Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Energipriser på himmelflugt:
Skift vinduer, og spar mange tusinde kroner på varmeregningen om året 

Kig på isoleringsevnen 

Ønsker man at investere i nye vinduer til boligen for at minimere varmetabet, er det ifølge Claus Petersen Koch vigtigt at kigge på vinduernes u-værdi. Den er nemlig et udtryk for, hvor meget varme der trænger ud gennem vinduet – jo lavere u-værdi, jo mindre varmetab og dermed lavere varmeregning. 

- Hvis man vil være sikker på, at de nye vinduer bidrager så positivt som muligt til varmeregningen, så skal man blandt andet kigge på vinduets isoleringsevne, også kaldt u-værdi. Her har vores Træ/Alu Daylight-vindue eksempelvis en u-værdi på kun 0,68 W/m²K, hvilket er en af de bedste energiperformances på markedet, og det kan således bidrage til at opnå store besparelser på varmeregningen, forklarer Claus Petersen Koch. 

Hvis du vil se, hvor mange penge du kan spare ved en vinduesudskiftning hjemme hos dig selv, finder du energiberegneren her, hvor du også kan læse mere om de forskellige vinduestypers isoleringsevne.