< Tilbage til Forside

INDBRUDSSIKRING SKABER ET TRYGT HJEM

Vindue Aften

Indbrudssikring er inkluderet som standard
Danmark er et af de lande i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud, og derfor er standard indbrudssikring med i prisen, når du køber Outline vinduer og døre. Der er mange muligheder for at sikre din bolig, fx ved anvendelse af alarmer, samarbejde omkring nabohjælp mm; men når det kommer til dine vinduer og døre, er der også en del du kan gøre, for at besværliggøre indbrud, og dermed skræmme en potentiel indbrudstyv væk. 

Gør indbrud ekstra svært med en Plus-sikringspakke
Bor du et sted med stor risiko for indbrud? Eller ønsker blot at gøre en ekstra indsats for at holde potentielle indbrudstyve væk? Så kan du udbygge dine Outline vinduer og døre med ”Sikringspakke Plus”. Denne pakke sikrer dine vinduer og døre særdeles godt mod indbrud.

Man ved, at det vil stresse tyven at skulle arbejde længe for at komme ind i en bolig, og derfor er denne sikringstype særdeles effektiv mod indbrud.

Tyve smadrer kun nødigt vinduer, da støj tiltrækker opmærksomhed; men vil du helgardere dig, kan du også tilkøbe lamineret sikkerhedsglas til dine vinduer – derved kan glasset ikke slås itu. Du kan se hvad de forskellige sikringspakker indeholder herunder.

Sikringspakke Standard (1)

Sikringspakke Standard

Alle Outline vinduer og døre leveres altid med:

 • Justerbare hængsler med ekstra skruer fastgjort i bunden af falsen. 
 • Paskviler og slutblik designet til at hindre indbrud. Specialdesignet power plate hindrer vrid på paskvilen. 
 • Ekstra lukkepunkt på dreje-kip vinduer
Sikringspakke Plus (1)

Sikringspakke Plus

Med denne sikringspakke får du alle sikringsfunktionerne fra standard sikringspakken inkl.: 

 • Bagkantsikring på vinduer hindrer at
  vinduet kan brydes op. 
 • Sikringslimning af alle rudehjørner og
  fyldingshjørner. 
 • Grebsspærre på alle paskvilgreb. 
 • Sikringslabel, der fortæller indbrudstyven, at det vil være nemmere at vælge et andet hus! 
 • Sikringsanverfer på sidehængte vinduer
Ekstra Tilvalg (1)

Ekstra tilvalg

Ønsker du maksimal sikring af din bolig, kan du tilkøbe en eller flere af sikringsmulighederne herunder afhængig af behov.

 • Lamineret glas. 
 • Terrassedørgreb med nøgle forhindrer indbrudstyven i at bruge
  terrassedøren som flugtvej. 
 • Nøgle indvendig på facadedøre,
  forhindrer indbrudstyven i at bruge
  døren som flugtvej. 
 • Yale kodegreb forhindrer indbrudstyven i at bruge døren som flugtvej. 

Se hvad de forskellige sikringspakker indeholder

Sikring WEB
Hus I Tusmørke

Hold indbrudstyven fra hjemmet med disse simple, præventive tiltag
botrygt.dk kan du også få masser af gode præventive råd mod indbrud. Det er TrygFonden og Realdania der står sammen med Bolius og Det Kriminalpræventive Råd for at sænke antallet af indbrud og øge trygheden i danske hjem.

UDENFOR
 • Slå græsset lige inden i rejser, så det ser nytrimmet ud i en periode. Og har i en robotplæneklipper, kan i evt. programmere den til at tage en tur eller to mens i er borte. Klip også hækken.
 • Lad gerne bolde, ketcher eller lignende ligge og flyde i haven, eller lad vasketøj hænge ude, så det ser ud som om, at der lige har været aktivitet.
 • Sørg for at rydde haveredskaber, stiger og lignede af vejen, da disse kan anvendes til at komme ind ad vinduer med.
 • Sørg for at sætte ’Reklamer nej tak’ skilt på postkassen, så den ikke bliver overfyldt, mens i er væk; men lad lidt skrald ligge i skraldespanden.
 • Mange har to biler, og her kan det være en ide at parkere den ene lige foran huset. Dermed ser det ud som om, nogen er hjemme.
INDENFOR
 • Undlad at rulle alle gardiner ned i huset. Luk hellere døre ind til de forskellige rum i huset – dermed er det svært at gennemskue, om der er nogle inde i rummene. Lad også gerne lidt rod ligge på borde mv.
 • Det kan være fristende at lade vinduer stå på klem i ventilationstilling, for udluftning, når man ikke er hjemme; men mange forsikringsselskaber dækker derved ikke ved indbrud, da det bliver nemmere for tyven at bryde vinduet op. Så få hellere en nabo til at komme forbi og lufte ud. Eller installer en udluftningsventil/klikventil i vinduet. Den gør det muligt at lufte ud, uden at åbne vinduet.
 • Sluk for al elektronik – det skal alligevel ikke bruges mens i er væk og undlad at lade computere og dyre designeffekter stå fremme. Pak det væk, så det ikke står synligt fremme.
 • Hvis du kan, så vent med at uploade feriebilleder til de sociale medier til i er kommet hjem igen. Nogle tyve bruger sociale medier til at holde øje med om din bolig står tom i en periode.
Webshop

Køb tilbehør og reservedele

Hos Outlines webshop har du mulighed for at købe tilbehør og reservedele til din dør.

Besøg webshoppen

Vinduesguiden Mockup (4)

Få en guide til det rette vinduesvalg

Bestil en gratis vindues guide her. Online eller få et fysisk eksemplar tilsendt.

Bestil gratis guide!

Synligt sikringsbeslag

Der er mange muligheder for at sikre din bolig, fx ved anvendelse af alarmer, samarbejde omkring nabohjælp mm; men når det kommer til dine vinduer og døre, er der også en del du kan gøre, for at besværliggøre indbrud, og dermed skræmme en potentiel indbrudstyv væk. 
Sikringsbeslag gør det sværere at brække vinduerne op, og de hindrer, at mindre børn utilsigtet åbner døren eller vinduet. Samtidigt kan vinduet sættes i ventilationsstilling uden fuld åbning er mulig. Til montering på topstyrede- og side hængte vinduer. Leveres inkl. karmkonsol og skruer.
Dette beslag fås også som ikke synligt, hvor det er monteret på vinduesrammen.
Sikringsbeslaget kan købes i vores webshop her.

Sikringsbeslag
Terrassedørsgreb Med Lås

Terrassedørsgreb med integreret cylinder/lås

Terrassedørgreb med cylinderlås gør det yderst svært at bryde terrassedøren op. Grebet tilbydes med greb både udvendigt og indvendigt – dog kun med lås på indersiden.

Loading...