Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Farver

”Det behøver ikke kun være sort/hvidt” 

Outlines vinduer og døre fås i et væld af forskellige farver, der kan matche din bolig. 

Outline har 11 standardfarver, du kan vælge imellem og derudover fire udvendige Sabléfarver, der har en ru overflade, som giver et moderne og eksklusivt udseende. Finder du ikke den ønskede farve i vores standardsortiment, så er det muligt, mod et mindre tillæg, at vælge netop den RAL- eller NCS farve, som du foretrækker. Du kan også vælge en to-farvet løsning, fx hvid indvendig og sort udvendig mod et mindre tillæg.

Standardfarver RAL

Udover vores standardfarver nedenfor, tilbyder vi levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Bemærk: Farverne her på siden kan variere alt efter skærmindstilling. Farver vist på skærm afhænger meget af skærmens kvalitet, og derfor anbefaler vi altid, at man ser farven på en fysisk farveprøve, inden farven vælges. Især hvis du vælger stærke farver, eller farver der findes i flere nuancer.

Ren Hvid
RAL 9010
Creme hvid
RAL 9001
Antracit grå
RAL 7016
Lys grå
RAL 7035
Dybsort
RAL 9005
Umbragrøn
NCS S8010-G30Y
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
Kobolt blå
RAL 5013
Mahognibrun
RAL 8016
Fyrgrøn
RAL 6009

Sabléfarver

Sabléfarverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Sabléfarver bruges på ydersiden, eksempelvis på dørens/vinduets udvendige alu, og den rustikke stil i sabléfarverne giver et praktisk look grundet overfladens struktur. 

Sablé fås til TRÆ/ALU og TRÆ/ALU Daylight-serierne.

Sablé Noir 900
Udvendig Sablé
Sablé Noir 2100
Udvendig Sablé
Sablé Bleu 2600
Udvendig Sablé
Sablé Gris 2900
Udvendig Sablé

Lasurfarve 

Vi tilbyder kun lasurfarve på træ på indvendig side. Lasurfarve er en tynd transparent maling, som giver et naturligt look idet at træets struktur kan anes igennem lasurfarven. Hos Outline kan du vælge ”Natur”, som giver et naturligt udtryk. Når du vælger lasurfarver til dine vinduer og døre, fremhæves træets naturlige struktur, og derved opnår du et flot og oprindeligt look til dine vinduer/døre. 

Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarve. 

Natur
Indvendig Lasur farve

Én bolig - mange muligheder

Der findes utallige muligheder for farvevalg- og farvekombinationer. Her er det vigtigt at du kigger på hvad der passer bedst til din boligtype og stil.