Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

360° visning

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering
i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

FAQ

Hvad er forskellen mellem et fastkarmsvindue og et traditionelt vindue med åbningsmulighed?

Et fastkarmsvindue kan ikke åbnes. Dette bruges ofte ved store vinduespartier, eller steder hvor man allerede har mulighed for udluftning. Fastkarmsvinduer er derfor ideelle til at opnå et meget stort lysindfald i boligen, og kan eksempelvis anvendes som gulv til loft-løsning, for at lukke meget dagslys ind i rummet. Fastkarm er også en god idé til kombinationsvinduer, i stedet for flere enkelte vinduer, da kombivindue vil give et godt lysindfald. Derudover er fastkarm også en god løsning, når man ønsker et mere unikt præg til boligen, med eksempelvis geometriske vinduer såsom skrå eller buede vinduer.

Hvilke materialer kan fastkarmsvinduerne fremstilles af, og hvilken påvirkning har de på energieffektiviteten i mit hjem?

Fastkarm kan fremstilles i samme materialer som oplukkelige vinduer. Isoleringsmæssigt er de bedre, da der tabes mindre energi på grund af den smalle konstruktion, samtidig med at der vindes mere solenergi på grund af det større rudeareal. Det kan dog føre til behov om solafskærmning med eksempelvis solglas, for at undgå overophedning i boligen. (Vær opmærksom på, at der kan ikke laves udluftningsventiler i fastkarm)

Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse og stil af fastkarmsvindue til mit hjem, og hvilke faktorer skal jeg overveje?

Du kan vælge det vindue, der passer til dit behov. En opmåling kan fortælle hvilken størrelse dit fastkarmsvindue skal have, og stilen kan du også vælge, så den passer til præcis din bolig. Du kan bl.a. vælge at få vinduet leveret med eller uden kehling – dvs. om vinduesrammerne skal være afrundede eller ej i kanten. Ønsker du vindue til store glaspartier, som skal give et flot lysindfald, vil fastkarmsvinduer være et oplagt valg. Du kan også sætte et unikt præg på boligen med et skrå eller buet vindue, som laves i fastkarm.