< Tilbage til Forside
Nybyg Vinduer Og Døre

Priser på nye vinduer og døre

Er du ved at bygge nyt eller renovere, og vil du gerne vide, hvad nye vinduer og døre koster? Hos Outline har vi ikke en fast prisliste. Det skyldes, at prisen f.eks. afhænger af vinduestype, mål, tilkøb, boligstørrelse med mere. Til gengæld har vi på denne side samlet priseksempler på en række boligtyper, så du kan få en idé om din prisniveauet på nye vinduer og døre.

Priseksemplerne er baseret på typiske tilvalg af greb, glaslister mv. og bør derfor betragtes som indikatorer. Alle priser er eksklusiv opmåling og montage. 

Vinduesguiden Mockup Logo Low

Indtast adresse og find det rette vindue 

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer til netop din bolig ved at indtaste din adresse her. Så får du et forslag, der tager udgangspunkt i din boligs beliggenhed, alder og type. 

Prøv vinduesguiden her

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler

Energi Vindue

Hold på varmen med energiruder

En god tommelfingerregel er, at op til 30% af varmetabet i ethvert rum skyldes husets vinduer. Derfor er alle vores 2- og 3-lags vinduer produceret med energiglas, som har en højere isoleringsevne end en traditionel termorude.

Hos Outline kan du få 2- og 3-lags vinduer i både træ og træ/alu. Med tre lags glas får du vinduer i energiklasse A og en bedre isoleringsevne, der bidrager til en lavere varmeregning. Derudover er tre-lags energivinduer bedre for indeklimaet, da de minimerer kuldebroer, træk og kondensproblemer. Hvis du ønsker en billigere løsning til træ- eller sommerhuset, anbefaler vi at kigge på vores vinduer med to lags glas i energiklasse B, da disse må anvendes i sommer- og fritidshuse samt udhuse og visse bevaringsværdige bygninger.

Prøv Energiberegneren, og få en ide om hvor stor en besparelse du kan opnå på varmeregningen ved at skifte til energivenlige vinduer.

Træ Alu4

Prisforskel på træ og træ/alu

Når du skal vælge materiale til dine nye vinduer og døre, så kan prisen være afgørende. Prisen på vinduer og døre i træ/alu er højere end almindelige trævinduer og -døre, men de er en god investering i det lange løb. Det skyldes den udvendige aluminiumskappe sikrer ekstra beskyttelse mod vind og vejr, og dermed en ekstra lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Haandvaerk

Opmåling og montering af nye vinduer og døre

En professionel og præcis opmåling af vinduer og montering er afgørende for et godt resultat. Det er vigtigt at være præcis, da vores vinduer og døre er skræddersyede efter dine mål og ønsker.

Prisen på nye vinduer og døre fra Outline afhænger blandt andet af, om du vælger selv at opmåle og montere, eller om du får professionel hjælp til det. Vi står altid klar til at hjælpe, men hvis du har hænderne godt skruet på og bare mangler et par gode råd, har vi samlet vores vejledninger her.

Se vejledninger her

Farve Vifte

En farve eller forskellige farver udvendig og indvendig?

Når du skal købe nye vinduer og døre fra Outline, kan du vælge mellem en bred palette af farver. Udover vores 12 standardfarver og fire sabléfarver kan vi tilbyde levering i samtlige RAL- og NCS-farver, lasurfarver. Du kan også vælge en tofarvet løsning, hvor vinduet eller døren har to forskellige farver ind- og udvendigt. Dette kan tilvælges mod et mindre tillæg.

Læs mere om farver på vinduer og døre her

Bondehusvindue Large

Bondehusvinduer

Hvis du ønsker at tilføje charme til nybyggeriet eller bevare idyllen ved sommerhuset, kan vi anbefale at udforske vores udvalg af bondehusvinduer. Et bondehusvindue er et sidehængt vindue med to fag og flotte sprosser, der drager inspiration fra den traditionelle danske byggestil. Prisen på bondehusvinduer fra Outline afhænger af antallet af glasfelter, materiale, farve, antallet af glaslag og ekstra tilbehør.

Læs mere om vores bondehusvinduer her

Loading...