< Tilbage til Forside

Sitemap – Få en oversigt over Outline.dk

Senest opdateret 14. marts 2023

Hvis du har mistet retningen på vores hjemmeside, så fortvivl ikke! Vi har gjort det let for dig at få en oversigt over de vigtigste landingssider og guides på ét sted. Så uanset hvad du leder efter, kan du og Google hurtigt finde det her. Vores sitemap er organiseret i kategorier, så du kan nemt navigere til det område, der interesserer dig mest.

Vinduer

Det kan være en stor opgave at skulle vælge nye vinduer til sin bolig. Hos Outline Vinduer har vi over 30 års erfaring med produktion af vinduer og døre. Alle vores produkter er baseret på kvalitetshåndværk, som er designet, udviklet og produceret i Farsø.

Topstyrede vinduer 
Mange boligejere vælger det topstyrede vindue på grund af dets enkelthed og gode udluftningsmuligheder, hvilket gør det velegnet til en bred vifte af boligtyper. I 60'erne og 70'erne fik dette vindue for alvor sit gennembrud i parcel- og funkishuse, som ofte blev opført med store vinduespartier uden sprosser og posteringer.

Vinduer med fast karm 
Fastkarmsvinduer er en populær løsning til større vinduespartier, da de ikke kan åbnes, men giver rigeligt dagslys og godt udsyn. De vælges ofte som en del af et større vinduesparti, der bidrager til et flot og stort lysindfald.
Fastkarmsvinduer er også populære i kombination med åbningsbare vinduer eller som en del af vinduesdøre og andre bygningskomponenter.

Dannebrogsvinduer 
Er du på udkig efter nye vinduer? så er et Dannebrogsvindue en klassisk dansk løsning, der er inspireret af vores stolte byggetradition. Det autentiske udtryk, som Dannebrogsvinduet giver, vil passe perfekt til boliger såsom murermestervillaer, patriciervillaer eller landejendomme, hvor du ønsker at bevare den klassiske stil.

Bondehusvinduer 
Hvis du er på udkig efter vinduer med sjæl og charme, så er bondehusvinduer et godt valg. Disse sidehængte vinduer har typisk to fag og sprosser, og er en klassisk løsning, der passer perfekt til boliger som villaer, sommerhuse, landejendomme og bindingsværker.

Sidehængte vinduer 
Hos Outline kan du finde sidehængte vinduer i træ og træ/alu med enten 2- eller 3-lags glas. Disse vinduer er ikke kun flotte, men også energieffektive, da de holder varmen indenfor. Derfor er et sidehængt vindue det oplagte valg til dig, der ønsker at dyrke det traditionelle uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Dreje-kip vinduer 
Et dreje/kip vindue kombinerer to forskellige åbningsfunktioner, hvoraf den ene muliggør ventilation fra toppen af vinduet (kip), mens den anden tillader at åbne vinduet helt indad (drejefunktion) for nem rengøring indefra. Dette gør dreje/kip vinduer populære i etagebyggerier.

Sidestyrede vinduer 
Et sidestyret vindue er et vindue, der åbnes til siden, mens rammen på hængselsiden bevæger sig indad mod midten.

 

Døre

Hos Outline har vi et stort udvalg af døre. Alle kan skræddersyes, så de passer til dit næste projekt. 


Facadedøre

Det skal være nemt at finde den rigtige facadedør. Derfor har vi stort udvalg af forskellige facadedøre i sortiment. På den måde kan du få netop dén dør, der passer til din bolig og dine behov. Uanset om du leder efter moderne eller klassiske døre, landlig eller romantisk stil, så har vi en løsning til ethvert behov. Vi producerer både hoveddøre med glas, med sideparti og meget mere.

Terrassedøre
En terrassedør er uundværlig i de fleste hjem, da den giver mulighed for nem og hurtig adgang til altanen, terrassen eller haven. Terrassedøren er egnet til både nye og ældre huse og fungerer som en forlængelse af vinduespartiet, hvilket bidrager til en naturlig og stor mængde lys i boligen.

Halvdøre
En halvdør er en dør, der består af to dele - en øverste og en nederste del - som kan åbnes uafhængigt af hinanden. Dette giver dig mulighed for at åbne den øverste halvdel, mens den nederste del stadig er lukket, hvilket er praktisk til at lufte ud, mens børn og kæledyr holdes sikkert indendørs. Halvdøren er en ideel løsning til dig, der ønsker en praktisk yderdør, som kan gøre hverdagen lidt nemmere, og samtidig bidrager til et hyggeligt udtryk i din bolig.


