< Tilbage til Om Outline
Step 2 Vigtige Overvejelser

Vi tager socialt ansvar og holder fokus på den grønne omstilling

Hos Outline fylder social ansvarlighed meget, og vi arbejder hele tiden på at kunne gøre en forskel her, samt at mindske det aftryk vi som produktionsvirksomhed sætter på klimaet.

Vi har et ansvar for den verden og det samfund, vi befinder os i. Derfor er miljømæssig og social ansvarlighed en central del af dagligdagen hos Outline, hvor en række indsatser og initiativer sikrer, at vi løbende skaber værdi og udvikler os i en mere klimaansvarlig retning.

Herunder kan du læse hvad vi helt konkret gør for at leve op til dette ansvar.

 

Glas2

Det gør vi for at bidrage til den grønne omstilling:

 

 • Vi anvender FSC®-certificeret træ, som hovedsageligt kommer fra nordiske skovbrug. 
 • Vores 350 m2 solcelleanlæg dækker vores stand-by strømforbrug i produktionen.
 • Vi anvender grøn strøm fra vedvarende, nordiske energikilder.
 • Overskudstræet fra produktionen genanvendes til opvarmning på det lokale fjernvarmeværk.
 • Vi fastholder produktionen i Danmark og begrænser dermed transportafstanden fra fabrik til kunde.
 • Vi bidrager til DGNB-certificeringer i byggebranchen.
 • Vores træ er overfladebehandlet i henhold til det miljøvenlige 2-ØKO system.
 • Vi bidrager til social ansvarlighed, især i nærområdet, med vores Plus afdeling.
 • Vores produkter bærer Indeklimamærket, og Outline Vinduer er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

  - alt dette kan du læse mere om herunder. Vi sætter løbende nye initiativer i gang for at mindske klimaaftrykket og holde fokus på den grønne omstilling - senest med produktspecifikke EPD'ere (miljøvaredeklarationer) som skal gøre os klogere på, hvor vi kan sætte ind for at mindske co2-belastningen.
Plus Afd 1

Social ansvarlighed

Vi ser social ansvarlighed som et Plus; hos os skal der være plads til alle.

Ansvarlighed er en naturlig del af Outline og vores forhold til lokalsamfundet. Derfor er vi stolte af vores Plus-afdeling, som er en ’fabrik i fabrikken’, hvor vi hjælper borgere uden tilknytning til arbejdsmarkedet i gang igen i et tempo, der passer til det enkelte individ.

Læs mere om Outline plus

Great Place To Work1

Great place to work

Vi bidrager til beskæftigelsen i lokalområdet og har stort fokus på medarbejdertrivsel med Great Place To Work®.

Al vores produktion foregår i Danmark, og det sikrer danske arbejdspladser i lokalområdet. Og Outline skal være et godt sted at arbejde. Det arbejder vi målrettet på, og derfor er vi blevet Great Place To Work- certificeret.

Læs mere om Great Place To Work

 

Fsc1

FSC®-certificeret siden 2012.

Outline var blandt de første vinduesproducenter i Danmark, der blev FSC-certificeret tilbage i 2012. Det betyder, at vi kun anvender træ fra certificeret skovbrug, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at gendanne, og at dyr og planteliv bliver beskyttet. Vi bruger noget af det bedste fyrretræ fra Norden, og sammen med certificeringen betyder det, at skovarbejderne er sikret uddannelse, gode arbejdsforhold og en ordentlig løn.

Læs mere om Outline og FSC HER

Dgbn (1)

Outline bidrager til bæredygtighed og kvalitet i byggebranchen.


Som dansk producent er vi stolte af at kunne udvikle og tilbyde vinduesløsninger, der afspejler nutidens høje krav til bæredygtighed og kvalitet i byggeriet. Som vinduesproducent efterlever vi dokumentations-kravene til DGNB-certificering, hvorved vi bidrager til mere bæredygtighed i byggebranchen.

Læs mere om DGNB-certificeringen her

Indeklima Logo

Vores produkter har fået Indeklimamærket

Og det er vi stolte over, for det er vores kunders garanti for, at vores produkter bidrager til et sundere indeklima og har minimal afgasning, ligesom de ikke afgiver kræftfremkaldende stoffer.

Læs mere om Indeklimamærket her

Svanemærket byggeri

Outline Vinduer er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.
Følgende kategorier er registreret i Ecolabels database for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri: Træ og Træ/Alu-serierne.

2ØKO miljøoverfladebehandling

Vi anvender 2 ØKO miljøoverfladebehandling; En miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima, da der ikke er tilsat unødig kemi.

Loading...