Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduer i træ – fra inderst til yderst

Trævinduer er mere end blot et levende materiale. Vinduer i træ har den egenskab, at de skaber et sundt indeklima samtidigt med, at trævinduer har et yderst autentisk udtryk. Vinduer i træ fremstår således flot visuelt, men er også en holdbar løsning, der gør, at du bliver glad for dine trævinduer i mange år frem. Faktisk er holdbarheden på vinduerne så god, at vi tilbyder 10 års garanti på Outline Vinduer i træ og træ/alu. ​

Vores Træ -serie er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Trævinduer til enhver byggestil

Hos Outline har vi trævinduer, der passer til alle byggestilarter. Du vælge vinduer uden kehl i træ med ubrudte flader, vinduer med kehl eller bondehus- og dannebrogsvinduer med sprosser. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere, finder du trævinduer, der matcher den stil, du ønsker.

Du kan med fordel vælge at matche dine trævinduer med trædøre, og på den måde få en flot, gennemgående træstil til din bolig.

To og tre-lags ruder

Outline giver dig mulighed for at vælge mellem trævinduer med to eller tre glaslag. Vores trelagsvinduer er klassificeret som energiklasse A og har en høj isoleringsevne. Dette bidrager til en lavere varmeregning og et bedre indeklima, da de reducerer kuldebroer, træk og kondensproblemer.

Hvis du overvejer nye trævinduer til dit sommerhus, anbefaler vi vores tolagsvinduer, som er klassificeret som energiklasse B. Denne mulighed er billigere end trelagsvinduerne.

Dog er trelagsvinduerne mere energibesparende og har energimærke A. Hvis dit mål er at spare penge på lang sigt, bør du vælge denne løsning.

Læs mere om, hvordan du kan spare på varmeregningen med energirigtige vinduer her

Fingerskarret kvalitetstræ

Outline vinduer og døre fremstilles af FSC®-certificeret kernetræ, der har en kerneandel på 90% på de flader der vender ud mod vejrlig, og træet stammer fra langsomt voksende nordisk fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke i træet.

Vinduer og døre er overfladebehandlet i henhold til 2-ØKO systemet. Det er en miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima.