Facadedøre

Det skal være nemt at finde den rigtige facadedør. Derfor har vi 74 forskellige facadedøre i sortiment. På den måde kan du få netop dén dør, der passer til din bolig og dine behov. Uanset om du leder efter moderne eller klassiske døre, landlig eller romantisk stil, så har vi en løsning til ethvert behov. Vi producerer både hoveddøre med glas, med sideparti og meget mere.

TRÆ
TRÆ/ALU
SMAL RAMME TRÆ/ALU

 

Facadedoere Large 2X

Se et udvalg af vores mange facadedøre

Farsoespanskstil 4 Til Hjemmeside Facadedoere Min
Facadedør med tre glasfelter
Facadedoere3
Pladedør med spor
Outline Godthåb Web
Facadedør med pyramidefyldinger og krydssprosser
Doere

Fordele ved Outline facadedøre

  • Justerbar dørhængsler, som kan justeres op/ned og sidevejs - med ekstra skruer indenfor beslagsnoten for øget indbrudssikring.
  • Sikkerhedspaskvil med hagekolver til øget indbrudssikring.
  • Justerbart sikkerhedsslutblik med skråtstillet skruer for øget indbrudssikring.
  • Bundtrin tilbydes som glasfiber (Standard på træ/alu), mahogni (standard på træ) eller eg (Tilvalg).

74 KVALITETSDØRE FORDELT PÅ FIRE SERIER

Vores facadedøre er inddelt i fire serier; Outline Nordic, Outline City, Outline Country og Outline Living. Med Outline Nordic får du en hoveddør med et skandinavisk look, som blandt andet passer til huse bygget i 60-80erne og moderne nybyggeri samt funkisstilen. En yderdør i Outline City-serien er inspireret af livet i byen og passer fx til muremestervillaer og parcelhuse. Outline Country sender tankerne til romantisk og landlig idyl og passer blandt andet til patriciervillaer. Sidst men ikke mindst finder du hovedøre, der kombinerer inde og ude og inviterer naturen indenfor i Outline Living-serien.

 

Nordic Modeller

Outline Nordic

Skandinavisk look.

Lys. Lethed. Enkelhed. Dørene i Outline Nordic-serien henter inspiration i det enkle, skandinaviske formsprog. Derfor går serien godt i spænd med linjerne i byggestilen i 70’er- og 80’er-villaer. 

City Modeller

Outline City

Livet i byen.

Enkelthed og høj æstetisk klasse er nøgleordene for Outline City-serien. Det perfekte valg til både det moderne hus og til funkisvillaen.

Country Modeller

Outline Country

Landlig idyl. 

Der er historisk vingesus over Outline Country-serien. Med murermester- og patriciervillaen som tydelige pejlemærker lader serien det romantiske blomstre og holder traditionen i hævd. 

Living Modeller

Outline Living.

Udeliv og hygge. 

Tankesættet bag Outline Living-serien handler om det frie, lette og ukomplicerede liv. Serien er oplagt til sommerhuset, fritidshuset eller på terrassen. 

Dør App2

FIND DEN PERFEKTE FACADEDØR TIL DIN BOLIG

Find den perfekte yderdør til din bolig med Outlines Dørvælger. Med Dørvælgeren kan du lade dig inspirere af 70 forskellige dørtyper inddelt i fire forskellige stilserier:

City – Livet i byen
Nordic – Skandinavisk look
Country – Landlig idyl
Living – Udeliv og hygge

Find din facadedør

 

FACADEDØRSTYPER

Doer Facadedoer

Facadedør enkelt

Facadedøre er som standard forberedt til cylinder og med 3-punktslukke. Øverste og nederste lukkepunkt aktiveres, når håndtaget løftes opad. Det sikrer, at døren er lukket helt tæt og kan låses. Facadedøren leveres som standard uden greb og cylinder. Denne type facadedør fås både med og uden glas.

