Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering
i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

FAQ

Hvordan fungerer tophængte vinduer, og hvilke fordele og ulemper er der ved at vælge denne type vindue i forhold til andre typer af vinduer?

Tophængte vinduer er hængslet foroven. Derfor åbner vinduet nedefra og ud. Da der ikke er glidebeslag i tophængte vinduer, som der er i topstyrede vinduer, kan vinduet ikke åbnes og stå fast i positionen; derimod har tophængte vinduer typisk anverfere og stormkrog, som anvendes til udluftning. Man skal derfor sætte vinduet fast med anverferne, for at det ikke flyver op og i ved vind, hvorimod et topstyret vindue fikseres i åben position, grundet glidebeslag (dog ikke i hård vind).

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg vælger størrelse, stil og antal tophængte vinduer til mit hjem, og hvordan kan jeg sikre, at mine vinduer passer godt til både arkitekturen og funktionaliteten i mit hjem?

Der er mange overvejelser, når du skal vælge størrelse, stil og antal vinduer og fag til din bolig. Vi anbefaler at du overvejer bygningens år og den typiske byggestil dertil, for at holde arkitekturen i boligen og bevare stilen. Når du overvejer funktionaliteten i hjemmet, bør du også tage hensyn til øvrige faktorer, såsom sprosseplacering (så det ikke blokerer udsyn fra vinduet). Eller om du ønsker klikventiler, som kan give god og sikker udluftning, uden at skulle åbne vinduet. Vi henviser desuden til Vinduesguiden, som guider dig step-for-step til de overvejelser du bør gøre til netop din bolig.