< Tilbage til Energiberegner
Hyggekrog Low

Skift vinduer og spar mange penge på varmeregningen

Udskiftning af vinduer kan være en større udskrivning - især hvis du vælger at udskifte alle vinduerne i din bolig; men husk at indtænke den langsigtede besparelse, når du overvejer at energirenovere. Der kan nemlig være mange penge at spare på varmeregningen ved at skifte til nye, energivenlige vinduer. Og med de stigende energipriser vi oplever i øjeblikket, kan besparelsen på varmeregningen være virkelig høj, især for de som anvender olie eller el som opvarmningskilde.

Utætte og gamle vinduer bidrager ofte til høje varmeregninger, da de ikke holder så godt på varmen. Tager man i betragtning at ca. 30% varmen forsvinder ud igennem vinduerne i en bolig, så er det et væsentligt sted at starte, hvis du overvejer at renovere din bolig, så du undgår at 'fyre for fuglene'.

Outline vinduer med energimærke A og 3-lags glas bidrager til at opvarme boligen, fordi vinduerne lukker mere sollys og varme ind, end de lukker ud. Solens varme holdes inde i boligen, og dermed kan du spare penge på varmeregningen.

Varmkant

Varm kant, varmt hjem

Varmetabet afhænger ikke kun af rudetypen, men også af vinduets størrelse og karmens materiale. I Outlines vinder har vi skiftet den traditionelle metalramme mellem termoruderne ud med en isolerende, plastbelagt ramme i rustfrit stål. Ved at give vores energivinduer en ’varm kant’ i hele ruden, sikrer vi en bedre isolering samtidig med, at kuldebroer, træk og kondensproblemer minimeres i vinterhalvåret. Så du sparer ikke blot på varmeregningen, du undgår også indvendig kondens på ruden, idet at den har en høj randtemperatur. Og træk fra vinduerne vil du heller ikke have problemer med.

2 Lagsog3 Lags

To og tre-lags ruder

Hos Outline kan du få to- og tre-lags vinduer i både træ og træ/alu. Med tre lag får du vinduer i energiklasse A og en bedre isoleringsevne, der bidrager til en lavere varmeregning. Derudover er tre-lags energivinduer bedre for indeklimaet, da de minimerer kuldebroer, træk og kondensproblemer. Hvis du ønsker en billigere løsning til træ- eller sommerhuset, anbefaler vi at kigge på vores vinduer med to lag i energiklasse B.

I vores Daylight-vinduesserie er det muligt at købe to-lags energivinduer med energimærke A, da de opfylder de skærpede krav i bygningsreglementet (BR18) og må derfor også benyttes til helårshuse.

Læs mere om Daylight

Vinduesguiden Mockup Logo Low

Find det rette vindue med Vinduesguiden 

Der er mange forskellige valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Hvilken vinduestype du bør vælge, kommer an på mange faktorer. Du skal bl.a. tage højde for, om der er tale om et helårshus eller en fritidsbolig. Derudover bør du også overveje om funktionsglas, som fx solglas og evt. støjreducerende glas vil være en fordel i din bolig. Det og meget andet, får du svar på ved at indtaste din adresse i Vinduesguiden. Dermed får du vejledning baseret på netop din boligs beliggenhed.

Prøv vinduesguiden her

100 Red

Hvad skal jeg vælge?

Leder du efter vinduer til et sommerhus eller en helårsbolig? Find det rette vindue til din boligtype her.

Se boligtyper

Nybyg Vinduer Og Døre

Priseksempler

Er du ved at bygge nyt eller renovere, og vil du gerne have en indikation af, hvad nye vinduer og døre koster? På denne side har vi samlet  priseksempler på en række boligtyper, så du kan få en idé om din pris på nye vinduer og døre.

Se priseksempler

Find din forhandler

Har du brug for personlig rådgivning, et tilbud eller pris på montering?

Find forhandler eller montør

Loading...