Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Murermestervilla priseksempel

I priseksemplerne herunder er inkluderet Dannebrogsvinduer, sprosset terrassedør og en facadedør med fylding og sprosser. Denne type vinduer og døre passer perfekt den klassiske murermestervillas robuste arkitektur.

Priserne herunder skal udelukkende betragtes som en prisindikation. Kontakt din lokale forhandler for et konkret tilbud til din bolig.

Antal /Type / Mål

  • 7 stk. Dannebrogsvinduer/ 888 x 1488 mm
  • 1 stk. Terrassedør m. sprosser, 2 x 5 felter / 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en vinduesdør)
  • 1 stk. Facadedør m. fylding og sprosser, 2 x 3 felter/ 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en glat pladedør uden udskæring)

Træ/Alu 3-lags

122.000 kr

TRÆ/ALU 3-lags glas Inkl. moms

Er energi-optimering ekstra vigtigt for dig? Med Træ/Alu 3-lags får du yderst energivenlige elementer og sparer dermed på varmeregningen.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ 3-lags

103.800 Kr

TRÆ 3-lags glas Inkl. moms

En stærk træløsning til både nybyggeri og renovering af fx træhuse, sommerhuse eller boliger i ældre byggestil. 3-lags glas har en endnu bedre isoleringsevne.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ/alu 2-lags

112.700 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas Inkl. moms

Træ/alu-serien kombinerer kernefyrretræ indvendigt, og den praktiske, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt. Det giver fordelene fra træet og minimal vedligehold.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Træ 2-lags

88.100 Kr

TRÆ 2-lags glas Inkl. moms

Træ-serien er produceret i det hårdføre, nordisk kernefyrretræ fra FSC®-certificerede skove. Til dig, der ønsker at anvende et naturligt materiale som giver et flot udtryk.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Daylight 2-lags

150.500 kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

Træ/Alu Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen. Daylight 2-lags  glasløsning med energimærke A egner sig til renoveringsprojekter. ​

Til helårsboliger og sommerhuse.

Daylight 3-lags

160.600 kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Daylight 3-lags glasløsning med en markedsførende isoleringsevne og en U-værdi på bare 0,68 W/m²K. Daylight-serien giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer. Egner sig til nybyggeri.

Til helårsboliger og sommerhuse.