< Tilbage til Byggestil
Træhus Vinduer Og Døre4

Sommerhuse og træhuse

Træhuse er indbegrebet af 'dansk hygge'.

Siden 90’erne har træhuse og især boliger med træbeklædte facader været populære i Danmark. I dag bygges de fleste sommerhuse stadig med træ, men nogle vælger også at bygge parcelhuse i træmaterialer. Træ giver en fornemmelse af at bringen naturen tættere på, og et sundt indeklima er endnu en af fordelene, der følger med træhuse, fritidshuse og sommerhuse i Danmark. 

Vi tilbyder trævinduer med 3-lags glas og energimærke A. Så skal du renovere sommerhus i år, og ønsker du en optimal isoleringsevne, så er 3-lags glasløsningen det rette valg. Du kan også vælge en billigere løsning, som er 2-lags glas. Denne vinduestype må også gerne anvendes i sommerhuse og fritidshuse. Dog ikke i helårsboliger.

Dsc 0406

Energimærke B må fortsat anvendes til sommerhuse og fritidshuse

Med opdateringerne til Bygningsreglement 2018 er det energimærke B vi kender i vinduesbranchen udgået, og der må pr. 1/1-2021 kun monteres vinduer med energimærke A i helårsboliger.

For sommerhuse og lign. fritidshuse, derimod, gælder der andre krav; her må vinduer energimærke B forsat anvendes. U-værdien ligger her på 1,8 W/m²K, og der stilles ingen krav til Eref-værdien i henhold til det opdaterede bygningsreglement.

Outline tilbyder forsat 2-lags glasløsninger i Træ eller Træ/Alu med energimærke B til sommerhuse/fritidshuse mv.

Sommerhus Vinduer2

Gå hele vejen med træ eller bland materialerne

Du behøver hverken at gå på kompromis med æstetik eller praktik, når du skal vælge vinduer til dit træhus. Ønsker du den fulde fornemmelse af træ på hele facaden, bør du vælge et vindue med sprosser i træ. Betyder minimal vedligeholdelse meget for dig? Så vælg et træ/alu-vindue med sprosser, da træet indvendigt bidrager med et godt indeklima, mens aluminiummet på vinduets yderside sikrer mindre vedligehold, da det beskytter træet mod vind og vejrlig.

Lad dig inspirere her på siden eller bestil vores inspirationskatalog.

Bestil katalog

 

Outlinesommerhus Vinduer Og Døre4

Tip

  • Hvide vinduer og døre giver et flot modspil til en mørkmalet træfacade.
  • Vælg et trævindue, hvis du ønsker træ på hele facaden.
  • Vælg et træ/alu-vindue, hvis du vægter minimal vedligeholdelse.

Se forskellen når du renoverer med nye energioptimerede vinduer

Nye vinduer og døre kan gøre en kæmpe forskel for boligens udtryk og atmosfære. Det kan være en god ide at tænke ud af boksen, når du skal vælge nye vinduer til dit hjem. Måske kan du erstatte små vinduer med større eller en terrassedør for at give mere lys i boligen. Det er vigtigt at vinduestypen passer til boligens arkitektur og oprindelige stil.

Her kan du se hvordan en sommerhusejer har fået meget mere lys i boligen ved at male hvidt i sommerhuset, og erstatte de gamle trævinduer med nye energioptimerede trævinduer med 2-lags glas. Det har givet et langt mere harmoniske udtryk og en hyggelig stemning i sommerhuset.

Outlinesommerhus Vinduer Og Døre3

Sommerhus med sjæl og hyggelig atmosfære

Se casen her

Outline Sommerhus Vinduer Og Døre

Hyggeligt sommerhus med udsigt ved Limfjorden

Se casen her

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få rådgivning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Find Forhandler (3)

Find din lokale forhandler

Besøg dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige løsning til dit hjem. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på nye dannebrogsvinduer.

Find forhandler

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...