< Tilbage til Forside
Blue Fabrik Madeinfarso 700X500

Dansk kvalitet, der holder

Hos Outline får du 10 års garanti

Når du vælger Outline vinduer, får du dansk kvalitet, der holder. Alle vinduer og døre har været i hænderne på dygtige håndværkere i vores moderne produktion i Farsø og er designede til, at du kan have glæde af dem i mange år.

Vi har fuld kontrol over produktionen fra start til slut, og sender kun kvalitetsprodukter ud af døren. Derfor giver vi naturligvis 10 års garanti på alle vores produktserier i hhv. træ, træ/alu og træ/alu Daylight.

NB: På ordrer leveret før 1. september 2013 gælder Outlines 5-års garanti.

Læs mere om vores 10 års garanti

Ddv Logo Ny

DVV er din sikkerhed for kvalitet

Outline er medlem af Dansk Vindues Verifikation (DVV) under Vinduesindustriens Garantiordning.
DVV-mærket betyder at virksomhedens vinduer og yderdøre er fremstillet efter kvalitetsstandarden ”De Tekniske Bestemmelser for DVV”.
Standarden er udarbejdet med det formål at optimere elementernes kvalitet og holdbarhed i forhold til det danske klima med megen rusk, regn og kulde. Standarden specificerer krav til fx konstruktion, ydeevne, materialer og overflader samt til virksomhedens kvalitetsstyring.

Læs mere om DVV-mærkningen her

Trae

Fingerskarret kvalitetstræ

Alt vores træ bliver scannet for knaster og harpikslommer med et avanceret røntgenapparat, der finder selv skjulte knaster i træet. Større knaster skæres fra, så harpiksudtræk og gule pletter reduceres på de færdige vinduer og døre. Vores høje krav til kvalitet gør, at op mod 50 % af træet bliver kasseret. Vi genbruger dog alt træ, som bliver skåret fra på grund af knaster. Knastetræet bliver lavet til træpiller og anvendt som biobrændsel. Til gengæld har vores døre og vinduer en kerneandel på mindst 90 %, som er kravet til 2Øko-produkter.

FSC C023701 Promotional With Text Portrait Greenonwhite R Hhyh94

FSC®-certificeret træ i produktionen gør en forskel

Outline var blandt de første vinduesproducenter i Danmark, der blev FSC®-certificeret. Det betyder, at det træ, vi anvender, er fra ansvarligt drevne skovbrug. FSC er din garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer,
end skoven kan nå at gendanne, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt at arbejderne i skovene er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn. Det betyder også at oprindelige folkeslag og lokale sikres retten til at bruge skoven. 

Læs mere her

Find Forhandler (3)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler

Outline Inspiration Oversigt Raadgivning

CE-mærkede og testede produkter

Se mere her

Byg Garanti Logo

Vi er medlem af Byg Garanti

Se mere her

Loading...