< Tilbage til Forside

Hvilke vinduer skal jeg vælge?

Hos Outline kan du vælge danskproduceret kvalitetsvinduer i Træ eller Træ/Alu, og endvidere producerer vi en vinduesserie med markedsførende isoleringsevne og smalle, stilrene vinduesrammer. Denne serie kalder vi Daylight. Hvilket vindue du skal vælge kommer an på mange ting; men som udgangspunkt deler vi vores vindues-serier op i tre kategorier, du skal vælge efter alt efter hvilken type bolig du har:

  • Sommerhuse og fritidshuse
  • Helårshuse
  • Daylight-serien til renoveringsprojekter og nybyggeri
Outline Sommerhus Vinduer Og Døre

Sommerhus

Til dig der skal bygge nyt eller renovere et sommerhus eller fritidshus – dvs. huse der ikke anvendes til helårsbeboelse.

Sommerhus

Vinduer Og Døre4

Helårshus

Til dig der skal bygge nyt eller renovere et helårshus med vinduer med traditionel karm og ramme og en optimeret isoleringsevne.

Helårshus

Daylight Vinduer Og Døre4

Daylight

Til dig der skal bygge nyt eller renovere et helårshus, og som ønsker maksimalt lysindfald med smalle rammer og et stilrent design.

Daylight

Vinduesguiden Mockup Logo Low

Indtast adresse og find det rette vindue til din bolig

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer til netop din bolig ved at indtaste din adresse her. Så får du et forslag, der tager udgangspunkt i din boligs beliggenhed, alder og type. 

Prøv vinduesguiden her

Guide Til Vinduer Opslag

Få råd og vejledning

Vinduesguiden giver dig et godt overblik over de grundlæggende ting, du skal vide om Outline vinduer og døre.

Download vinduesguide PDF

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler

Loading...