Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

FLOT FORVANDLING MED NYE VINDUER OG MALING

Parret valgte at male indvendigt og isætte nye vinduer og døre – både for at holde bedre på varmen i sommerhuset, men også for at få mere lys ind. Valget faldt på trævinduer med 2-lags glas, da disse passer til sommerhusets udtryk og stil. På terrassen valgte de at isætte to store glaspartier, for at skærme mod vind og vejr; men så de samtidig kunne nyde udsigten på den store naturgrund gennem glaspartierne.

Maling indvendig og de lyse, store vinduespartier har givet sommerhuset et helt andet, mere rummeligt og indbydende udtrykt. Og man bliver mødt af en hyggelig og stemningsfuldt atmosfære.

Familien, der sætter stor pris på udeliv, valgte at indrette et udekøkken med en hyggekrog på sommerhusets bagside. Denne del af huset ligger ligeledes omkranset af træer og natur, og det giver en hyggelig, nærmest hule-agtig stemning på terrassen. Parret valgte en dør med et stort glasparti ud til bagterrassen, for ligeledes at kunne nyde udsigten ud til den lille hyggekrog inde fra stuen og køkkenet.

Før

Før

Efter

Efter