Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Daylight - smalle rammer

God energi

Træ/Alu Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen, og tilmed med en markedsførende isoleringsevne med 3-lags glas (U-værdi 0,69 W/m²K).

Daylight-serien passer godt til nybyggeri såvel som renoveringsprojekter, hvor ældre, dårligt isolerende vinduer skal erstattes med lavenergivinduer i topklasse. Og i denne serie tilbyder vi også med en 2-lags glasløsning med energimærke A.

Daylight vinduet er udviklet med bl.a. rullepaskvil og sikkerhedsslutblik som standard, hvilket gør indbrud meget vanskeligt.

Bemærk; 2-lags glas må ikke længere anvendes til helårsboliger efter årsskiftet (1/1-2021) med mindre de opfylder de skærpede krav i bygningsreglementet (BR18). Daylight med 2-lags glas opfylder disse skærpede krav, og må derved forsat anvendes til helårsboliger fremadrettet.

MASSER AF DAGSLYS

Flere og flere boliger bliver bygget eller istandsat med fokus på at øge lysindfaldet og dermed gøre boligen mere rummelig. Daylight-serien passer perfekt til dette formål, da de giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer. Rammekonstruktion er nemlig bare 65 mm bred. Det giver et moderne, stilrent udtryk og meget mere dagslys i boligen.

Outline Daylight giver op til 8% mere dagslys

Traditionelt vindue med karm og ramme

NYBYG MED MASSER AF LYSINDFALD

I Nordjylland er Outlines Træ/Alu Daylight-vinduer med til at trække dagslyset og udsigten til naturen ind i familien Kristensens nybyggede hus. Her kombinerer vinduerne fornemmelsen af luft og natur med en moderne livsstil i byen.

Se billeder her

Markedsførende isoleringsevne

Daylight med 2-lags glas

Daylight med 2-lags glas

Daylight med 3-lags glas

Daylight med 3-lags glas