Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Se forskellen når du renoverer med nye energioptimerede terrassedøre

Nye vinduer og døre kan gøre en kæmpe forskel for boligens udtryk og atmosfære. Det kan være en god ide at tænke ud af boksen, når du skal vælge nye vinduer til dit hjem. Måske kan du erstatte små vinduer med større eller en terrassedør for at give mere lys i boligen. Det er vigtigt at vinduestypen passer til boligens arkitektur og oprindelige stil.

Her kan du se hvordan en sommerhusejer har valgt at isætte dobbelte terrassedøre med 2-lags glas i træ for at skabe mere lys og rum i sommerhuset. Det skaber et smukt lysindfald og et mere balanceret udtryk i stuen.

Se flere billeder fra det skønne sommerhus på Instagram.

FØR

EFTER

Åbningsretning af døren 

Husk at tage stilling til døren åbningsretning. Du skal vurdere om terrassedøren skal være ind- eller udadgående, afhængig af hvordan indretningen i rummet er. 

Mange vælger en udadgående terrassedør, så døren ikke tager plads i rummet, når den står åben. 

Dog kan det være en god idé med en indadgående terrassedør, hvis du har begrænset plads udenfor, fx på en altan.

Skitseringen her til venstre illustrerer de forskellige åbningsretninger.

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering
i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Øvrige overvejelser 

Er de dobbelte terrassedøre sydvendte? Det er skønt at opnå størst mulig udnyttelse at det naturlige lysindfald, og med dobbelte terrassedøre, som er syd- og sydvestvendte, opnår du et særligt stort lysindfald; men et stort lysindfald kan også skabe refleksioner i boligen eller overophede rummet. Dette kan du undgå ved at tilkøbe solafskærmende glas, som sikrer et højt naturligt lysindfald, men samtidig undgår man overophedning i rummet og generende refleksioner. 

Måske bekymrer du dig over sikkerheden ved de store glasflader i dobbelte terrassedøre? Når børn løber rundt og leger, kan der også være en vis risiko forbundet med store glasflader. Her kan man vælge sikkerhedsglas, som giver større sikkerhed i glasfladerne, for at imødekomme denne problemstilling.