Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Opdateringer til bygningsreglement 2018

Pr 1. juli 2020 kom der en opdatering af bygningsreglementet. Det betyder, at kravene til vinduer og døre skærpes pr. 1. februar 2021.

Der har i byggeribranchen været megen snak om BR2020, men de nye krav er en opdatering af det eksisterende BR18, og derfor omtaler vi det også sådan.

Det er bygherres eget ansvar at overholde reglerne, men er du fagmand bør du være bekendt med de nye opdateringer, så du kan hjælpe dine kunder godt på vej. Vi giver dig her et overblik over de ændringer, der vedrører vinduer og døre.

Byggetilladelse eller montagetidspunkt
- hvad gør sig gældende?

For byggerier som kræver byggetilladelse er det ansøgningstidspunktet som er gældende. Hvis du har søgt inden 31/1-21, må du montere ”gamle” vinduer/døre, ellers skal du opfylde de nye krav.

Hvis der ikke er krav om byggetilladelse, er det montagetidspunktet der er gældende. Du må derfor ikke montere ”gamle” elementer efter 31/1-21 med mindre der er tale om sommerhuse.

Download og print PDF 

Overblik over de skærpede BR18 krav

Ændringer i Outlines produktplatform ifob. med BR18 opdateringerne