Dobbelt Terrassedoer Large

DOBBELTE TERRASSEDØRE

Terrassedøren er ofte en essentiel del af boligen, da den forbinder boligen med udearealer og giver nem adgang ud til haven, og med en dobbelt terrassedør sikrer du masser af lysindfald i rummet, og du får også en god udsigt til haven, terrassen eller naturen. En bredere åbning giver ligeledes et større lysindfald i boligen.

Med dobbeltdøre ud til terrassen har du også mulighed for at lufte ekstra godt igennem med den brede åbning, som de to dobbeltdøre tilsammen udgør.

Sommerhus Døre Og Vinduer

Fordele ved dobbelte terrassedøre

  • Fås i alle vinduesserierne.
  • Passer godt til både nybyg og traditionelle parcelhuse.
  • Fås med 2- og 3-lags glas i træ og træ/alu.
  • Skræddersyet løsninger.
  • Den brede åbning forener ude og inde. 
Buet Vinduer

Større udnyttelse af terrassen 

Dobbeltdøre til terrassen er et oplagt valg, hvis du har en stor terrasse, som du gerne vil opnå størst mulig udnyttelse af, da den brede åbning giver en fornemmelse af at inde- og udeliv forenes. Dobbelte terrassedøre er også praktiske ved festlige arrangementer, hvor de skaber god plads til at gæsterne kan cirkulere ud og ind.

Hæveskydedøre eller foldedøre er også en mulighed, da de skaber endnu større åbninger. Mange vælger enten hæveskydedøre, som kan skubbes til siden, og dermed undgår man en dør, der åbnes ind eller ud og kræver plads inde. Du kan også vælge foldedøre, som ligeledes giver en stor åbning ud til terrassen, ved at dørene kan foldes sammen og skubbes til siden, hvilket muliggør en maksimal åbning til udearealer. 

Farsø 34 Redigeret

Ønsker du inspiration til dobbelte terrassedøre til din bolig? Se vores case med modernisering af 80'er parcelhus, hvor der er valgt dobbelte terrassedøre for en bredere åbning ud til haven. 

Se billederne her 

Vælg mellem træ og træ/alu

Outline står på mål for den gode kvalitet – uanset hvilken terrassedør du vælger. Alle vores døre er produceret af fyrretræ med stor kerneandel og kan anvendes i Svanemærket byggeri. 

Vælger du en terrassedør i rent træ, får du et levende og naturligt materiale, der giver et autentisk udtryk til dit hjem. Vælger du en terrassedør i træ/alu, er den beklædt med en vejrbestandig aluminiumsprofil på den udvendige side, så du slipper for at bruge tid på at male.

Træ 5

Træ

Vinduer og døre lavet i hårdfør, nordisk kernefyrretræ.
Til dig, der ønsker et naturligt materiale.

Læs mere om træ

Alu 5

Træ/alu

Det bedste fra to verdener. Fyrretræ indvendigt og praktisk, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt.

Læs mere om træ/alu

90'Er Parcelhus Vinduer Og Døre

PROFILER

Indvendigt kan du vælge mellem to forskellige profiler (kehl).

25Mm Uden Kehling

SPROSSER

vælger du et design med sprosser, tilbyder vi 3 forskellige energi-sprosser.

Sprosser (3)
Vinduesguiden Mockup Logo Low

Indtast adresse og find det rette vindue 

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer til netop din bolig ved at indtaste din adresse her. Så får du et forslag, der tager udgangspunkt i din boligs beliggenhed, alder og type. 

Prøv vinduesguiden her

Terrassedoer Rund Png Min
Mangler du inspiration til valg af sprosser? 

Se vores case med et hyggeligt sommerhus med sprosser, og få inspiration til dobbelte terrassedøre. Terrassedøren på billedet leder direkte ud til en hyggelig terrasse, og der er valgt 25 mm sprosser, som skaber en idyllisk stemning, der passer godt til sommerhusets stil.

