< Tilbage til Forside
Outlinehq 12 1 (1)

Om outline

Kvalitetshåndværk produceret i Farsø

Outline Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af energi-optimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Vi har over 30 års erfaring og alle produkter er baseret på kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø.

Vores vinduer og døre bliver skræddersyet efter kundens ønsker og behov og leveres med markedets hurtigste leveringstid på ned til 4 dage. Vi leverer kvalitet til tiden, og yder en udvidet garanti udover VinduesIndustriens generelle garantibetingelser på 5 år. Vi giver 10 års garanti på vores produktserier i træ, træ/alu, træ/alu 3-lags og træ/alu Daylight.

Produkterne sælges gennem trælaster og byggemarkeder over hele landet til både professionelle og private kunder.

Glas2

CSR - miljømæssig og social ansvarlig 

Vi ser miljømæssig og social ansvarlighed som et plus. Læs mere om vores tilgange til ansvarligt skovbrug og socialt ansvar her.

Læs mere om CSR her

Omoutline Levering1

Outline tilbyder som de eneste i Danmark Lynlevering af vinduer og døre på kun 4 dage.

Læs mere om levering her

10 Års Garanti

Når du vælger Outline, får du kompromisløs kvalitet og 10 års garanti.

Læs mere om vores garanti her

Kvalitet6

Alle vinduer og døre har været i hænderne på dygtige håndværkere i vores produktion i Farsø.

Læs mere om vores kvalitet her

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Ved at fastholde produktionen i Danmark kan vi fortsat levere kvalitetshåndværk til tiden. Claus Petersen Koch, Salgschef
Job

Bliv en del af Outline

Se ledige stillinger

Daylight Vinduer Og Billeder

En del af Inwido-koncernen

Siden 2005 har Outline været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Inwido forbedrer indeklimaet med vinduer og døre. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb. Inwido udgøres af 34 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4.700 medarbejdere i 12 lande. I 2023 omsatte Inwido for 9 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 11,4%. Inwido har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2014. Du kan følge Inwido´s rejse her LinkedIn og www.inwido.com

Whistleblower-ordning
Vi værner om vores virksomhed og omdømme, og bestræber os på at være en transparant og professionelt drevet virksomhed, der efterlever de retningslinjer, som er foreskrevet i vores Code of conduct. I Inwido koncernen har vi en lovbestemt whistleblower-ordning, som kan bruges til at advare os om alvorlige lovovertrædelser og tilsvarende alvorlige forhold, der påvirker mennesker, vores organisation, samfundet eller miljøet, som fx bestikkelse, bedrageri og chikane. Din indberetning kan indeholde oplysninger om strafbare handlinger, uregelmæssigheder, overtrædelser eller andre handlinger, der er i strid med national- eller EU-lovgivning, indenfor en virksomhedsrelateret sammenhæng. Du kan finde whitleblower-ordningen her.  

Loading...