< Tilbage til Materialer

Træ/alu vinduer med mange fordele

Vinduer og døre i træ/alu er et populært valg blandt mange – og med god grund. Med den indvendige træramme og den udvendige aluminiumskappe får du et vindue, der har et naturligt look indenfor og som er modstandsdygtigt udvendigt. Det betyder mindre vedligeholdelse og et bedre indeklima.

Det kan være en god investering at vælge aluminiumsbeklædte trævinduer til din bolig. Kombinationen af den isolerende indvendige træramme og det modstandsdygtige aluminium udvendigt sikrer dig et solidt vindue med mange fordele. Blandt andet et bedre indeklima, minimal vedligeholdelse, lang levetid og et klassisk eller moderne udtryk.

Trae Alu

Det rette valg til både nybyg og renovering

Vinduer i træ/alu kombinerer det bedste af to verdener. Kombinationen at nordisk kernefyrretræ og det modstandsdygtige aluminium skaber et flot og klassisk udtryk .Aluminiumsprofil som er monteret udvendig er designet til at modstå det danske vind og vejr og som kræver minimal vedligeholdelse.

Med et bredt udvalg af vinduer i træ/alu kan du vælge lige de vinduer, der passer bedst til din bolig – hvad enten det er nybyg eller et renoveringsprojekt. Vælg eksempelvis mellem en bred palette af farver, forskellige typer af glas, ruder med to- eller trelags glas, forskellige greb – og meget mere.

Træ Alu Vinduer

To og tre-lags ruder

Hos Outline kan du vælge om dine træ/alu vinduer skal være med to- eller tre glaslag. Med vores trelagsvinduer får du vinduer i energiklasse A, som har en højere isoleringsevne, der bidrager til en lavere varmeregning og et bedre indeklima, da de minimerer kuldebroer, træk og kondensproblemer. Ønsker du nye vinduer i træ- fx til sommerhuset, anbefaler vi at kigge på vores udvalg af tolagsvinduer med energiklasse B. Denne løsning er billigere end 3-lags vinduer.

Sidstnævnte er dog mere energibesparende og med energimærke A. Så ønsker du at spare penge på den lange bane, er det denne løsning du skal vælge.

Læs mere om, hvordan du kan spare på varmeregningen med energirigtige vinduer her

Outlineaars 123

Træ/alu vinduer og døre med smalle rammer

Luk lyset indenfor med træ/alu vinduer fra vores Daylight vinduesserie. Med sine ultrasmalle rammer og energioptimerede trelags glas får du en løsning, der både holder kulden ude og lukker lyset ind og tilmed med en markedsførende isoleringsevne. Serien fås også med tolags glas i energimærke A.

Find Daylight serien her

Træ Alu4

Øget komfort med energioptimerede træ/alu vinduer

Et godt indeklima er vigtigt for helbredet. Og med energioptimerede vinduer i træ/alu kan du skabe de bedste forudsætninger for et godt indeklima og øget komfort. Og vinduets 3-lags glas sikrer en forbedret isoleringsevne, og u kan dermed sagtens placere møbler nær vinduerne uden at opleve træk. Derudover får du en lavere energiregning.

Se hvordan du kan forbedre indeklimaet i hjemmet her

 

Forhandlerkort

Outlines vinduer forhandles til private via byggemarkeder

Tag fat i en af vores mange forhandlere, som står klar til at hjælpe dig videre.

Find forhandler

Energiberegner Sticker Tilweb 630X315 (1)

Prøv vores energiberegner

Indtast din adresse og beregn hvor meget du kan spare ved at skifte til energivinduer fra Outline med Energiberegneren.

Prøv energiberegneren her

Microsoftteams Image (13)

Vinduer i træ/alu på mål

Hos Outline kan du få hele vores udvalg af vinduestyper i aluminiumsbeklædt træ, så du kan vælge de helt rigtige vinduer til din bolig. Hvis du ønsker et klassisk udtryk, kan du vælge at få vores bondehus- eller dannebrogsvinduer i træ/alu eller et topstyret vindue, hvis huset skal have et mere moderne præg.

Se vores udvalg af vinduestyper her

10 Aars Garanti

10 års garanti

Når du skal købe nye vinduer i træ/alu, kan du vælge mellem mange forskellige vinduestyper. Fælles for dem er, at de alle er kvalitetsvinduer, der har en lang levetid. For hos Outline er nøgleordet kvalitet. Derfor tilbyder vi 10 års garanti på alle vinduer og døre – uanset om du vælger træ eller træ/alu.

Læs mere her

PROFILER

Indvendigt kan du vælge mellem to forskellige profiler (kehl).

25Mm Uden Kehling

SPROSSER

Vælger du et design med sprosser, tilbyder vi 3 forskellige energi-sprosser.

Sprosser
Trae

Fingerskarret kvalitetstræ

Der er mange fordele ved at vælge vinduer i træ eller træ/alu. Hos Outline producerer vi alle vinduer og døre i  FSC®-certificeret kernetræ, der stammer fra langsomt voksende nordisk fyr, der giver tætte åreringe og stor styrke i træet. Samtidig har vi sørget for at give alle vinduer og døre en miljøvenlig overfladebehandling i henhold til 2-ØKO-systemet.

Det betyder, at du får kvalitetsvinduer, der er modstandsdygtige over for al slags vejr. Det giver et godt indeklima og sparer dig for hyppig vedligeholdelse. Hvis du blot sørger for at pleje vinduet et par gange om året, holder det i mange år.

FAQ om træ/alu

Hvad er træ/alu vinduer?

Vinduer i træ/alu kombinerer det bedste af to verdener. Vinduet som er produceret af nordisk kernefyrretræskaber et flot og klassisk udtryk indenfor i hjemmet, mens vinduet udvendigt beklædt med en aluminiumsprofil, der kan modstå al slags vejr og kræver minimal vedligeholdelse.

Hvad er forskellen på trævinduer og træ/alu vinduer?

Den mest væsentlige forskel er, at træ/alu vinduer er beklædt med en aluminiumskappe på ydersiden.

Hvilke fordele er der ved træ/alu vinduer?

Der er mange fordele ved at vælge vinduer i træ/alu. Den udvendige kappe af aluminium er modstandsdygtig og kan holde til det danske vejr. Det gør, at vinduet har en lang levetid og kræver mindre vedligeholdelse end et trævindue.

Hvad koster træ /alu vinduer?

Prisen afhænger af mange faktorer, fx vinduestype, størrelse, ekstra tilbehør, boligstørrelse med mere. Du kan kontakte din nærmeste Outline-forhandler for at få en pris eller se vores priseksempler for at få en idé om, hvad prisen er på nye vinduer og døre fra Outline.

Find priseksempler her

Find nærmeste forhandler her

Er træ/alu godt til vinduer?

Der er mange fordele ved at vælge vinduer i træ/alu. Den udvendige kappe af aluminium er modstandsdygtig og kan stå imod al slags vejr. Det gør, at vinduet har en lang levetid og kræver minimum vedligeholdelse. Vinduet skal ikke males, men blot rengøres et par gange om året.

Hvor længe holder træ /alu vinduer?

Vinduer i træ/alu kan i gennemsnit holde 30-40 år. Deres levetid afhænger selvfølgelig af, at de bliver vedligeholdt rigtigt. Træ/alu vinduer behøver ikke at blive malet udvendigt, men de skal gerne vaskes et par gange om året med en klud eller en blød børste, og så skal der fjernes støv og smøres hængsler. Du kan læse mere om vedligeholdelsen af vores udvalg af vinduer og døre her.

Læs mere om vedligeholdelse her

Loading...