Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Nybyg

I priseksemplet ses en nybygget bolig med store vinduespartier, som sikrer masser af lysindfald i de ofte store rum. Stilen afspejler stramme linier og enkelthed.

Priserne herunder skal udelukkende betragtes som en prisindikation. Kontakt din lokale forhandler for et konkret tilbud til din bolig.

Antal / Type / Mål

  • 8 stk. Vinduer topstyrede / 1188 x 1188 mm
  • 2 stk. Vinduesdør m. glas / 948 x 2118 mm
  • 5 stk. Fastkarm / 948 x 2118 mm
  • 1 stk. Pladedør / 948 x 2118 mm

Træ/Alu 3-lags

87.400 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Er energi-optimering ekstra vigtigt for dig? Med Træ/Alu 3-lags får du yderst energivenlige elementer og sparer dermed på varmeregningen.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ 3-lags

77.700 Kr

TRÆ 3-lags glas Inkl. moms

En stærk træløsning til både nybyggeri og renovering af fx træhuse, sommerhuse eller boliger i ældre byggestil. 3-lags glas har en endnu bedre isoleringsevne.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ/Alu 2-lags

79.200 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

TRÆ/ALU-serien kombinerer kernefyrretræ indvendigt, og den praktiske, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt. Det giver fordelene fra træet og minimal vedligehold.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Træ 2-lags

63.500 Kr

TRÆ 2-lags glas inkl. moms

TRÆ-serien er produceret i det hårdføre, nordisk kernefyrretræ fra FSC®-certificerede skove. Til dig, der ønsker at anvende et naturligt materiale som giver et flot udtryk.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Daylight 2-lags

95.700 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

Træ/Alu Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen. Daylight 2-lags glasløsning med energimærke A giver op til 8% mere lysindfald i boligen, og egner sig til renoveringsprojekter. ​

Til helårsboliger og sommerhuse.

Daylight 3-lags

105.700 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Daylight 3-lags glasløsning med en markedsførende isoleringsevne og en U-værdi på bare 0,68 W/m²K. Daylight-serien giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer. Egner sig til nybyggeri.

Til helårsboliger og sommerhuse.