< Tilbage til Referencer
Farsø 83

Nyt liv til 80'er parcelhus 

Parcelhusene fra 1980’erne bar præg af tidens typiske stil med trævinduer med brede karme og rammer. De brede rammer man producerede i 80'erne begrænsede lysindfaldet. I denne bolig har ejerne valgt Træ/Alu vinduer, som er et populært valg i dag, da det mindsker vedligehold. Vinduerne er produceret i nordisk FSC®-certificeret kernefyrretræ, som på den udvendige side har monteret en aluminiumsprofil. Det giver et flot look indvendigt, samt en modstandsdygtig udvendig side, som kræver mindre vedligehold. 

 

Farsø 55

Tidligere var der valgt kombinationsvinduer, som er et fast element, der kombineres med et oplukkeligt, topstyret vindue. Her har man valgt at erstatte kombinationsvinduerne med topstyrede vinduer de fleste steder i boligen. Topstyrede vinduer er i dag et populært valg, da ingen poster skygger for udsynet, som der ellers var på de gamle kombi-vinduer. 

Her til højre ser man to små topstyrede vinduer med satinglas, som er anvendt til toilettet.

Ved udskiftningen af vinduerne og dørene i boligen, har man tilført et opdateret look til 80’er parcelhuset. De smallere karme og rammer giver også langt mere lysindfald i boligen.

Som det ses på før-billedet nedenfor, skygger posten i midten af kombinationsvinduet for udsynet, og derfor har man skiftet det ud med det topstyrede vindue på efter-billedet. Dermed har familien opnået et bedre lysindfald og et flottere udsyn til haven.

Rød Murdtensvilla
Før
Farsø 1
Efter

Større lysindfald med ny facadedør 

Facadedøren med det tilhørende sideparti var tidligere en pladedør, som nu er blevet skiftet ud med et facadedørsparti bestående af facadedør og sideparti med glas, hvor der er valgt satinglas. På den måde sikrer man et større lysindfald i familiens entre, men mindsker indkig i hoveddøren. 

Rød Murstensvilla2
Før
Farsø 83 (1)
Efter

Større åbning til terrasse og have 

I boligen var der tidligere en hæveskydedør, som gav en bred åbning ud til terrassen. Men familien havde et ønske om at kunne åbne endnu mere op til terrassen og haven, og derfor faldt valget på dobbelte terrassedøre i to meters bredde. Dette skaber en stor, bred åbning ud til haven. 

Rød Murstensvilla4
Før
Farsø 38
Efter
Farsø 22
Efter
Nybyg Outline Vinduer Og Døre

Dobbelte terrassedøre 

Med en dobbelt terrassedør opnår du masser af lysindfald i rummet og en god udsigt til din terrasse, have eller naturen udenfor.

Læs mere om dobbelte terrassedøre 

Kombinationsvinduet til udluftning i stuen 

Mod terrassen er der valgt et kombinationsvindue, hvor den øverste del af vinduet er et fast element, kombineret med et oplukkeligt topstyret vindue nederst. Denne moderne model giver desuden langt mere lysindfald, end de gamle 80’er kombinationsvinduer, hvor den oplukkelige del havde bredere poste. Men løsningen med et kombinationsvindue giver mulighed for at lufte ud i stuen uden at skulle åbne de store terrassedøre, og derfor har man valgt at bibeholde denne løsning i stuen.

På de to billeder ses det tydeligt hvor meget smallere rammerne er på de nye kombinationsvinduer sammenlignet med de gamle.

Kombi Førr
Før
Kombi Vindue (1)
Efter
Farsø 27
Efter
Farsø 70

Satinglas afskærmer for indkig 

I entredøren og badeværelsesvinduerne er der valgt satinglas, for at skærme mod indkig. Satinglas har en mat overflade, og er en af de mest anvendte glastyper i Danmark, da denne skærmer mod indkig samtidig med at den lukker en del dagslys ind. 

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Find Forhandler (3)

Find forhandler

Outlines vinduer forhandles til private via byggemarkeder.

Find din forhandler

Loading...