Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

ORNAMENT GLAS

Pacific

Pacific matteret glas har et mønster, der nærmest ligner små firkanter i sit design, som giver et uklart syn ind i rummet. Mønstret er let ru på den ene side, typisk den side, der vælges at vende udad, og med en fladere inderside, der er placeret ind mod rummet.

Stippolyte

Stippolyte ornamenteret glas har et helt særligt mønster, der nærmest ligner frost/frossent vand, som giver et uklart syn gennem vinduet, og er et godt valg til mange forskellige stilarter. Mønstret har en let ru struktur på den ene side, og en fladere side på den anden side af ruden. Ved valg af dette matteret glas, vendes den ru side oftest udad, og den fladere side ind mod rummet. Hvis Stippolyte mønstret vælges til brug inden døre, vælger man selv hvordan vinduet skal vende. 

Satin

Satin matteret glas har et mønster, der giver en helt mat overflade, som sandblæst glas. Det er det næst mest brugte ornamentglas i Danmark og passer godt til nybyggeri, hvor et stilrent udtrykt foretrækkes. Oftest benyttes Satin ornamentglas i badeværelsesvinduer eller yderdøren.

Cotswold 

Cotswold ornamentglas har et mønster, der består af vertikale streger. Ofte refereres stregerne til at ligne åre i et træ, og andre synes det ligner regndråber, der løber ned langs glasset. Det er det mest anvendte ornamentglas i Danmark, oftest brugt i badeværelsesvinduet eller i facadedøren. 

Grossartic

Grossartic glasset har et mønster, der består af runde, ujævne designs i glasset, som giver et uklart syn ind i rummet. Med en ru yderside og en fladere inderside, har Grossatic et unikt design, som slører indkig udefra. 

Silvit

Silvit råglas har et mønster, som består af mange streger, der løber i et tåget/matteret glas. Denne type vælges ofte til badeværelsesvinduer, yderdøren eller lign., for at opnå lysindfald udefra, men ønsker privatliv i rummet, hvor man ikke ønsker at kunne se ind udefra.