Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Helårsboligen

Står du og skal bygge ny bolig eller renovere din eksisterende, så kan vi tilbyde danskproducerede kvalitetsvinduer i Træ og Træ/Alu med en stærk energiperformance.

Vi producerer trævinduer med 3-lags glas til dig, der foretrækker et naturligt udtryk med kernefyrretræ træ fra inderst til yderst.

Foretrækker du vinduer, der kræver væsentlig mindre vedligehold. kan du vælge vores Træ/Alu vinduer med smukt kernefyrretræ inderst og en beskyttende aluminiumsprofil udvendig.

Begge vinduestyper er produceret med FSC®-certificeret fyrretræ fra nordiske skovbrug.

Det bedste fra to verdener til nybyg og renovering

Vælger du Træ/alu vinduer og døre fra Outline får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade indvendigt, og udvendigt får du en smuk og praktisk finish i pulverlakeret aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse. 

Vores 3-lags Træ/Alu-vinduer kan anvendes til både nybyggeri og renovering. I denne serie får du en stærk, optimeret isoleringsevne.

Du kan også vælge 3-lags glas i ren træ. Her får du et smukt, naturligt udtryk med træ fra inderst til yderst. Så har du trævinduer i din eksisterende bolig, hvor du skal udskifte nogle, eller har du en bolig, hvor der lægges vægt at at bevare et originalt, naturligt udtryk, så er det denne vinduestype, du skal vælge. Vores 3-lags trævinduer tilbydes ligeledes med en god isoleringsevne med en u-værdi på 0,80 W/m²K.

Vi producerer holdbare vinduer og døre, som du kan have glæde af i mange år frem, og derfor tilbyder vi dig også 10 års garanti på dine Træ og Træ/Alu vinduer og døre.

Bedre isolering med tre-lags glas

Outline giver dig mulighed for at vælge mellem tre-lags vinduer med træ eller træ/alu. Vores trelagsvinduer er klassificeret som energiklasse A og har en høj isoleringsevne.

Dette bidrager til en lavere varmeregning og et bedre indeklima, da de reducerer kuldebroer, træk og kondensproblemer.

Se snittegningerne her:

Snittegninger træ 3-lags

Snittegninger træ/alu 3-lagsFingerskarret kvalitetstræ

Outline vinduer og døre fremstilles af FSC®-certificeret kernetræ, der har en kerneandel på 90% på de flader der vender ud mod vejrlig, og træet stammer fra langsomt voksende nordisk fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke i træet.

Vinduer og døre er overfladebehandlet i henhold til 2-ØKO systemet. Det er en miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima.

Download brochurer

Se vores samlede produktplatform her