Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Varm kant, varmt hjem

Varmetabet afhænger ikke kun af rudetypen, men også af vinduets størrelse og karmens materiale. I Outlines vinder har vi skiftet den traditionelle metalramme mellem termoruderne ud med en isolerende, plastbelagt ramme i rustfrit stål. Ved at give vores energivinduer en ’varm kant’ i hele ruden, sikrer vi en bedre isolering samtidig med, at kuldebroer, træk og kondensproblemer minimeres i vinterhalvåret. Så du sparer ikke blot på varmeregningen, du undgår også indvendig kondens på ruden, idet at den har en høj randtemperatur. Og træk fra vinduerne vil du heller ikke have problemer med.

To og tre-lags ruder

Hos Outline kan du få to- og tre-lags vinduer i både træ og træ/alu. Med tre lag får du vinduer i energiklasse A og en bedre isoleringsevne, der bidrager til en lavere varmeregning. Derudover er tre-lags energivinduer bedre for indeklimaet, da de minimerer kuldebroer, træk og kondensproblemer. Hvis du ønsker en billigere løsning til træ- eller sommerhuset, anbefaler vi at kigge på vores vinduer med to lag i energiklasse B.

I vores Daylight-vinduesserie er det muligt at købe to-lags energivinduer med energimærke A, da de opfylder de skærpede krav i bygningsreglementet (BR18) og må derfor også benyttes til helårshuse.

Læs mere om Daylight