Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Gå hele vejen med træ eller bland materialerne

Du behøver hverken at gå på kompromis med æstetik eller praktik, når du skal vælge vinduer til dit træhus. Ønsker du den fulde fornemmelse af træ på hele facaden, bør du vælge et vindue med sprosser i træ. Betyder minimal vedligeholdelse meget for dig? Så vælg et træ/alu-vindue med sprosser, da træet indvendigt bidrager med et godt indeklima, mens aluminiummet på vinduets yderside sikrer mindre vedligehold, da det beskytter træet mod vind og vejrlig.

Lad dig inspirere her på siden eller bestil vores inspirationskatalog!

Bestil katalog

 

Tip

  • Hvide vinduer og døre giver et flot modspil til en mørkmalet træfacade.
  • Vælg et trævindue, hvis du ønsker træ på hele facaden.
  • Vælg et træ/alu-vindue, hvis du vægter minimal vedligeholdelse.

Se forskellen når du renoverer med nye energioptimerede vinduer

Nye vinduer og døre kan gøre en kæmpe forskel for boligens udtryk og atmosfære. Det kan være en god ide at tænke ud af boksen, når du skal vælge nye vinduer til dit hjem. Måske kan du erstatte små vinduer med større eller en terrassedør for at give mere lys i boligen. Det er vigtigt at vinduestypen passer til boligens arkitektur og oprindelige stil.

Her kan du se hvordan en sommerhusejer har fået meget mere lys i boligen ved at male hvidt i sommerhuset, og erstatte de gamle trævinduer med nye energioptimerede trævinduer med 2-lags glas. Det har givet et langt mere harmoniske udtryk og en hyggelig stemning i sommerhuset.

FØR

EFTER