< Tilbage til Glas
14 Badevaerelse Ude EFTER

Ornament glas

Ornamentglas slører og forhindrer indkig af facadedøren eller badeværelsesvinduet 

Blænd af med matteret glas i de rum, hvor du gerne vil være ugeneret, men også vil have lys ind (f.eks. i badeværelset). Her kan det være en god idé at få såkaldt frosted glas eller mønsterglas i ruden, som blænder af for indblik udefra og udvisker detaljer, for at opnå privatliv i rummet.

Matteret glas, på eksempelvis badeværelset, er et oplagt valg til at hindre blik ind udefra. Denne glastype lukker næsten lige så meget lys ind ad vinduet som almindeligt glas idet at mønsteret og matteringen i glassets overflade spreder lysets stråler. 

Typer af ornamentglas 

Pacific

Pacific
Pacific matteret glas har et mønster, der nærmest ligner små firkanter i sit design, og dette materiale slører indkig i rummet.

Stippolyte

Stippolyte
Stippolyte matteret glas har et mønster, der nærmest ligner frossent vand, hvilket slører indkig i rummet.

Satin

Satin
Satin matteret glas har en helt mat overflade. Det er den næst mest anvendte glastype i Danmark, og det passer godt til nybyggeri, hvor et stilrent udtryk foretrækkes. Oftest benyttes Satinglas i badeværelsesvinduer eller yderdøren.

Cotswold

Cotsworld
Cotswold matteret glas har et mønster, der består af vertikale streger. Ofte refereres stregerne til at ligne årer i et træ. Det er den mest anvendte glastype i Danmark, og anvendes oftest i badeværelsesvinduet eller i facadedøren.

Grossartic

Grossarctic
Grossartic matteret glas har et ujævnt mønster, som slører for indkig i rummet.

Silvit

Silvit
Silvit matteret glas har et mønster, som består af mange streger. Denne type vælges ofte til badeværelsesvinduer, yderdøren eller lign.

Hvad er ornamentglas?

Ornament glas er en speciel type glas, som er valset, hvilket betyder at glasset er matteret, som slører indkig i boligen, men samtidig lader næsten lige så meget dagslys ind som et almindeligt glas. 

Vi har seks forskellige typer, du kan vælge mellem. Matteret glas er også velegnet til badeværelser, facadedøren og andre steder, hvor man ønsker at at sløre indkig.

Du kan fx vælge en facadedør med 3 faste glasfelter, hvor det nederste evt. er matteret, for at lade mest muligt lys trænge ind, men samtidig være ugeneret af fx indkig. 

Fordele ved matteret glas: 

  • Slører for indkig
  • Stort lysindfald
  • Praktisk og dekorativt
  • God erstatning for gardiner i rum, som eksempelvis kontoret og på badeværelset
Find Forhandler (3)

Outlines vinduer forhandles til private via byggemarkeder 

Overvejer du, hvilket ornamenteret glas der passer bedst til din bolig og dine behov? Find en af vores mange forhandlere nær dig – de står klar til at hjælpe dig videre. 

Find forhandler

Outline Katalog

Bestil eller download katalog

Se vores fulde produktprogram og find inspiration og vejledning til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...