Altandøre
En altandør har en smal og flot ramme og bliver af nogle kaldt en vinduesdør, da den ofte anvendes i soveværelser, hvor man ønsker en ekstra udgang. Altandøren er også populær i etagebygninger, da dens dreje- eller kippefunktion er fordelagtig.

Hæveskydedøre
Hæveskydedøre, også kendt som skydedøre, giver dig en bred åbning ud til terrassen uden at kræve ekstra plads til at åbne døren. De skaber en fri og flot lysindfald i boligen og kan vælges med en enkelt hæveskydedør eller med to modsatrettede (dobbelte) hæveskydedøre for en endnu bredere åbning.

Halvdøre
En halvdør er en dør, der består af to dele - en øverste og en nederste del - som kan åbnes uafhængigt af hinanden. Dette giver dig mulighed for at åbne den øverste halvdel, mens den nederste del stadig er lukket, hvilket er praktisk til at lufte ud, mens børn og kæledyr holdes sikkert indendørs. Halvdøren er en ideel løsning til dig, der ønsker en praktisk yderdør, som kan gøre hverdagen lidt nemmere, og samtidig bidrager til et hyggeligt udtryk i din bolig.

Dobbelte Terrassedøre
Terrassedøren er ofte en vigtig del af boligen, da den forbinder indendørs- og udendørsområderne og giver nem adgang til haven. Med en dobbelt terrassedør får du ikke kun masser af naturligt lys i rummet, men også en god udsigt til haven, terrassen eller naturen. En bredere åbning giver ligeledes mere naturligt lysindfald i boligen.

Foldedøre
Foldedøre åbner op for en enestående mulighed for at forene indendørs- og udendørsområderne, da foldedøren kan foldes helt til siden som en harmonika. Det giver mulighed for at integrere stuen med haven eller terrassen, og hos Outline kan vi producere foldedøre med en bredde på op til 7 meter, så de kan integreres i husets gavl.

Design og tilvalg

Sprosser
Traditionelle og æstetiske i design, sprossede vinduer er et populært valg til ældre boliger, såsom murmestervillaer, gamle byhuse, bondehuse og eksklusive palæer. Men også i nybyggeri er småsprossede vinduer blevet populære, fordi de giver et mere autentisk udtryk og undgår, at det hele bliver for sterilt.

Farver
Outline giver dig mulighed for at udforske farver og slippe for at begrænse dig til sort og hvid. Vi tilbyder en bred vifte af farver, som passer til din nuværende boligstil. Vi har 11 standardfarver og fire sabléfarver, som tilfører ekstra struktur til udseendet. Hvis du ikke finder den ønskede farve i vores standard sortiment, kan du også vælge RAL- eller NCS-farver mod et lille tillæg i prisen.

Daylight - Smalle Rammer
Vores Træ/Alu Daylight-vinduesserie har en stilren og moderne design med ultratynde vinduesrammer, som sikrer en optimal tilførsel af naturligt lys i boligen. Vinduerne har desuden en exceptionel isoleringsevne med 3-lags glas (U-værdi 0,69 W/m²K), som gør dem ideelle til både nybyggeri og renoveringsprojekter, hvor man ønsker at udskifte ældre, dårligt isolerende vinduer med en topmoderne løsning. For dem, der ønsker en endnu mere energieffektiv løsning, tilbyder vi også et 2-lags glas med energimærke A i denne serie.

Inspiration

Gode råd
Før du køber nye vinduer, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Hvordan vedligeholder du dine vinduer, og hvordan kan du forbedre indeklimaet i dit hjem? Du kan finde svar på disse spørgsmål og mange flere i vores samling af gode råd og artikler.

Energiberegner
Med vores energiberegner har du mulighed for at, se hvor meget du kan spare ved udskiftning af dine vinduer. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din adresse og et par information om huset.

Hvad skal jeg vælge?
Outline tilbyder danskproducerede kvalitetsvinduer i både træ og træ/alu, herunder vores Daylight-serie med markedsførende isoleringsevne og desmalle, stilrene vinduesrammer. Valget af vindue afhænger af flere faktorer, og vores vinduesserier er opdelt i tre kategorier, som passer til forskellige boligtyper. Uanset om du har brug for rådgivning til at vælge det rigtige vindue til din bolig, kan vi hjælpe dig.

 

Loading...