Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Facadedør med tre glasfelter

Facadedør med tre glasfelter

Facadedør med pyramidefyldinger og krydssprosser

Facadedør med pyramidefyldinger og krydssprosser

Fordele ved Outline facadedøre

  • Justerbar dørhængsler, som kan justeres op/ned og sidevejs - med ekstra skruer indenfor beslagsnoten for øget indbrudssikring.
  • Sikkerhedspaskvil med hagekolver til øget indbrudssikring.
  • Justerbart sikkerhedsslutblik med skråtstillet skruer for øget indbrudssikring.
  • Bundtrin tilbydes som glasfiber (Standard på træ/alu), mahogni (standard på træ) eller eg (Tilvalg).

74 kvalitetsdøre fordelt på fire serier

Vores facadedøre er inddelt i fire serier; Outline Nordic, Outline City, Outline Country og Outline Living. Med Outline Nordic får du en hoveddør med et skandinavisk look, som blandt andet passer til huse bygget i 60-80erne og moderne nybyggeri samt funkisstilen. En yderdør i Outline City-serien er inspireret af livet i byen og passer fx til muremestervillaer og parcelhuse. Outline Country sender tankerne til romantisk og landlig idyl og passer blandt andet til patriciervillaer. Sidst men ikke mindst finder du hovedøre, der kombinerer inde og ude og inviterer naturen indenfor i Outline Living-serien.

Outline Nordic

Skandinavisk look.

Lys. Lethed. Enkelhed. Dørene i Outline Nordic-serien henter inspiration i det enkle, skandinaviske formsprog. Derfor går serien godt i spænd med linjerne i byggestilen i 70’er- og 80’er-villaer. 

Outline City

Livet i byen.

Enkelthed og høj æstetisk klasse er nøgleordene for Outline City-serien. Det perfekte valg til både det moderne hus og til funkisvillaen.

Outline Country

Landlig idyl. 

Der er historisk vingesus over Outline Country-serien. Med murermester- og patriciervillaen som tydelige pejlemærker lader serien det romantiske blomstre og holder traditionen i hævd. 

Outline Living.

Udeliv og hygge. 

Tankesættet bag Outline Living-serien handler om det frie, lette og ukomplicerede liv. Serien er oplagt til sommerhuset, fritidshuset eller på terrassen. 

Facadedørstyper

Facadedør enkelt

Facadedøre er som standard forberedt til cylinder og med 3-punktslukke. Øverste og nederste lukkepunkt aktiveres, når håndtaget løftes opad. Det sikrer, at døren er lukket helt tæt og kan låses. Facadedøren leveres som standard uden greb og cylinder. Denne type facadedør fås både med og uden glas.

Dobbelt facadedør

Med en dobbelt facadedør får du et bredt indgangsparti, der skaber et stort lysindfald i dit hjem. Den dobbelte facadedør anvendes ofte i patriciervillaer og landejendomme, ligesom det er et typisk valg til industrielle bygninger og institutioner.

Facadedørspartier

Du kan også få en facadedør med sideparti. Når du vælger et facadedørsparti, får du en hoveddør kombineret med et vinduesparti. Det kan du både få i glas, sprosser og fyldinger.

Halvdør

Halvdøre anvendes ofte i sommerhuse og boliger, som har udgang fra køkken, bryggers eller entré. Hver del af døren kan åbnes hver for sig eller samlet som én dør. Døren leveres kun som udadgående og fås både med og uden glas.

Se mere om halvdøre her

Åbningsretninger af døre

Hvad er praktisk og nemt?

De fleste tænker ikke over hvilken vej, deres vinduer og døre åbner. Men når du skal have nye døre og vinduer, kan det godt betale sig at overveje det en ekstra gang.

Tænk fx over, hvor god plads der er i rummet, når du skal åbne dine døre og vinduer? Og er der noget, vinduet ikke må støde ind i? Fx et udhæng? Eller har du et mindre soveværelse med udgang til en stor altan? Så er det en god idé, at din altandør åbner udad. På den måde kan du udnytte dine kvadratmeter optimalt. 

Hurtigt overblik – 4 praktiske eksempler

På tegningen ses alle valgmuligheder, og nedenfor har vi beskrevet hver type for sig:

Facadedør i træ eller træ/alu

Uanset om din nye facadedør fra Outline er af træ eller træ/alu, så kommer den med 10 års garanti. Og både vores træ og træ/alu døre er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Hvis du vælger en facadedør af træ, frem for en træ/alu dør, får du et levende materiale. Du får en hoveddør, der påvirker indeklimaet positivt og som har et autentisk udtryk. Sidst men ikke mindst så får du en kvalitetsdør, der holder i mange år.

Vælger du en træ/alu facadedør, får du det bedste fra to verdener. Vores døre i træ/alu er fyrretræ med en udvendig kappe af pulverlakeret aluminium. Det betyder, at den indvendige side af facadedøren fremstår helt naturlig med træ, mens den udvendige side kan modstå vind og vejr – og kræver minimal vedligeholdelse.

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Vælg det rigtige greb

Et dørgreb skal ligge godt i hånden. Det skal have præcis de funktioner, du ønsker og har brug for. Og det skal have et design, der passer til din bolig.

Hos Outline har vi tre forskellige greb til facadedøre at vælge mellem plus et enkelt med langskilt. Derudover tilbyder vi et Yale Doorman greb med digital lås, hvor du slet ikke har brug for nøgler.

FACADEDØRSGREB TOKYO

Tokyo er vores standardgreb, der passer til det meste. Det er enkelt og funktionelt, og du vælger selv, om du vil låse indvendigt med en vrider eller med en nøgle. Fås både i mat aluminiumsfarve og sort.

FACADEDØRSGREB STOCKHOLM

Stockholm er et designgreb med enkle linjer og et stilrent udtryk. Det passer især godt til nybyggeri og huse med et moderne, stilrent udtryk. Vælg selv, om du vil låse indvendigt med vrider eller med nøgle. Fås i mat aluminiumsfarve.

FACADEDØRSGREB VITORIA

Vitoria er et designgreb med blødere, mere svungne linjer. Det passer godt til den klassiske byggestil med profileringer og fine detaljer. Vælg selv, om du vil låse indvendigt med vrider eller med nøgle. Fås både i mat aluminiumsfarve og i messing (med oval cylinder).

LANGSKILT

Vi kan også tilbyde greb med integreret langskilt. Det kan være praktisk på døre, hvor der er skiftet lås, og der er huller efter de gamle cylindre. Vælg selv, om du vil låse med vrider eller nøgle indvendigt. (Kun med profil cylinder)

 

YALE DOORMAN – DIGITAL LÅS

Yale Doorman er en digital lås, der fungerer helt uden nøgler. Du låser i stedet dit hjem ved hjælp af en brik eller kode – nemt og sikkert. Fås både i sølv eller sort.