Doer Dobbelt Facade

Dobbelt facadedør

Med en dobbelt facadedør får du et bredt indgangsparti, der skaber et stort lysindfald i dit hjem. Den dobbelte facadedør anvendes ofte i patriciervillaer og landejendomme, ligesom det er et typisk valg til industrielle bygninger og institutioner.

Doer Terrassedoersparti Msideparti2

Facadedørspartier

Du kan også få en facadedør med sideparti. Når du vælger et facadedørsparti, får du en hoveddør kombineret med et vinduesparti. Det kan du både få i glas, sprosser og fyldinger.

Doer Halvdoer

Halvdør

Halvdøre anvendes ofte i sommerhuse og boliger, som har udgang fra køkken, bryggers eller entré. Hver del af døren kan åbnes hver for sig eller samlet som én dør. Døren leveres kun som udadgående og fås både med og uden glas.

Se mere om halvdøre her

Åbningsretninger af døre

Aabningsretninger

Hvad er praktisk og nemt?

De fleste tænker ikke over hvilken vej, deres vinduer og døre åbner. Men når du skal have nye døre og vinduer, kan det godt betale sig at overveje det en ekstra gang.

Tænk fx over, hvor god plads der er i rummet, når du skal åbne dine døre og vinduer? Og er der noget, vinduet ikke må støde ind i? Fx et udhæng? Eller har du et mindre soveværelse med udgang til en stor altan? Så er det en god idé, at din altandør åbner udad. På den måde kan du udnytte dine kvadratmeter optimalt.

Læs mere om åbningsretninger her

Hurtigt overblik – 4 praktiske eksempler

På tegningen ses alle valgmuligheder, og nedenfor har vi beskrevet hver type for sig:

Venstre indeadgående

Venstre indadgående (VI)

Her åbner døren udefra og ind. Hængslerne sidder i venstre side – set inde fra huset.

Højre indadgående

Højre indadgående (HI)

Her åbner døren også udefra og ind. Men hængslerne sidder i højre side – set inde fra huset.

Venstre udadgående

Venstre udadgående (VU)

Her åbner døren indefra og ud. Hængslerne sidder i venstre side – set ude fra.

Højre udadgående

Højre udadgående (HU)

Her åbner døren også indefra og ud. Hængslerne sidder i højre side – set ude fra.

FACADEDØR I TRÆ ELLER TRÆ/ALU

Uanset om din nye facadedør fra Outline er af træ eller træ/alu, så kommer den med 10 års garanti. Og både vores træ og træ/alu døre er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Hvis du vælger en facadedør af træ, frem for en træ/alu dør, får du et levende materiale. Du får en hoveddør, der påvirker indeklimaet positivt og som har et autentisk udtryk. Sidst men ikke mindst så får du en kvalitetsdør, der holder i mange år.

Vælger du en træ/alu facadedør, får du det bedste fra to verdener. Vores døre i træ/alu er fyrretræ med en udvendig kappe af pulverlakeret aluminium. Det betyder, at den indvendige side af facadedøren fremstår helt naturlig med træ, mens den udvendige side kan modstå vind og vejr – og kræver minimal vedligeholdelse.

Træ 5

Træ

Vinduer og døre lavet i hårdfør, nordisk kernefyrretræ.
Til dig, der ønsker et naturligt materiale.

Læs mere om træ

Alu 5

Træ/alu

Det bedste fra to verdener. Fyrretræ indvendigt og praktisk, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt.

Læs mere om træ/alu

PROFILER

Indvendigt kan du vælge mellem to forskellige profiler (kehl).

25Mm Uden Kehling

SPROSSER

vælger du et design med sprosser, tilbyder vi 3 forskellige energi-sprosser.

Sprosser (3)

FARVER

Hos Outline kan du vælge mellem 11 standardfarver, fire sabléfarver og en indvendig lasurfarve. Ønsker du en helt anden farve, kan vi mod et lille tillæg ramme de fleste RAL-farver og NCS-farver – det kan især være rart, hvis du kun skal skifte et enkelt vindue eller to og skal have dem til at matche de eksisterende vinduer.

Husk, at du altid kan bestille fysiske farveprøver hos os, så du kan tjekke den nøjagtige farve i vores standard-sortiment, før du beslutter dig.

Dybsort
RAL 9005
Umbra grøn
NCS S8010-G30Y
Svensk rød
NCS S4550-Y80R
Kobolt blå
RAL 5013
Ren hvid
RAL 9010
Antracit grå
RAL 7016
Lys grå
RAL 7035
Fyr Grøn
RAL 6009
Creme Hvid
RAL 9001
Mahognibrun
RAL 8016
Dybsort RAL 9005
Umbra grøn NCS S8010-G30Y
Svensk rød NCS S4550-Y80R
Kobolt blå RAL 5013
Ren hvid RAL 9010
Antracit grå RAL 7016
Lys grå RAL 7035
Fyr Grøn RAL 6009
Creme Hvid RAL 9001
Mahognibrun RAL 8016
Inspiration (1)

Inspiration

Se vores referencer og lad dig inspirere af hvad andre har gjort.

Se vores cases

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler
Sikring

Er din facadedør sikret mod indbrud?

I Danmark bliver der i gennemsnit begået fire indbrud i timen. Derfor er tyverisikring med i prisen, når du køber kvalitetsdøre fra Outline. Udover den inkluderede sikringspakke, som sikrer din nye facadedør ekstra godt med indbrud, kan du også tilkøbe en ekstra sikkerhedspakke.

Læs mere om Sikringspakke plus

Opmåling Facadedøre

Opmåling

Når du skal have ny facadedør, er det vigtigt, at målene er korrekte. Vi producerer nemlig døren på mål til dit hus. Se hvordan du tager korrekte mål i vores vejledning her.

Se opmålingsvejledning

Farve Vifte

Hvilke farver skal jeg vælge?

Farven på dine facadedøre har stor betydning for husets samlede udtryk. Det er vigtigt at skabe en helhed, der passer til husets stil og arkitektur. Og at vælge farver til dørene, der klæder både hinanden, huset og vinduerne.

Mens terrassedøre og altandøre typisk vil gøre sig bedst, hvis de er holdt i samme farve som vinduerne, kan en hoveddør sagtens bære en anden farve. Det kan trække opmærksomhed til hoveddøren og skabe fokus på husets indgangsparti.

Hos Outline kan du vælge lige præcis den farve, du ønsker – og det behøver ikke engang være den samme udvendig og indvendig. Det vigtigste er, at farven på din hoveddør er afstemt efter resten af huset.

 

Vi har udvalgt ti klassiske standardfarver plus fire såkaldte sablé-farver til vores træ-alu-produkter, der giver overfladen et mere ru udtryk. Har du andre ønsker, kan det også lade sig gøre. Vi kan levere din facadedør i næsten alle RAL- og NCS-farver mod et lille tillæg i prisen.

Farsøspanskstil 4 Til Hjemmeside Facadedøre (6)

Skal der være glas i døren?

Overvej, om der skal være glas i din yderdør. Det kan være et rundt ko-øje eller et enkelt glasfelt. Med eller uden sprosser. Glas giver et naturligt lysindfald i entreen året rundt i et rum, der ofte kan virke mørkt.

Et glasfelt i yderdøren gør det også muligt for dig at kigge ud – og andre at kigge ind. Og afhængig af, hvor tæt du er på dine naboer, kan det være en fordel at vælge matteret glas – med eller uden mønster – så du skærmer entre eller bryggers for nysgerrige blikke udefra. Det matterede glas lukker næsten lige så meget dagslys ind som almindeligt glas og fås både med og uden mønster.

VÆLG DET RIGTIGE GREB

Et dørgreb skal ligge godt i hånden. Det skal have præcis de funktioner, du ønsker og har brug for. Og det skal have et design, der passer til din bolig.

