Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Halvdør med 1 glasfelter og 1 fyldning

De fire dørserier

Vi har gjort det nemmere for dig at vælge den rette dør ved at inddele vores mange facadedøre i fire stilserier.

Find den stil, der matcher din bolig og gå på opdagelse blandt de mange døre.

Outline Nordic

Skandinavisk look.

Outline City

Livet i byen.

Outline Country

Landlig idyl.

Outline Living.

Udeliv og hygge.

Outline Dørvælger

Når du har fundet din foretrukne dør eller dørserie, kan du bruge dørvælgeren til at afprøve forskellige farver af for at danne et bedre indtryk.

Prøv dørvælgeren

Træ eller træ/alu

Vælger du en stalddør i træ, får du et levende og naturligt materiale, der bidrager til et autentisk udtryk og et godt indeklima. Vores træ/alu-døre har en udvendig kappe af pulverlakeret aluminium, som kræver minimal vedligeholdelse og er optimeret til at modstå vind og vejr.

Uanset om din nye halvdør er af træ eller træ/alu, så har den 10 års garanti og er produceret af fyrretræ i høj kvalitet. Outline Vinduer er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Farver

Udover vores standardfarver kan vi tilbyde levering i samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Åbningsretninger af døre

Hvad er praktisk og nemt?

Inden du køber din nye halvdør, skal du tage stilling til åbningsretningen. Som hovedregel plejer yderdøre at åbne indad, så du træder direkte ind i hjemmet. Ønsker du en yderdør til baggården eller terrassen, så kan du med fordel vælge en udadgående dør, så den ikke fylder i rummet og har en udvidende effekt.

Skriv dine valg ned – og husk listen, når du bestiller!

Brug principtegningen til venstre til at se, hvordan åbningsretninger på en dør betegnes. Du kan også tage stilling til, om du ønsker, at døren skal være venstre- eller højrehængt. Inden du skriver dine valg ned, kan du eksempelvis lave en skitsetegning over de enkelte rum og nøje overveje, om der er særlige behov, som du skal tage højde for.

Hurtigt overblik – 4 praktiske eksempler

På tegningen er alle valgmuligheder tegnet ind, og nedenfor har vi beskrevet hver type for sig: