Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Sommerhus priseksempel

I priseksemplet nedenunder er der valgt topstyret trævinduer, da disse passer til sommerhusets udtryk og stil. På terrassen er der valgt at isætte to store glaspartier, for at skærme mod vind og vejr; men så de samtidig kunne nyde udsigten.

Priserne skal udelukkende betragtes som en prisindikation. Kontakt din lokale forhandler for et konkret tilbud til din bolig. 

Antal / Type / Mål

  • 5 stk. Topstyrede elementer / 1188 x 1188 mm
  • 1 stk. Rammedør med ét stort glas / 948 x 2118 mm d. db. greb med cyl/cyl
  • 1 stk. Rammedør med ét stort glas / 948 x 2118 mm d. db. greb med cyl/cyl
  • 1 stk. Sideparti (fast karm) / 2798 x 2118 mm 

Træ 2-lags

57.100 Kr

TRÆ 2-lags glas inkl. moms

TRÆ-serien er produceret i det hårdføre, nordisk kernefyrretræ fra FSC®-certificerede skove. Til dig, der ønsker at anvende et naturligt materiale, som giver et flot, autentisk udtryk.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse

Træ 3-lags

71.000 Kr

TRÆ 3-lags glas Inkl. moms

En stærk træløsning til både nybyggeri og renovering af fx træhuse, sommerhuse eller boliger i ældre byggestil. 3-lags glas har en endnu bedre isoleringsevne.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ/Alu 2-lags

71.500 Kr

Træ/Alu 2-lags glas inkl. moms

Træ/Alu-serien kombinerer kernefyrretræ indvendigt, og den praktiske, vejrbestandig aluminiumsbeklædning udvendigt. Det giver fordelene med et smukt udtryk fra træet og minimal vedligehold.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Træ/Alu 3-lags

81.600 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Er energi-optimering ekstra vigtigt for dig? Med Træ/Alu 3-lags får du yderst energivenlige elementer og sparer dermed på varmeregningen.

Til helårsboliger og sommerhuse.