Hos Outline har vi tre forskellige greb til facadedøre at vælge mellem plus et enkelt med langskilt. Derudover tilbyder vi et Yale Doorman greb med digital lås, hvor du slet ikke har brug for nøgler.

Facadedørsgreb Tokyo
FACADEDØRSGREB TOKYO

Tokyo er vores standardgreb, der passer til det meste. Det er enkelt og funktionelt, og du vælger selv, om du vil låse indvendigt med en vrider eller med en nøgle. Fås både i mat aluminiumsfarve og sort.

Stockholm
FACADEDØRSGREB STOCKHOLM

Stockholm er et designgreb med enkle linjer og et stilrent udtryk. Det passer især godt til nybyggeri og huse med et moderne, stilrent udtryk. Vælg selv, om du vil låse indvendigt med vrider eller med nøgle. Fås i mat aluminiumsfarve.

Victoria Greb
FACADEDØRSGREB VICTORIA

Vitoria er et designgreb med blødere, mere svungne linjer. Det passer godt til den klassiske byggestil med profileringer og fine detaljer. Vælg selv, om du vil låse indvendigt med vrider eller med nøgle. Fås både i mat aluminiumsfarve og i messing (med oval cylinder).

Langskiltet
LANGSKILT

Vi kan også tilbyde greb med integreret langskilt. Det kan være praktisk på døre, hvor der er skiftet lås, og der er huller efter de gamle cylindre. Vælg selv, om du vil låse med vrider eller nøgle indvendigt. (Kun med profil cylinder)

Yaledoorman6
YALE DOORMAN – DIGITAL LÅS

Yale Doorman er en digital lås, der fungerer helt uden nøgler. Du låser i stedet dit hjem ved hjælp af en brik eller kode – nemt og sikkert. Fås både i sølv eller sort.

Omoutline10

God kvalitet. Produceret i Danmark

Hos Outline leverer vi døre i dansk kvalitet, der holder. Det er ikke bare noget, vi siger. Det er noget, vi arbejder for hver eneste dag.

Ligesom med vores vinduer har hver eneste dør fra Outline været i hænderne på vores dygtige medarbejdere i Farsø. De har styr på produktionen fra start til slut og sender kun kvalitet og solide produkter på markedet. Og hver eneste dør er designet og bygget til, at du kan have glæde af den i mange år.

✓Vi bruger kun FSC®-certificeret træ i produktionen fra ansvarligt drevne skove

✓Vi udvælger kvalitetstræ med en kerneandel på mindst 90 procent

✓Vi er medlem af både Dansk Vindues Verifikation (DVV) under Vinduesindustriens Garantiordning og af Byg Garanti under Dansk Byggeri

 

Vinduesguiden Mockup Logo Low (16)

Indtast adresse og find det rette vindue 

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer til netop din bolig ved at indtaste din adresse her. Så får du et forslag, der tager udgangspunkt i din boligs beliggenhed, alder og type. 

Prøv vinduesguiden her

Facadedør Med Sideparti Low

Facadedør med sideparti giver lys i entreen

Store glasfelter lukker lyset ind i dit hjem og passer særligt godt til den mere moderne byggestil i parcelhuse og nybyggeri.

En dør med glas fra top til bund vil få din entre til at virke større – både fordi den giver et godt lysindfald, og fordi den tillader blikket at vandre ud.

Vil du have endnu mere lys?

Du kan udvide din dør med et fast vinduesparti over døren, ved siden af eller på alle sider. De faste over- og sidepartier lader for alvor lyset strømme ind og er med til at åbne dit hjem og byde dine gæster indenfor. Du kan kombinere de faste partier med en dør med eller uden glas, som det passer dig. På den måde bestemmer du selv, hvor meget privatliv du ønsker, og hvor meget lysindfald, du ønsker at lukke ind.

Loading...