Se sommerhus

SE FORSKELLEN NÅR DU RENOVERER MED NYE ENERGIOPTIMEREDE TERRASSEDØRE

Nye vinduer og døre kan gøre en kæmpe forskel for boligens udtryk og atmosfære. Det kan være en god ide at tænke ud af boksen, når du skal vælge nye vinduer til dit hjem. Måske kan du erstatte små vinduer med større eller en terrassedør for at give mere lys i boligen. Det er vigtigt at vinduestypen passer til boligens arkitektur og oprindelige stil.

Her kan du se hvordan en sommerhusejer har valgt at isætte dobbelte terrassedøre med 2-lags glas i træ for at skabe mere lys og rum i sommerhuset. Det skaber et smukt lysindfald og et mere balanceret udtryk i stuen.

Se flere billeder fra det skønne sommerhus på Instagram.

Før Dobbelte Terrassedøre
Dobbelte Terrassedøre Outline

Før

Efter

ÅBNINGSRETNING AF DØREN

Aabningsretninger

Husk at tage stilling til døren åbningsretning. Du skal vurdere om terrassedøren skal være ind- eller udadgående, afhængig af hvordan indretningen i rummet er. 

Mange vælger en udadgående terrassedør, så døren ikke tager plads i rummet, når den står åben. 

Dog kan det være en god idé med en indadgående terrassedør, hvis du har begrænset plads udenfor, fx på en altan.

Skitseringen her til venstre illustrerer de forskellige åbningsretninger.

FARVER

Hos Outline kan du vælge mellem 11 standardfarver, fire sabléfarver og en indvendig lasurfarve. Ønsker du en helt anden farve, kan vi mod et lille tillæg ramme de fleste RAL-farver og NCS-farver – det kan især være rart, hvis du kun skal skifte et enkelt vindue eller to og skal have dem til at matche de eksisterende vinduer.

Husk, at du altid kan bestille fysiske farveprøver hos os, så du kan tjekke den nøjagtige farve i vores standard-sortiment, før du beslutter dig.

Dybsort
RAL 9005
Umbra grøn
NCS S8010-G30Y
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
Kobolt blå
RAL 5013
Ren hvid
RAL 9010
Antracit grå
RAL 7016
Lys grå
RAL 7035
Fyr Grøn
RAL 6009
Creme Hvid
RAL 9001
Mahognibrun
RAL 8016
Dybsort RAL 9005
Umbra grøn NCS S8010-G30Y
Svensk rød NCS S4550-Y80R
Kobolt blå RAL 5013
Ren hvid RAL 9010
Antracit grå RAL 7016
Lys grå RAL 7035
Fyr Grøn RAL 6009
Creme Hvid RAL 9001
Mahognibrun RAL 8016
Nybyg Outline Vinduer Og Døre Aflang

ØVRIGE OVERVEJELSER 

Er de dobbelte terrassedøre sydvendte? Det er skønt at opnå størst mulig udnyttelse at det naturlige lysindfald, og med dobbelte terrassedøre, som er syd- og sydvestvendte, opnår du et særligt stort lysindfald; men et stort lysindfald kan også skabe refleksioner i boligen eller overophede rummet. Dette kan du undgå ved at tilkøbe solafskærmende glas, som sikrer et højt naturligt lysindfald, men samtidig undgår man overophedning i rummet og generende refleksioner. 

Måske bekymrer du dig over sikkerheden ved de store glasflader i dobbelte terrassedøre? Når børn løber rundt og leger, kan der også være en vis risiko forbundet med store glasflader. Her kan man vælge sikkerhedsglas, som giver større sikkerhed i glasfladerne, for at imødekomme denne problemstilling.

Grebsbetjent Bremse

Hold døren åben med indbygget bremse

Kunne du tænke dig at få en bremse på din dør, så du kan fiksere den, mens den står åben? Så kan du tilvælge en friktionsbremse. På den måde kan du lade din dør stå på klem, uden at den blæser op eller i – med mindre at det blæser kraftigt.

Bemærk, at en terrassedør med friktionsbremse kun kan åbnes til 90 grader. Ønsker du en dør, der svinger længere op end det, bliver det uden bremsen. 

Inspiration (1)

Inspiration

Se vores referencer og lad dig inspirere af hvad andre har gjort.

Se vores cases

Find Forhandler (3)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler

Loading...