< Tilbage til Hvad skal jeg vælge?

Helårsboligen

Står du og skal bygge ny bolig eller renovere din eksisterende, så kan vi tilbyde danskproducerede kvalitetsvinduer i Træ og Træ/Alu med en stærk energiperformance.

Vi producerer trævinduer med 3-lags glas til dig, der foretrækker et naturligt udtryk med kernefyrretræ træ fra inderst til yderst.

Foretrækker du vinduer, der kræver væsentlig mindre vedligehold. kan du vælge vores Træ/Alu vinduer med smukt kernefyrretræ inderst og en beskyttende aluminiumsprofil udvendig.

Begge vinduestyper er produceret med FSC®-certificeret fyrretræ fra nordiske skovbrug.

Trae Alu

Det bedste fra to verdener til nybyg og renovering

Vælger du Træ/alu vinduer og døre fra Outline får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade indvendigt, og udvendigt får du en smuk og praktisk finish i pulverlakeret aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse. 

Vores 3-lags Træ/Alu-vinduer kan anvendes til både nybyggeri og renovering. I denne serie får du en stærk, optimeret isoleringsevne.

Du kan også vælge 3-lags glas i ren træ. Her får du et smukt, naturligt udtryk med træ fra inderst til yderst. Så har du trævinduer i din eksisterende bolig, hvor du skal udskifte nogle, eller har du en bolig, hvor der lægges vægt at at bevare et originalt, naturligt udtryk, så er det denne vinduestype, du skal vælge. Vores 3-lags trævinduer tilbydes ligeledes med en god isoleringsevne med en u-værdi på 0,80 W/m²K.

Vi producerer holdbare vinduer og døre, som du kan have glæde af i mange år frem, og derfor tilbyder vi dig også 10 års garanti på dine Træ og Træ/Alu vinduer og døre.

Tre Lags Vinduer

Bedre isolering med tre-lags glas

Outline giver dig mulighed for at vælge mellem tre-lags vinduer med træ eller træ/alu. Vores trelagsvinduer er klassificeret som energiklasse A og har en høj isoleringsevne.

Dette bidrager til en lavere varmeregning og et bedre indeklima, da de reducerer kuldebroer, træk og kondensproblemer.

Se snittegningerne her:

Snittegninger træ 3-lags

Snittegninger træ/alu 3-lags

Træ Alu4

Øget komfort i hjemmet med  3-lags glas

Vores vinduer med 3-lags glas byder på en optimeret energiløsning, der bevirker at investeringen i nye vinduer tjenes hurtigere hjem igen i form af lavere energiomkostninger, samtidig med at man oplever en større komfort i hjemmet. For den forbedret isoleringsevne gør fx møblering helt ud til store vinduesarealer muligt, da man ikke oplever trækgener og kuldenedfald ved vinduer med 3-lags glas. Dermed forbedrer energioptimerede vinduer komforten i hjemmet. 
Læs mere om hvordan du kan forbedre indeklimaet i hjemmet her

En lav u-værdi betyder en høj isoleringsevne, og det er netop hvad den energioptimerede 3-lags glas vinduer til helårshus tilbyder.

Daylight2

Træ/alu vinduer med smalle rammer i et stilrent design

Træ/Alu Daylight er vores nye vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen, og de har tilmed markedets bedste isoleringsevne med 3-lags glas. Nu kan du også bestille Daylight serien med 2-lags glas i energimærke A.

Find Daylight serien her

Microsoftteams Image (12)

Vinduestyper

Når du vælger nye vinduer og døre fra Outline, skræddersyer vi dine vinduer og døre efter dine ønsker og behov. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere din bolig, har vi vinduer og døre, der passer til netop din bolig.

Se alle vinduestyper

10 Aars Garanti

10 års garanti

Når du vælger din nye dør hos Outline, er nøgleordet kvalitet. Vores produktion og dygtige medarbejdere sikrer, at vi udelukkende sender kvalitet ud ad døren. Det er vi så overbeviste om, at vi tilbyder dig 10 års garanti på din dør - underordnet om det er en træ eller træ/alu dør.

Læs mere her

42Mm Uden Kehling

SPROSSER

Vi kan levere sprosser i flere designs

Se sprosser

Moderne Profil

PROFILER

Outline vinduer kan leveres med to forskellige profiler.

Se profiler

Trae

Fingerskarret kvalitetstræ

Outline vinduer og døre fremstilles af FSC®-certificeret kernetræ, der har en kerneandel på 90% på de flader der vender ud mod vejrlig, og træet stammer fra langsomt voksende nordisk fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke i træet.

Vinduer og døre er overfladebehandlet i henhold til 2-ØKO systemet. Det er en miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima.

Vinduesguiden Mockup (2)

Få råd og vejledning

Vinduesguiden giver dig et godt overblik over de grundlæggende ting, du skal vide om Outline vinduer og døre.

Download vinduesguide PDF

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Vi håber at du har fået den information, som du havde brug for. Husk du altid har mulighed for at besøge vores showrooms. Her vil en kundeservicemedarbejder give en fremvisning af vores store udvalg af vinduer og døre. 

Book et besøg

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler

Download brochurer

Se vores samlede produktplatform her
Loading...