< Tilbage til Referencer
Outlinesommerhus Vinduer Og Døre

SOMMERHUS MED SJÆL OG HYGGELIG ATMOSFÆRE

Kirsten og Poul-Erik, som ejer sommerhuset fra 1984, overvejede om de skulle rive ned og bygge nyt; men besluttede sig for at renovere sommerhuset istedet, for som de siger; "man kan ikke bygge sig til den sjæl og stemning, der er her i sommerhuset".

Outlinesommerhus Vinduer Og Døre1

FLOT FORVANDLING MED NYE VINDUER OG MALING

Parret valgte at male indvendigt og isætte nye vinduer og døre – både for at holde bedre på varmen i sommerhuset, men også for at få mere lys ind. Valget faldt på trævinduer med 2-lags glas, da disse passer til sommerhusets udtryk og stil. På terrassen valgte de at isætte to store glaspartier, for at skærme mod vind og vejr; men så de samtidig kunne nyde udsigten på den store naturgrund gennem glaspartierne.

Maling indvendig og de lyse, store vinduespartier har givet sommerhuset et helt andet, mere rummeligt og indbydende udtrykt. Og man bliver mødt af en hyggelig og stemningsfuldt atmosfære.

Familien, der sætter stor pris på udeliv, valgte at indrette et udekøkken med en hyggekrog på sommerhusets bagside. Denne del af huset ligger ligeledes omkranset af træer og natur, og det giver en hyggelig, nærmest hule-agtig stemning på terrassen. Parret valgte en dør med et stort glasparti ud til bagterrassen, for ligeledes at kunne nyde udsigten ud til den lille hyggekrog inde fra stuen og køkkenet.

Outlinesommerhus Før Billede
Før
Outlinesommerhus Vinduer Og Døre5
Efter
Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler
Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...