Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Priser på nye vinduer og døre

Er du ved at bygge nyt eller renovere, og vil du gerne vide, hvad nye vinduer og døre koster? Hos Outline har vi ikke en fast prisliste. Det skyldes, at prisen f.eks. afhænger af vinduestype, mål, tilkøb, boligstørrelse med mere. Til gengæld har vi på denne side samlet priseksempler på en række boligtyper, så du kan få en idé om din prisniveauet på nye vinduer og døre.

Priseksemplerne er baseret på typiske tilvalg af greb, glaslister mv. og bør derfor betragtes som indikatorer. Alle priser er eksklusiv opmåling og montage. 

Hold på varmen med energiruder

En god tommelfingerregel er, at op til 30% af varmetabet i ethvert rum skyldes husets vinduer. Derfor er alle vores 2- og 3-lags vinduer produceret med energiglas, som har en højere isoleringsevne end en traditionel termorude.

Hos Outline kan du få 2- og 3-lags vinduer i både træ og træ/alu. Med tre lags glas får du vinduer i energiklasse A og en bedre isoleringsevne, der bidrager til en lavere varmeregning. Derudover er tre-lags energivinduer bedre for indeklimaet, da de minimerer kuldebroer, træk og kondensproblemer. Hvis du ønsker en billigere løsning til træ- eller sommerhuset, anbefaler vi at kigge på vores vinduer med to lags glas i energiklasse B, da disse må anvendes i sommer- og fritidshuse samt udhuse og visse bevaringsværdige bygninger.

Prøv Energiberegneren, og få en ide om hvor stor en besparelse du kan opnå på varmeregningen ved at skifte til energivenlige vinduer.