Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Daylight danner rammen om drømmeboligen

Stilrent design og masser af lysindfald var afgørende for viduesvalg

I Vesthimmerland er Outlines træ/alu Daylight-vinduer med til at trække dagslyset og udsigten til naturen ind i familien Kristensens nybyggede hus. Her kombinerer vinduerne fornemmelsen af luft og natur med en moderne livsstil i byen.

Da Kathrine Kristensen sammen med sin mand og to drenge flyttede fra landet og ind til byen Farsø, var det vigtigt for dem at bevare en følelse af det åbne landskab med lys og brede vidder. Da deres nye hus skulle bygges, faldt valget derfor på Outlines Daylight-vinduer, som med sine smalle rammer kunne maksimere lysindfaldet og samtidig give et godt udsyn til haven og omgivelserne.

Særligt vigtigt var det, at der var mulighed for masser dagslys i køkkenet, da det – som for mange andre børnefamilier – er et centralt samlingspunkt for hele familien. Her giver Daylight-vinduerne maksimalt lysindfald fra begge sider af rummet, hvilket giver en tværgående gennemstrømning af sollys.

- Køkkenet føles utroligt lyst og rummeligt med de store vinduer, og jeg nyder at opholde mig derude, da jeg derfra kan nyde udsigten både i baghaven og ud til terrassen, siger Kathrine.

Udover lyset lagde familien også vægt på stilen, som skulle passe til den nybyggede bolig. Huset er nemlig bygget med lyst murværk og udhæng og bærer præg af godt håndværk med solide materialer, hvilket harmonerer godt med vinduernes kvalitet, enkle stil og høje isoleringsevne.

For at give huset et mere spændende og dynamisk udtryk valgte familien desuden at bygge forskellige taghældninger, og her var de smalle vinduesrammer et plus, da de samtidig skabte ro i boligens udtryk med de rene, smalle linjer.

Outlines Daylight-vinduer er med energimærke A og markedsførende isoleringsevne, hvilket helt sikkert vil kunne komme til at mærkes på varmeregningen.

Masser af dagslys i boligen med Daylight