DØRE – UDVENDIGE DØRE TIL ETHVERT HJEM

Udvendige døre har stor betydning for din boligs udtryk. De skal både være funktionelle og praktiske, afspejle din personlige smag og være en tryg og sikker løsning. Det gælder både hoveddøren, som skal give dine gæster et godt indtryk, såvel som terrassedøre, altandøre og andre yderdøre. Med Outlines store udvalg kan du vælge præcis de udvendige døre, der passer hjem til dig. Mulighederne er mange, og begrænsningerne er få. Få overblikket over vores udvalg af yderdøre her på siden.

 

Åbningsretninger

Åbningsretning af døre

En af de ting, du må tage stilling til, når du skal have nye udvendige dør, er åbningsretningen. Skal din dør åbne indad eller udad? Der er fordele ved begge. En indadgående dør er det mest populære valg i boliger med god plads, selv om man skal træde et skridt tilbage for at åbne en indadgående dør. Med en udadgående dør sparer du pladsen , hvilket kan være en fordel, hvis du har begrænset plads i din entré. 

Læs mere og se eksempler på åbningsretninger

Doere

Materialer der holder

Nøgleordet for os er kompromisløs kvalitet. Alle vores døre er derfor DVV- og CE-mærkede og bærer indeklimamærket. Derfor kan du være ganske sikker på, at uanset hvilket materiale du vælger, får du kvalitet for pengene.

Vælg mellem døre i træ, træ/alu eller døre i vores træ/alu Daylight-serie. Vores døre i træ er produceret i hårdfør, nordisk kernefyrretræ og er perfekte til dig, der ønsker en naturlig stil. Træ/alu kombinerer det bedste fra to verdener; nordisk fyrretræ indvendigt og vejrbestandigt aluminiumsbeklædning udvendigt.

Læs mere om materialer her

Farsøspanskstil 4 Til Hjemmeside Facadedøre (5)

Yderdørens betydning for boligens udtryk

Den rette yderdør har stor betydning for boligen, og kan være af afgørende betydning for din tryghed i hjemmet. Når du vælger yderdør til din bolig, har de praktiske funktioner såvel som designet betydning for det rette valg til dine behov.

De fleste boligejere ønsker naturligvis en yderdør, som har en god isolering og indbrudssikkerhed. Men udseendet af yderdøren er også vigtigt, og den rette hoveddør kan give et særligt præg på boligens stil. 

Yderdøren er en essentiel del af boligens udtryk udadtil. Her er forskellige valg af designs med til at give boligens udtryk et specielt look, hvor udseende, farve og opbygning er med til at give et første indtryk af dit hjem – både til dig selv, som skal se på døren i mange år frem, men også til dine gæster, som ser yderdøren som noget af det første af boligen. 

Ligeledes er vores altandøre designet, så de passer til din bolig. En altandør har en flot smal ramme, og kaldes også af nogle en vinduesdør. Det er populært at benytte sig af altandøre i soveværelser, hvor man ønsker en ekstra udgang med en udvendig dør. Altandøren er også populær i etagebyggeri, hvor dreje/kip funktionen er fordelagtig. Når der skal vælges yderdør til terrassen, kan man også vælge at benytte en altandør, da den smalle karm giver et større lysindfald i rummet. 

Facadedoere3 (1)

Sæt dit personlige præg på yderdøren

Forskellige farver og stilarter er med til at give dine yderdøre et stærkt og personligt udtryk. Derfor bør du overveje alt lige fra farve, stil og design af din dør; skal det f.eks. være en dobbelt yderdør, skal den være i kraftige eller afdæmpede farver, en dør med vindue eller sprosser?

Måske vil du gå en helt unik vej med din udvendige dør og vælge en pangfarve. Du kan også vælge en minimalistisk stil i afdæmpede farver såsom sort eller antracitgrå. Her kan du eksempelvis overveje en hoveddør fra vores Outline City-serie, som har æstetiske og minimalistiske udtryk.

Du skal også tage stilling til, om du vil have en dør med vindue og glasfelter. Også her er mulighederne mange. Du kan f.eks. vælge et koøje-kig, små glasfelter eller sprosser, der indbyder til et landligt look. Det kan også være, du er mest til en pladedør uden vinduer, der helt forhindrer indkig og udsyn. Valget er dit – og vi skræddersyer den løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Yale Doorman Digital Lås

Yale Doorman – det sikre alternativ til aflåsning

Dit hjem skal være din trygge base, og hvis du gerne vil sørge for ekstra sikring i dit hjem, kan du få leveret dine udvendige døre med en Yale doorman-lås monteret. Den fungerer med en personlig kodelås til døren eller med en nøglebrik, der giver dig nem adgang indenfor.

Med en Yale Doorman lås monteret på din Outline dør får du mange fordele:
✓ Færdigmonteret og brugsklar løsning
✓ Leveres med nøglebrik og display med kode
✓ Lav individuelle koder til dine børn eller fx en midlertidig kode til din håndværker el. rengøringshjælp
✓ Indbrudssikret lås som gør det svært for tyven at bryde ind
✓ Kontroller låsen via din smartphone med en Verisure integration (tilkøbes via Verisure), og se fx hvornår nogen låser sig ind og ud af huset, skift koder med telefonen mm. 

Du kan læse mere om Yale Doorman lige her

10 Års Garanti

10 års garanti

Når du vælger din nye dør hos Outline, er nøgleordet kvalitet. Vores produktion og dygtige medarbejdere sikrer, at vi udelukkende sender kvalitet ud ad døren. Det er vi så overbeviste om, at vi tilbyder dig 10 års garanti på din dør – uanset om det er en træ- eller træ/alu-dør.

Læs mere her

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Altandoer9518

Dansk kvalitet der holder

Vi producerer vinduer og døre, der er designede til, at du kan have glæde af dem i mange år. Alle vores produkter er DVV-mærkede, hvilket betyder, at de er fremstillet i en høj kvalitet. Og så bruger vi kun FSC®-certificeret kvalitetstræ. Derfor tør vi godt at love 10 års garanti på alle vores vinduer og døre – det er din sikkerhed for ordentlige produkter.

Læs mere om vores kvalitet her

Find Forhandler (3)

Find forhandler nær dig

Vi har forhandlere og montører i hele landet og står altid klar til at hjælpe, rådgive og inspirere. Find en forhandler nær dig – så tales vi ved.

Find forhandler nær dig

Guide Til Vinduer Opslag

Outlines vinduesguide

Vinduesguiden giver dig et godt overblik over de grundlæggende ting, du skal vide om Outline vinduer og døre.

Download vinduesguide PDF

Loading...