Halvdoer Large

Halvdøre

En halvdør er en todelt dør med en over- og underdel, der kan åbnes uafhængigt af hinanden. Det giver dig mulighed for at åbne den øverste halvdel, mens den nederste del af døren stadig er lukket. Med en halvdør kan du nemt lufte ud samtidig med, at børn og kæledyr holdes sikkert indenfor. Den er velegnet til dig, der ønsker en praktisk yderdør til boligen, som gør hverdagen lidt nemmere samtidig med at døren bidrager til et hyggeligt udtryk i boligen.

TRÆ
TRÆ/ALU
SMAL RAMME TRÆ/ALU

 

Halvddør

Hvorfor vælge en halvdør?

En halvdør, også kaldt for en stalddør, har masser af egenskaber og anvendelsesmuligheder, som gør den velegnet til næsten enhver bolig. En halvdør kombinerer en alsidig funktion med et design, der bidrager med autenticitet og hygge til hjemmet.

En stalddør er eksempelvis et godt valg til køkkenet, da du nemt kan lufte ud under madlavningen og slippe af med mados uden at skulle åbne hele døren. Med en halvdør kan du også være i køkkenet og samtidig holde øje med børn og kæledyr, der de leger i baggården, eller hvis du har brug for en nem udgang til haven, imens kødet steger på grillen om sommeren. Døren er også velegnet som yderdør til udhus, værksted eller bryggers.

En halvdør er også et oplagt valg til sommerhuset, da den giver mulighed for et stort lysindfald og at nyde det gode vejr uden at skulle åbne døren helt op. Det giver lidt ekstra privatliv, mens du får frisk luft ind i hjemmet.

Vi anbefaler:

Med en halvdør fra Outline kan du bevare sommerhusets idylliske og charmerende udtryk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan med fordel vælge at få døren udført i træ, så sommerhuset får et gennemført og hyggeligt look. For et mere rustikt og gammeldags design kan vi anbefale at finde inspiration fra gamle sommerhuse eller billeder af traditionelle halvdøre for at danne dig et billede af, hvilken stil du ønsker.

Træ 5

Træ

Vinduer og døre lavet i hårdfør, nordisk kernefyrretræ.
Til dig, der ønsker et naturligt materiale.

Læs mere om træ

Alu 5

Træ/alu

Det bedste fra to verdener. Fyrretræ indvendigt og praktisk, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt.

Læs mere om træ/alu

PROFILER

Indvendigt kan du vælge mellem to forskellige profiler (kehl).

25Mm Uden Kehling

SPROSSER

vælger du et design med sprosser, tilbyder vi 3 forskellige energi-sprosser.

Sprosser (3)

FARVER

Hos Outline kan du vælge mellem 11 standardfarver, fire sabléfarver og en indvendig lasurfarve. Ønsker du en helt anden farve, kan vi mod et lille tillæg ramme de fleste RAL-farver og NCS-farver – det kan især være rart, hvis du kun skal skifte et enkelt vindue eller to og skal have dem til at matche de eksisterende vinduer.

Husk, at du altid kan bestille fysiske farveprøver hos os, så du kan tjekke den nøjagtige farve i vores standard-sortiment, før du beslutter dig.

Dybsort
RAL 9005
Umbra grøn
NCS S8010-G30Y
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
Kobolt blå
RAL 5013
Ren hvid
RAL 9010
Antracit grå
RAL 7016
Lys grå
RAL 7035
Fyr Grøn
RAL 6009
Creme Hvid
RAL 9001
Mahognibrun
RAL 8016
Dybsort RAL 9005
Umbra grøn NCS S8010-G30Y
Svensk rød NCS S4550-Y80R
Kobolt blå RAL 5013
Ren hvid RAL 9010
Antracit grå RAL 7016
Lys grå RAL 7035
Fyr Grøn RAL 6009
Creme Hvid RAL 9001
Mahognibrun RAL 8016
Vinduesguiden Mockup Logo Low (16)

Indtast adresse og find det rette vindue 

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer til netop din bolig ved at indtaste din adresse her. Så får du et forslag, der tager udgangspunkt i din boligs beliggenhed, alder og type. 

Prøv vinduesguiden her

Åbningsretninger af døre

Aabningsretninger

Hvad er praktisk og nemt?

Inden du køber din nye halvdør, skal du tage stilling til åbningsretningen. Som hovedregel plejer yderdøre at åbne indad, så du træder direkte ind i hjemmet. Ønsker du en yderdør til baggården eller terrassen, så kan du med fordel vælge en udadgående dør, så den ikke fylder i rummet og har en udvidende effekt.

Skriv dine valg ned – og husk listen, når du bestiller!

Brug principtegningen til venstre til at se, hvordan åbningsretninger på en dør betegnes. Du kan også tage stilling til, om du ønsker, at døren skal være venstre- eller højrehængt. Inden du skriver dine valg ned, kan du eksempelvis lave en skitsetegning over de enkelte rum og nøje overveje, om der er særlige behov, som du skal tage højde for.

Læs mere om åbningsretninger her

Halvdør2

HALVDØR MED GLAS

Hos Outline kan du vælge at få din halvdør, hvor den øverste del af døren er ét stort glasfelt, så du kombinerer dør og vindue. Det sikrer et stort lysindfald og bidrager med en udvidende effekt i rummet. Du har også mulighed for at få den nederste halvdel af stalddøren med glas for et endnu større lysindfald, som er en velegnet løsning, hvis døren skal bruges som en udgang til terrassen eller altanen.

Alle klare vinduer fra Outline er lavet med energiglas, medmindre du vælger en anden type. Vi har også et udvalg af ornamentglas, hvis du ønsker at få naturligt lys ind i rummet uden at gå på kompromis med privatlivet.

Se glas

Inspiration (1)

Inspiration

Se vores referencer og lad dig inspirere af hvad andre har gjort.

Se vores cases

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler
Loading...