ”sandblæst” overflade, som giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Finder du ikke den ønskede farve i vores standardsortiment, så er det muligt, mod et mindre tillæg, at vælge netop den RAL- eller NCS farve, der passer bedst til dig og din bolig. Du kan også få en 2-farvet løsning, dvs. forskellige farver inde og ude mod et tillæg (du kan f.eks. vælge hvid indvendigt og sort udvendigt).

Standardfarver RAL

Udover vores standardfarver nedenfor, tilbyder vi levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Bemærk: Farverne her på siden kan variere alt efter skærmindstilling. Farver vist på skærm afhænger meget af skærmens kvalitet, og derfor anbefaler vi altid, at man ser farven på en fysisk farveprøve, inden farven vælges. Især hvis du vælger stærke farver, eller farver der findes i flere nuancer.

Ren Hvid
RAL 9010
Creme hvid
RAL 9001
Antracit grå
RAL 7016
Lys grå
RAL 7035
Dybsort
RAL 9005
Umbragrøn
NCS S8010-G30Y
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
Kobolt blå
RAL 5013
Mahognibrun
RAL 8016
Fyrgrøn
RAL 6009

Lasurfarver

Vi tilbyder kun lasurfarver på træ på indvendige side. Lasurfarver er en tynd transparent maling, som giver et naturligt look idet at træets struktur kan anes igennem lasurfarven. Hos Outline kan du vælge mellem ”Natur”, som giver et naturligt udtryk eller ”Hvid” for et mere lyst lasurlook. Når du vælger lasurfarver til dine vinduer og døre, fremhæves træets naturlige struktur, og derved opnår du et flot og oprindeligt look til dine vinduer/døre.

Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver. 

Natur
Indvendig Lasur farve
Hvid
Indvendig Lasur farve

Sabléfarver

Sabléfarverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Sabléfarver bruges på ydersiden, eksempelvis på dørens/vinduets udvendige alu, og den rustikke stil i sabléfarverne giver et praktisk look grundet overfladens struktur. 

Vælg sabléfarve til vinduet eller døren, for at opnå et sandblæst/ru look i overfladen. Du kan også med fordel vælge hvid sablé, som giver en mere ru/mat overflade, end hvis du vælger standard hvid RAL farven.

Sablé fås til TRÆ/ALU og TRÆ/ALU Daylight-serierne.

Sablé Noir 900
Udvendig Sablé
Sablé Noir 2100
Udvendig Sablé
Sablé Bleu 2600
Udvendig Sablé
Sablé Gris 2900
Udvendig Sablé

Vores anbefalinger